- 5 Temmuz 2025
- 420
- En iyi cevaplar
- 1
- 104
- 18
- Konu Sahibi fnrbahce123
-
Aynı şehirdeyiz bana bir şey demedi kuzeni benim şehrimde ben ablasından öğreniyorum burada olduğunu söylemedi normal mi bu"Tabii ki bitireceğim" lik ne yapmış? Habersiz istediği yere gitmiş. Herhalde izin almasina gerek yoktu. Daha evli değilsiniz. Evlendiginizde bile size ait alanlarınız zamanlariniz olsun.
Sanmıyorum çünkü dün gelmiş büyük ihtimalle dün hiç bahsetmedi. Ben dün erken uyudum şu an yeni gördüm ablasının paylaşımını nişan bugün. Beraber alışverişe gitmişler ki bunlardan haberim yok. Ablasinida büyük ihtimalle o aldı getirdi. Ama söylememesi çok garip.Sürpriz yapacak belki de biraz bekleyin.Hiç ses çıkarmadan şehirden ayrılırsa o zaman bunları düşünün.
Söylememesi garip değil korkunç bence.Herkes evli değilsin senden izin mi alacak der sıkmayın bu kadar der ama ben asla katılmıyorum.Sürpriz yapıp karşına çıkmazsa hiç düşünmeden ayrıl.İlerde ne haltlar karıştırır haberin olmaz.Sanmıyorum çünkü dün gelmiş büyük ihtimalle dün hiç bahsetmedi. Ben dün erken uyudum şu an yeni gördüm ablasının paylaşımını nişan bugün. Beraber alışverişe gitmişler ki bunlardan haberim yok. Ablasinida büyük ihtimalle o aldı getirdi. Ama söylememesi çok garip.
Evli olmasakda haber vermesi gerekir dün konuştuk aradı beni hayatım napıyorsun diye vs niye söylemedi en kötü iş yerime suprize gelirdi. Yani söylememesi çok korkunç gerçekten.Söylememesi garip değil korkunç bence.Herkes evli değilsin senden izin mi alacak der sıkmayın bu kadar der ama ben asla katılmıyorum.Sürpriz yapıp karşına çıkmazsa hiç düşünmeden ayrıl.İlerde ne haltlar karıştırır haberin olmaz.
Gezmişte yani paylaşımlardan gördüğüm kadarıyla.Söylememesi garip değil korkunç bence.Herkes evli değilsin senden izin mi alacak der sıkmayın bu kadar der ama ben asla katılmıyorum.Sürpriz yapıp karşına çıkmazsa hiç düşünmeden ayrıl.İlerde ne haltlar karıştırır haberin olmaz.
Öğlen arayacağım.Dedik sana bu adam kolpa diye dinlemiyorsunuz ki hiç. Ara sor nerdesin de
Tabi ki değil. Ben bi an herkesi aynı karede görünce hazırlıkları görünce dedim adam başkasıyla mi nişanlanıyoHaber vermemesi normal değil.
Yok ablası çok naif biri çok severim öyle şeyleri gerçekten yok sevgilim sosyal medya kullanmıyor. Ablası da haber verdiğini vs düşünmüş olabilir sevgilim onu düşünemedi büyük ihtimalle oradan göreceğimi.Haklısın. Yerinde olsam onun gibi yapar, heryerden siler tekefonunu açmam.
Sizin olduğunuz şehre ailesi ile gelip söylememesi… düşman başına.
Ablası da ortalık karışsın diye paylaşmış..
Size bilinçli haber verilmiyor ve abla paylaşıyor mesaj açık…
Yok artık! İyice şaşırdınız."Tabii ki bitireceğim" lik ne yapmış? Habersiz istediği yere gitmiş. Herhalde izin almasina gerek yoktu. Daha evli değilsiniz. Evlendiginizde bile size ait alanlarınız zamanlariniz olsun.
Hım iyi diyorsan iyidir.Yok ablası çok naif biri çok severim öyle şeyleri gerçekten yok sevgilim sosyal medya kullanmıyor. Ablası da haber verdiğini vs düşünmüş olabilir sevgilim onu düşünemedi büyük ihtimalle oradan göreceğimi.
Evet çok haklısınız yani ilk beni gelip görmesi gerekirdi. En son 3 hafta önce ben gitmiştim.Yok artık! İyice şaşırdınız.
İzin almayacak ama haber verecek. Kim nerede bileceğiz.
Ayrıca uzak mesafe ilişkisinde aynı şehre gelip buluşmak için can atmıyor olmak da ayrılma nedeni.
Sevgilimin bu hareketi gerçekten çok korkunç. Normalde beni de götürürdü nisana daha önce arkadaşlarının nişanına bile gittik yaniHım iyi diyorsan iyidir.
Ama inan bence değiller, yolda hiç mi konun açılmadı. Gelecek mi? Yanına gidecekmiyiz? Görüşecekmisin? gibi gibi..
Tamam nişanı olan kişinin nişanına davet edilmediğin için gidemezsin ama neden haber vermiyor, yanına 2 dakika da olsa gelmiyor.
Bu durum belli olur olmaz haber verip gün gün planlama yapar birbirini seven çiftler. Sessiz sedasız gelmek, seni görmek istemiyorum demektir. Bu da ayrılma sebebidir.Evet çok haklısınız yani ilk beni gelip görmesi gerekirdi. En son 3 hafta önce ben gitmiştim.
Tüm yorumlarınıza katılıyorum yani dün konuştuk telefonda ama bana hiç bir şey demedi bahsetmedi bile yani çok garip gerçekten.Bu durum belli olur olmaz haber verip gün gün planlama yapar birbirini seven çiftler. Sessiz sedasız gelmek, seni görmek istemiyorum demektir. Bu da ayrılma sebebidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?