kızlar çok teşekkür ederm hepinize.
şu saate kadar hep güçlü durdum,burda bile yazdım vakur halimden ödün vermedim.
ama şuan bende aşk acısına yenildim..
attığı masj aynen şu
"böylesi daha iyi,sende sinirlisin bende uyuşamadık kısaca"
bende ona
"uzakta olduğuımuz için sorunlar büyüyor,görüştüğümüzde herşeyin düzeleceğine inaniyodum,sen böyle uygun gördüysen bana uymak düşer "yazdım
"düzelmez..hakkını helal et" yazmış
kısaca helalleştik ve 1 saat önce herşeyi yıktık bitirdik..
ama msnden sillmemiş ve internet şifrelerini değişmemiş..
sanırım yakında oralardanda temizler beni..
çok zor bi durum..ve artık kesinlikle geri dönüşü olmaz..
kısaca tüm hayallerim yerle bir oldu..
desteğiniz için teşekkür ederim..
ama dedim ya başka adım atmam..dün akşam msne girdim öyle yarım saatliğine..
peşimden o da girmiş,girdiğini görmedim arkadaşla konuşuyodum..
sonra dayanamadı yazdı,çok sinirliyim sana,bu öfkem geçmez kolay kolay felan diye
tek kelime etmedim,düşündüm çok basit bişe için üstüme geliyor ve nazın alasını yapıyor diye
naz çekicek durumdada değildim..yalvarmamı bekledi sanırım,ama dönmesi için tek kelime etmedim.
bitmesini sen istedin,bu sebeple bitirdiğin için vicdan azabı çekiseksin dedim..
ben sana kararımı sonra bildiririm dedi.
ne kararı dedim? bitip bitmediğine dair kararını bildirecekmiş.
hani bitirmiştin ne olduda zaman istiyosun demedim.sen bilirsin dedim sadece..
bugün babam ameliyat olacak..gün boyu yoğun olucam..şuan onun kararını düşüncek durumda değilim..
benim en zor günlerimde desteğini görmem gerekirker,burnum sürtsün diye yaptığı nazıda cazıda çekicek durumda değilim şuan.gerçi ameliyattan haberi yok,
dedimya kızlar,ben çok kaderciyim,bu ilişki devam etsin diye adımımı attım,gerisi onun takdiri..
arkadaşım şimdi bu tarz ayrılıklar okuduğumda beterin beteri vardır diye kendimi örnek veriyorum. hiç üzülme, en başından daha aileler tanışmadan böyle olması daha hayırlı bırak boşver. öüne bak sen. ben 8 sene birlikte yaşadığım eski nişanlıcığımla nikaha iki gün kala ayrıldım. düşün artıkakannehir. davetiyeler dağıtılmış, gelinlik evde asılı duruyo valla kabus gibiydi. bu işler kısmet işi. sonra hiç aklımda yokken bu aşk meşk işlerine töbe etmiş, bekar olarak ölmeyi düşünürken eşimle tanıştım, dünya tatlısı iyisi bir insandır ve evlendik. çok da mutluyum. yani olan olmuş sen önüne bak o adam zaten seni hak etmiyormuş. annenler de üzülmesi. hayırlısı buymuş, hiç canını sıkmaya değmeza.s.
arkadaşım şimdi bu tarz ayrılıklar okuduğumda beterin beteri vardır diye kendimi örnek veriyorum. hiç üzülme, en başından daha aileler tanışmadan böyle olması daha hayırlı bırak boşver. öüne bak sen. ben 8 sene birlikte yaşadığım eski nişanlıcığımla nikaha iki gün kala ayrıldım. düşün artıkakannehir. davetiyeler dağıtılmış, gelinlik evde asılı duruyo valla kabus gibiydi. bu işler kısmet işi. sonra hiç aklımda yokken bu aşk meşk işlerine töbe etmiş, bekar olarak ölmeyi düşünürken eşimle tanıştım, dünya tatlısı iyisi bir insandır ve evlendik. çok da mutluyum. yani olan olmuş sen önüne bak o adam zaten seni hak etmiyormuş. annenler de üzülmesi. hayırlısı buymuş, hiç canını sıkmaya değmeza.s.
teşekkür ederim desteğiniz için..
işte uzakta olunca böyle oluyor.bi arkadaşın dediği gibi akşam yüz yüze gelindiğinde gülücek bir mevzudan dolayı ayrıldık..
keşke aileme söylemeseydim,ama kendi ısrar etmişti artık söyle zamanı geldi diye..
ve sadece 1 hafta sonra burda olacaktı..
çok özlemiştim onu, ilk gördüğümde nası sarılacağımın hayalini kuruyodum..
bazen özlemine dayanamadığım anlar oluyodu,gece yarısı özledim sesini duyim diye arayan bi insandı..
birbirimizi teselli ediyorduk,sabret geçicek bu özlem diye,yüzük takıldımı daha rahat görüşürüz ben sık sık gelirim sende gelirsin,eskisi kadar özlem çekmeyiz derdi hep..
acımı tarif edemem kızlar,hem aileme mahçup oldum hem iş yerine hemde sınavıma..
bu moralle hayatımı etkileyecek sınava giremem,işimde verimli olamam,ailemin yüzüne bakamam..
tek istediğim öyle bi uykuya yatayım ki uzun süre hiç uyanmayayım,uyandığımda acım bitmiş olsun..
destğiniz ve fikirleriniz için sağolun kızlar..
Allah hepinizden razı olsun..
Nerimancım hakkında hayırlısı olsun canım...
Demek ki delikanlının içinde biriken şeyler var ki bu kadar kolay pes etti.
Sen de bırak kontrol etme msnlerini felan o silmiyorsa sen sil.
...aileme mahçup oldum ...
...ailemin yüzüne bakamam...
...tek istediğim öyle bi uykuya yatayım ki uzun süre hiç uyanmayayım,uyandığımda acım bitmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?