ben ne bileyim al işte birini demek 'senin ne giyeceğin beni ilgilendirmiyor ne alırsan al''demektir bana göre ee bundan öte bencillikmi olur ortada sorumsuzluk yok ama tahammülsüzlük var
ha birde acısı sonra çıkaracam demiş
kaldıki kendisi haklı bile olsa (ki bana göre değil)adamda bir düzeltme çabası yok
mesajla bitirivermiş sanki bu anı bekliyormuşta bahanesi olmuş
bu kadar adamı savunuyorsunuz ama çabuk patlayanı tam olarak göremiyorsunuz sanırsam
biraz empati lütfen
erkek arkadışınıza (hemde evlenme aşamasında)kıyafet için fikrini soruyorsunuz aranızda tartışma çıkıyor kim haklı kim haksız farketmez adam mesajla bitiriyor kim kestirip atıyor kim patlıyor
ayrıca yukarıdaki sorumsuzluk yok kelimemi geri alıyorum oda var
maalesef oda var
ne kadar sorumsuzki bir kıyafet meselesi yüzünden ilişkisini konuşmaya gerek bile duymadan bitirebiliyor
Bence kesinlikle böyle bir mesaj atma...Ben olsam son bir mesaj daha atarım.
Derim ki malum, aileler tanışacaktı ve annem ciddi hazırlıklar içinde.
Bitti diyorsun ama ben yine de son bir defa sorma gereği hissettim.
Eğer gerçkten bitti diyorsan bu durumu akşam aileme açıklayacağım ve ondan sonra geri dönüş elbette olamayacak.
Knuyu bu yönüyle de değerlendirip düşün, taşın... kararın halen bitti yönündeyse be de aileme açıklayayım ve sonra herkes yoluna baksın.
Haber bekliyorum.
....gibisinden... belki sinirle konuşmuştur ve aile falan işin içine girince yumuşar biraz.
Ha ama halen bitti falan derse o zaman bitmiştir, nazına da cazına da yani..... herkes önüne bakar.
tüm suç bende gibi görünmesine üzüldüm..
yaptığım ne nazdı nede kapris.günlerdir hazırlık içindeyim,ki buda benim en doğal hakkım.
sevdiğim adamın ailesi geliyor,telaşlı ve heycanlı olmam kadar normal ne olabilirki.
artı gireceğim büyük bi sınav var,yetmiyo bide onun stresi var,
ilişkilerde hep mi böyle olur,yani bi taraf kızdığında diğer taraf iplerimi koparır.
kendi ailemden biliyorum,ne büyük sorunlar olduda birbirlerine sırt dönmediler.
ben asla ama asla dönmezdim sırtımı.ilişkime sahip çıkardım,belki alttan almaz söylediği kırıcı lafa karşılık verirdim ama bitirmezdim.bugün böyle sebeple ilişki bitiren insan yarın büyük sorunlar karşısında soğuk kanlı olamayacak demektir.
aciz demem hataydı özrünü diledim.affetmek erdem değilmidir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?