Kızlar Haksızmıyım Siz Söyleyin

üzülme sakın zararın neresinden dönsen kardır. işler daha da ilerlediğinde böyle birşey olsa emin ol daha zor olurdu. seven adam eşi olarak görmek istediği kişiye böyle bir olay yüzünden bitti dememeli. haa sinirden yaptıysa bi rahat bırak bakalım ne oalcak. belki de düşünecek taşınacak ne kadar saçm bir durum yarattığını farkına varacak. ama sen yine de sıkma canını, hayırlısı olsun

Bu ilişkide ikinizdede suç buldum sen renk soruyorsun o sana ne bilim al işte birini deyince parlıyorsun..Orda ses tonunu duymadın sadce yazılan bir mesajdı belki son derece sakin bir uslüpla yazdı onu..
ıllada onun söylediği rengi almak istiyosan ''ama ben senin söylediğin ve görmek istediğin renkte elbise giymek istiyorum canım bi renk söyle lütfen ''diyebilirdin.Hemen parlamakta neyin nesi...
Ama sevgilininde hemen ilişkinizi bitirmesi çok garibime gitti.Gerçek sebep bumu diye düşündüm.
Sanki aklında belirsizlikler varmışta bahane arıyormuş gibi geldi.Gerçek seven bir insan bu nedenden bırakmaz diye düşünüyorum..Ama bir de çektiğin mesajların içeriğini bilemiyoruz tabi çok rencide edici tahrik edici konuştuysan kararlarında ani, açık, net ve kesinn bir insan için hiç de zor olmamış olabilir bu kararı varmak...

bu msj muhabbetine sinir olanlardan biride benim müsyitmisin dersin ararsın. sorarsın..msj üstüne msj atılırsa çok kötüüü .. çalışan bir insan için dikkatinin dağılması sürekl aranması kadar kötü bir şy yok... ben buna çok dikkat ederim.
okuldasın veya iştesin birşey anlatıyosun bir arkadaşına yada birini dinliyosun.. bib msj
msja ne yazacağını mı düşüncen... arkadaşına mı konsantre olcan! işine mi konsantre olcan.. lise li değilsin ki msj atıp durum raporu istiyosun.. kimseyi rahatsız etmemek için aatarsın.. anlarım ama ... senin üzerindeki elbiseyi görmemiş birine mantıksız bir şekilde arayıp elbisemin rengine karar veremedim demek ..beni de kızdırabilirdi...

ben olsam msj atardım ama arayabilirmiyim "müsaitmisn.. yada yüz yüze konuşalım... ben hatalı davrandım çok kötü hissettim kendimi derdim... özür dilemek hatayı kabul etmek bir erdemdir...
biz birlikte bir adım attık ve evelnme kararı aldık ve evlilik kararımızı yüz yüze aldık... kavgamızı tel. ettik bir renk yüzünden. ben farkı bir ilgi bekledim. sen anlış anladın..." gibi cümleler yazardım.. bu biraz uzun oldu sanırım.... aama... düşünceleri yaz ve ona ulaştır.. yoksa tel.aaç ve konuş bunları yüzüne söyle...

mecbursun alttan almaya ilk önce sonra ortamını yakaaladığın da ona yanlış davrandığını söylersin oda kendini düzeltir...

zaten biten birşey yok 2 gün sonra barışırsınız... ama sen aynı asabiyeti devam ettirisen çoook zor!

Ben olsam son bir mesaj daha atarım.

Derim ki malum, aileler tanışacaktı ve annem ciddi hazırlıklar içinde.
Bitti diyorsun ama ben yine de son bir defa sorma gereği hissettim.
Eğer gerçkten bitti diyorsan bu durumu akşam aileme açıklayacağım ve ondan sonra geri dönüş elbette olamayacak.
Knuyu bu yönüyle de değerlendirip düşün, taşın... kararın halen bitti yönündeyse be de aileme açıklayayım ve sonra herkes yoluna baksın.
Haber bekliyorum.

....gibisinden... belki sinirle konuşmuştur ve aile falan işin içine girince yumuşar biraz.
Ha ama halen bitti falan derse o zaman bitmiştir, nazına da cazına da yani..... herkes önüne bakar.

abartmissiniz onun sizinle ayni heycani duymasini bekleyemezsiniz
sonucta o bir erkek pembe veya mavi ne fark eder al iste birini bende olsaydim
aynisini söylerdim acikcasi[/B

Son düzenleme:
erkekler kendilerine kıyafet danışılmasını sevmez ,bu onlara boş bir iş gbi gelir,nasılki bize de maç izlemek öyle geliyorsa ..bir erkeğe ya bu konuda fikir danışmayacaksın ya da ona sen al ben giyeyim diyeceksin ..başka bir şıkkın yok :)) ama hemen daha şimdiden böyle tavır yapması hiç hoş değil ..kendini nimet sanmaya başlamış ..ne yani fikir soramazmısın ..sen de stresli olabilirsin sonuçta tek taraflı değilki bu işler ..iki tarafın da birbirine anlayış göstermesi gerek bu gibi durumlarda ..bence ayrılırsa da iiolmuş ...daha iş ciddiye bile binmeden beyfendinin bir yerleri büyüyecekse hiç büyümesin daha ii..bu ne be kadın milletinin çektiği ..bu yeni yetme delikanlılar da çok fena oluyorlar hee...

ya hep sen kabahatli kusurlu değilsin ya...
tamam gerilmişsin sormuşsun çok üstüne varmışsın....tamamda arkadaş bumu yani olay ???
sırf bu yüzden senin bu hatan yüzündenmi bitti diyor ?
üstelik aileler devredeyken iş ciddileşmişken ...

neden neolur hatalıyım affet yazıyosunki...hatta niye mesaj yazıyosun...ara telefonla..sen onun sesini duy oda senin sesini duysun..konuşarak olur böyle şeyler...kıyafet seçiminde de neden arayarak değilde mesajla soruyosun...

arardın kusura bakma gergindik canım ikimizde nasıl oldun..iyimisin biraz derdin..kusura bakma derdin..oda mutlaka bişeyler söylicekti...derken konuşmaya başlardınız iyi yada kötü...

ama neolur affet niye yazıyosun..oda çok doğru davranmamış nihayetinde...

bence kendi kendini yiyip bitireceğine sevgilini telefonla ara ve düzgünce konuş tatlım..
çokta alçaltma kendini....oda söyler mutlaka bişeyler...baktın bitti diyor peki ozaman benim içinde bvitmiştir yolun açık olsun bundan sonra de....kapat telefonu...belkide tatlıya bağlanıcak..ara onu telefonla canım..bişey kaybetmezsin...

hem blöf yapıyor gibi geliyor bana...

herkesın algısı farklı ıste..
ben dedıgım gıbı ıstedıgını al dıye dusunurken sız bana ne gıbısınden algılamıssınız..
olay belkı de bundan kaynaklanıyor..
belkıde mesaj atmayıp,ıkı sanıye arasaydı konu sahıbı arkadas,sevgılısının cevabı 'askım ne fark eder hangısı ıcıne sındıyse onu al' olacaktı..
mesajlasmak bu yuzden bana gore degıl :)
erkek arkdasım da nefret eder zaten..neyı nasıl soyledıgını algılayamıyorsun..kendınce yorum katıp o sekılde okuyorsun yazılanı ve bu da bu sekılde olaylara sebep olabılıyor..
cocugun bıttı demesıne kadar konu sahıbı arkadasın neler dedıgını bılmıyoruz..
belkı de konu sahıbı cok agır laflar ettı ve cocukta sınırden bıttı dedı..
bunları bılemeyız..
konu sahıbının o ankı ruh halını neler yazdıklarını bılemeyız
aynı sekılde cocugun da ruh halını bılemeyız..
bılmıyorum dedıgım gıbı ben olsam zaten bu noktaya getırmezdım..
erkekler bu tarz seylerı zaten sevmez..
cuval gıysen yıne bır sey demez..
boyleler ıste..%90 ı boyle..
bızde tam tersıyız..

konu sahıbı elınden gelenı yapmıs,affet demıs..
sımdı karsı taraf ne dıyecek onu beklemek lazım..
belkı o da pısman..belkı o da ozur dıleyecek..
umarım hakkınızda hayırlısı olur..
ne dıyım..

bır de konu sahıbı bır soru sormus;sız olsanız,sz sorsanız ve boyle bır cevap alsanız ne yapardınız gıbı bır soruydu sanırım..
dedım ya eger ben o elıbesı tek basıma ya da arkadasımla almaya gıttıysem zaten ona kalkıpta hangı renk alıyım dıye sorma geregı duymam..soracaksam da mesajla sormam..hadı sordum dıyelım ve boyle bır cevap aldım dıyelım,yıne ustune gıtmem,begendıgımı ıcıme sınenı alır cıkarım...

tüm suç bende gibi görünmesine üzüldüm..
yaptığım ne nazdı nede kapris.günlerdir hazırlık içindeyim,ki buda benim en doğal hakkım.
sevdiğim adamın ailesi geliyor,telaşlı ve heycanlı olmam kadar normal ne olabilirki.
artı gireceğim büyük bi sınav var,yetmiyo bide onun stresi var,
ilişkilerde hep mi böyle olur,yani bi taraf kızdığında diğer taraf iplerimi koparır.
kendi ailemden biliyorum,ne büyük sorunlar olduda birbirlerine sırt dönmediler.
ben asla ama asla dönmezdim sırtımı.ilişkime sahip çıkardım,belki alttan almaz söylediği kırıcı lafa karşılık verirdim ama bitirmezdim.bugün böyle sebeple ilişki bitiren insan yarın büyük sorunlar karşısında soğuk kanlı olamayacak demektir.
aciz demem hataydı özrünü diledim.affetmek erdem değilmidir?

Erkekler böyle ayrıntılardan anlamazlar.
Çok üstüne gitmişsiniz.
Bence arayıp özür dilemeniz gerekir.
gerginliğin acısını ondan çıkarmışsınız gibi anladım.

Bence kesinlikle böyle bir mesaj atma...
Zaten bitti demişş aileleri katması demek acıntırasyon yapıyo yalvarıyo gibi algılanır.
Zaten yumuşayacağı varsa yumuşardı .
Bence kendisini yalvarıyo durumuna düşürmesin.

Sonuçta özür diledi hatalıydım dedi affetmedi.
Zaten çok üstüne düşüpte sevgiliside affederse eğer her bir atışmada kozları eline vermiş olmak demek hep bunu yapacak kestirip atacakkk kendini ulaşılamaz kadar büyük görecekk

Bugün bekleyin akşama kadar..
Gece yeniden yazın bişiyler...
Pişmanlığınızı ve aşkınızı anlatan bişiyler yazın.. Aslında aramanız daha güzel olur bence..
Belki onun da kafası doluydu,siz üzerine gidince size patladı..
Şimdi "bitti" demesi bile aklını toplaması için de olabilir..
Uzaksınız birbirinizden onun bir günü nasıl geçiyor bilemezsiniz ki..
Akşam konuşurken daha iyi belli olur..
Mesajla özür dilemek hoş değil bence..

msj yazmayı bende sevmem.ama onun görevi sebebiyle mecburen alıştık.görevde olduğunda aradığımda meşkule bırakır genellikle.çünkü müsait olmaz.peşinden msj atardı,önemli bişey yok umarım diye.böylelikle mesajlaşmaya alıştık.bende haz etmem iki kelime için dakikalarca telefon elimde dolaşmayı,arayıp söylemek daha makul gelir ama şartlar bunu gerektirdi.
şimdi asla ama asla aramam.dedim ya üzerime düşeni yaptım.
en başta msj atmadan arayıp söylemekte doğru gelmedi
telefonda surat yapacak,soğuk konuşacak derken özür dilediğimde red edicek.
daha gurur kırıcı sanırım..
bekleyip görücem,umarım bu sevgiye yazık etmez.

eften püften sebebler den ayrilmissiniz bence de sende al birini.kafana göre iste . bir sey bu kadar uzatmaya ne gerek var...biraz zaman gecince belki unutursunuz.

Bence de msj atma. Hele MonaPisa' nın yazdığı gibi bir msj ASLA...
Olan olmuş çünkü, O bitirmiş.
Pişman olacaksa olur, arar
Tamam senin hatan olmuş sen başlatmışsın olayı belki de ama Onun da hiç tahammülü yok demek ki böyle şeylere...kestirip atmış.
Bence bekle biraz...

çok üzüldüm sizin için hakikaten çok kötü bi durum hele ki ailenize karşı sizi böyle bırakmaması gerekirdi.
ama bellki onun da kırıldığı şeyler var mesela ''aciz'' kelimesi bu bi erkeğe söylenecek en son kelime olmlıydı bence ne olursa olsun,hele ki bunu sevdiği kız bu kadar küçük bişe yüzünden söylüyorsa çok kötü bence.
o da kendince haklı belki de aranızda tam olarak neler geçti bilemeyiz,ama artık siz de aramayın bence bırakın istiyorsa zaten döner.
hakkınızda hayırlısı olur inşallah.

arkadaşım bence şuan sana çok kırgın oyüzden bu kırgınlıkla ani bi karar vermiş.ama buna eminimki siniri geçince oda çok pişman olacak ve sonunda dönen o alacak.hiç merak etme ve zamana bırak derim.umarım her şey güzel olur...

teşekkür ederim..
bende bekleme taraftarıyım,dönmezsede canı sağolsun.
bu sebeple bitmesine üzülürüm ama elden bişe gelmez.
onu çok sevdiğimi bile bile ufak sebeple bitirmesi onun tercihi.
saygı duyarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…