Kızlar Hamamı....

evet valla haklısın canım inş yapabilirim,oy ne dertliymişim sağol beni dinlediğin tavsiye verdiğin içinolumunekankayizsmile

Ne demek canım emin ol nişanlandığıda seninde söz hakkın olucak.
Siz olucaksınız çünkü nişanlınla beraber ailesi de ozaman sana da sormak zorunda kalacak bi çok şeyi.

hımm anladım canım çok sağol,ne kendi canımı sıkayım ne onunkini o zaman,nişana kadar böyle

Tabikide hiç baskı yapma erkek arkadaşına da ne zaman ev alıcaksınız falan diye.
En kötüsü evlenince kendiniz yaparsınız herşeyinizi.

Akıllandım speedy doldurdu beni,artık geniş gelinim ben :)ağırdan alcam onlar yapsın banane :ecrin_bebek: iki cümlem var bunu istiyorum,yapacaksınız hıh

böööö öyle dersende hiç yapmazlar yani ben oğluma olsa yapmam açıkçası
altan ama güzel söyle

yok kız onu şimdilik dedim hayatta diyemem böyle ama nasıl derim onu da bilemem ay cidden nasıl denir ki?

yok kız onu şimdilik dedim hayatta diyemem böyle ama nasıl derim onu da bilemem ay cidden nasıl denir ki?

Zaman geçsin siz bi nişanlanın ondan sonra zaten onlarda ister istemez çeyiz hazırlık moduna giricekler bi ara lafı geçer falan öyle fikirlerini söylersin sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Günaydın kızlar ,nasılsınız?Benim ilk iş günüm çok iyi geçti daha ilk günden birçok veliyle görüşme bile yaptım :)

amonracım inanır mısın hiç heyecanlanmadım :)burda o kadar panikledim ama elime kalemi alınca geçti gitti,müdürüm de çok beğendi geldi tahtaya baktı,iyi kullanmışsın daha öncekilere göre baz alırsam sen geçtin gittin ilk dersten dedi.Bilmiyorum ne kadar doğru belki gaz vermiştirguclubacismile iyi dileklerin için çook teşekkür ederim sen nasılsın?speedy nasılsın?

herkes iş güç peşinde ne güzel,kızlar bankaya soracağım ama biliyorsanız size de sorayım iki farklı soyada sahip olanlar bankada ortak hesap açtırabilir mi?yani sevgilimin hesabına ortak olmak istiyorum bu mümkün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…