Kızlar Hamamı....

sanırım liseliler daha zordur ben anadolu meslekteim ama bizim sınıftaki bir ikitane kendini bilmez yüzünden sınıfın adı çıktı birçok hoca sevmiyor sınıfımızı gelen bayanlar ağlayarak gidiyor

liseliler mi daha zor ilköğretimler mi

zor kolay diye ayıramam aslında ama ilköğretim daha çok hoşuma gitti ilk başta,mesela bu çok hoşuma gitmişti çay içtim bardağımı bırakıyordum ilköğretim 5 öğrencim de gelmiş kantinde yemek yiyecekti tam ekmeğini tutuyordu ellerini hemen aşağıya indirdi yüzünde hem utanç hem korku hemde bi pırıltı vardı sanırım beni sevdi o halde bana baktı "nasılsınız Gamze öğretmenim"diye mahçupca sordu bundan çok etkilendim kendi eski halim geldi aklıma ,ilköğretime doğru kaymaya başladım galiba bilmiyorumkismile

sanırım liseliler daha zordur ben anadolu meslekteim ama bizim sınıftaki bir ikitane kendini bilmez yüzünden sınıfın adı çıktı birçok hoca sevmiyor sınıfımızı gelen bayanlar ağlayarak gidiyor

işte çok ince bir çizgi var öğretmenin koruması gerekir,öğrenciye otoriteyi vermezse tamamdır ama verirse madara olur maalesef :olmaz: işte bu yönden de bu iş çok zor

orası öyle tabi onlarla abla gibi yakın olayım istersin ama fark etmezsen seni kendilerinden sanıp o tavırla hareket ederler oince çizgiyi sen koyarsın bunun farkında olduğun için

hımm ne güzel canım okula giderken evlenebildiğin için tebrikler kaydirigubbakcemile5 her şey iyi mi?

aynn cnm cok tesekkurler Allah a sukur cok gusel,hm okul hm evlılık,bırlıkte gıdıyo,cogu kısı ole dıyo..yurutebılı omusun dıye??Allah ın ıznıyle hersey oluyo cnm,cok mutluyum cok sukur..

aynn cnm cok tesekkurler Allah a sukur cok gusel,hm okul hm evlılık,bırlıkte gıdıyo,cogu kısı ole dıyo..yurutebılı omusun dıye??Allah ın ıznıyle hersey oluyo cnm,cok mutluyum cok sukur..

evet canım çünkü insan merak ediyor yeri geliyor derslerle zor başa çıkılıyor birde ev ve eş sorumluluğu olunca :emir_bebek: yapabiliyorsan ne mutlu,senin adına sevindim sevdiğine kavuşmuşsun hemen zemuszemus

okumadımmı sanıon manyaaaak banlandı gördunmu e kasınıodu sende yazma bişi senide sallandırmasın kazen

Back
X