Kızlar Hamamı....

okumadımmı sanıon manyaaaak banlandı gördunmu e kasınıodu sende yazma bişi senide sallandırmasın kazen

ay çok güldüm ama ya onu yazmadan geçemedim Allahım ya,ay you_know bi konuda okudum sen eşyalarını 1 haftada almışsın ya nerden aldın istden?not edeyim onları birde bi konuda da hatunlar yazmış eminönü çok ucuz falan diye sence?mervecim aynı sorular senin için de geçerli tecrübene dayanarak memnun olduğun markaları,nerden aldığını falan yazar mısın;?

ay çok güldüm ama ya onu yazmadan geçemedim Allahım ya,ay you_know bi konuda okudum sen eşyalarını 1 haftada almışsın ya nerden aldın istden?not edeyim onları birde bi konuda da hatunlar yazmış eminönü çok ucuz falan diye sence?mervecim aynı sorular senin için de geçerli tecrübene dayanarak memnun olduğun markaları,nerden aldığını falan yazar mısın;?

burdan beyaz esyalarımı aldım kız bosch onlarda bilion bide oturma grubum oda bellona dier hersey mersinden geldi perdelerim fln valizle getirdik annemlekaydirigubbakcemile3 bide 20 kilo fazla cıktı 100 lira para aldılar annem konusup durdu ama ben sölemiştim fazla gelir diye yok yok demiştikaydirigubbakcemile3 bardaklarımı fln burdan aldım kadeh yani işte banyo esyalarını mutfak sepetini kirli sepetini fln koçtaştan aldık

cnbm kusura bkma bnm kociş gldı cıkmak zorunda kldım bnmde beya esyalarım boschtan kucuk ev aletlerı tefal,bosch,ıvırzıvır mutfak gerclerımde koctastan ve hepsınden cok memnunum canlar,sormk ıstedıgınız varsa buyrun..:)

cnbm kusura bkma bnm kociş gldı cıkmak zorunda kldım bnmde beya esyalarım boschtan kucuk ev aletlerı tefal,bosch,ıvırzıvır mutfak gerclerımde koctastan ve hepsınden cok memnunum canlar,sormk ıstedıgınız varsa buyrun..:)

ay canım teşekkür ederim kaydirigubbakcemile5

ay ben sandım sen hemen çekersin,seviyorsun sanıyordum fotoğrafı keşke olsaydım ya,sözüm olsun mu?

yaa you_know msn açılmıyorrr,kız beddua mı ettin tam diyecektim evine çağırıyon msn bilmiyorum daha verde ekleyem dicektim valla açılmıyo eyvahedigeldismile

bazen hata verio kız ondandır foto seviyorumda cekmeyi ne bilim aklıma gelmedi valla

sorun gider falanda yaptım ama olmadı ki :(dur ben sana özelden atayım sözüm yarım kalmasın yahu niye böyle oldu ki . . .

nasıl mamalar yaptın kim bilir :emir_bebek:

Back
X