Kızlar Hamamı....

güneş geliyor suratına :kedi: yahu o fotoğraflarda gülmüyor Ayça-Serhat ondan çook çekecek bence :ecrin_bebek:

ctesi sevgilim biniyo pazar burda o gitsin sonra gelirim 27 nisan bizim yıldönümümüz senle kutlarız artık :dance: o bi hafta falan durur sonra gider

ctesi sevgilim biniyo pazar burda o gitsin sonra gelirim 27 nisan bizim yıldönümümüz senle kutlarız artık :dance: o bi hafta falan durur sonra gider

sevgilini benden cok seviosunmafoldumbenmafoldumbenkaydirigubbakcemile3
he kocişede diomki sen viskiyi benden cok sevion tlfnu benden cok sevion sunu bunu benden cok sevion diom ne zaman büyücen merak ediom diokaydirigubbakcemile3

hahaha adam haklı valla kaydirigubbakcemile3 you_knowcum ben yatıyorum kendine iyi bak öptüm canım benim

günaydın kızlar. cuma günü hastanedeydim. neyse sonuçlarım temiz çıktı ya. jean fotoları sadece you know'a mı gönderdin. bizim başımız kelmi?

kociş evde bugun şimdi gittik haftaya bana foto makine alcaz baktık bugun ayyy cok guzel seyler yapcm cok
akşamada misafirim var

kimsecikler uğramamış buraya :( ben bugün öğrencilerimleydim azıcık yoruldum,ama keyifli geçti derslerim sizden naber?

Back
X