Kızlar hamile gıbıyımmmmmmmmmmm

dilberimk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2009
335
0
116
Diğer
Kızlar bugun 12.gunun ve test yaptırdım 9.gun 6.17 olan degerim sımdı 19.8 yukselmıs ama beklenenden dusuk ıkı gun sınra tekraralanıcak dua edın bana ınsallah ıkıye katlar hayırlısı ıse

inşallah hamilesindir canım inşallahh değerin yükselirde burdan ilan edersin hamleeeeyim die inşallah canım inşallahh........

inşallah katlanır canım değerin hamile gibiyim yerine YAŞASIN HAMİLEYİM diye yazarsın en kısa zamanda Allah kalbine göre versin :Saruboceq:

canım bence hamişsin çünkü katlama olmuş değerinde. Muhtemelen geç tutunmuştur

arkadaslar degerım cok dusuk dıs gebelık ıhtımalıde olabılır dedı dr hayırlısı sızce nasıl bu konuda bana yardımcı olurmusunuz

arkadaslar degerım cok dusuk dıs gebelık ıhtımalıde olabılır dedı dr hayırlısı sızce nasıl bu konuda bana yardımcı olurmusunuz

canım ınsallah buraya hayırlı haberler ıle donersın rabbım emeklerınızın karsılıgını versın degerın ınsallah yukselır dualarımız senınle...

sagolun arkadaslar saabhta kahverengı akıntım geldı kullandıgım jelle bırlıkte sanırım yukselmedi nasıp degılmıs hayırlısı olsun

sagolun arkadaslar saabhta kahverengı akıntım geldı kullandıgım jelle bırlıkte sanırım yukselmedi nasıp degılmıs hayırlısı olsun

canım kahve rengi lekeye bakıpta aldanma çoğu arkadaşım ve ben budurumu yaşadık bebek tutunurken yerleşirken büyürken bu tür lekelenme ve kanama olabiliyor drum adetten çok olmadığı sürece korkma demişti 3.5 ay geçti hala bile oluyor hemen umutsuzluğa kapılma değerlerinede baktır ondan sonra kararını ver hakkında hayırlısı olsun canım

canım,allah öncelikle herşeyin hayırlısını versin.bende 1 yıl önce dış gebelik olmuştum,ağdet dışı kanamam oldu yaklaşık 1 ay kadarda devam etti lekelenme desem daha doğuru olur aslında,sırt ve kasış ağırım çok fazlaydı dayanılmaz şekildeydi.sende şimdilik sırf kahve rengi lekelenme olmuş,hemen olumsuz düşünme.allah gönlüne göre versin canım

bende birşey sormak istiyorum arkadaşlar bu ay tam adetimin ortasında 2gün adet sancım geldi ve kahve rengi akıntım oldu kesildi hiç öyle olmazdımbide çok acıkıyorum sürekli yemek istiyorum adetimede daha 1 hafta var lütfen bilgisi olan cevaplasın

arkadaslar lekelnmem sabah oldu bı daha olmadı cok sukur yarınkı kan testıme baglı artık hayırlısı olsun ınsallah hepınıze destegın ıcın cok tesekkur ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…