3 gün kala comfort erken gebelik testi ile sabahına da kaset testte öğrendim silikleBenim adetim 3 gün gecikti yarın 4. Günüm olcak Olcam sanıyorum olmuyorum.. iki senedir hiç korunmuyoruz eşimle ama hiç hamile olmadim. evlendigimden beri adetlerim çok düzenli 28. Gün mutlaka olur hiç sasmaz. Birtek geçen ay 2 gün erken adet oldum bu ay ise olmadım daha sizce hamilemiyim korkuyorum test yapmaya yanımda olun lütfen hem çok heyecanlıyım hemde çok korkuyorum..
Allah bağışlasın insallah canım benim yerim onu ben3 gün kala comfort erken gebelik testi ile sabahına da kaset testte öğrendim silikleyap canım korkunun faydası yok bişeye rabbim gönlüne göre versin inşallah
Canim adet olucakmissin gibi oluyor olmuyorsun zaten goguslerde sisilik olabiliyor akintin falan varmi beyaz kremAllah bağışlasın insallah canım benim yerim onu benpeki adetin geçince belirtilerin oldu mu hiç ?
Adetten öncede vardı belirtim beyaz kremsi akıntı bel ağrısı adet sancısı kasıkda batma diye ifade edilen şeyide çok yaşadım 3. Ayda bulantım başladıAllah bağışlasın insallah canım benim yerim onu benpeki adetin geçince belirtilerin oldu mu hiç ?
Evet aynen öyle oluyor canim ama göğüslerim agrimiyor akintima dikkat etmedim hiç pedli geziyorum 3 gündür Olcam diye o yüzden farketmedim hicCanim adet olucakmissin gibi oluyor olmuyorsun zaten goguslerde sisilik olabiliyor akintin falan varmi beyaz krem
10 gün sonra mı yerleşti yani o yerleşme kanaması miydi Allah bağışlasın inşallah annecikkBenim adetim 10 gün geçiyordu kahvemsi bi leke gelmişti hasta olcam dedim olmayınca test yaptım öğrendim
Merhaba arkadaşım nasılsınCanımm merhaba test yapsan ya neden bekliyorsun inşallah pozitif sonuçlanır
Maşallah sana canım benimAdetten öncede vardı belirtim beyaz kremsi akıntı bel ağrısı adet sancısı kasıkda batma diye ifade edilen şeyide çok yaşadım 3. Ayda bulantım başladı
İnşallah seninde vardır
Evet benimde öyle 3 gündür Olcam sanıyorum hepAdetime 3 gün kala test yaparak öğrendim.. tüm belirtilerim adet belirtileriyle aynıydı..
Ederim tabiki inşallah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip olur bu ay sanaMaşallah sana canım beniminşallah vardır dua edermisin çok korkuyorum yoktur diye
Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederimEderim tabiki inşallah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip olur bu ay sana
İyiyim canım benim sen nasılsın? Hayırlısı olsun inşallah çokta düşünme inşallah güzel sonuçlanırMerhaba arkadaşım nasılsınya böyle bişey oldu bu ay bende anlamadım ama korkuyorum eşimde biliyor onunda hayal kırıklığına ugramasini istemiyorum hiç
Fiyat nedir o testin birde benim 2 gün sonra. Acaba çıkarmı net sonuc3 gün kala comfort erken gebelik testi ile sabahına da kaset testte öğrendim silikleyap canım korkunun faydası yok bişeye rabbim gönlüne göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?