Kizlar hamile olduğunuzu adetiniz geçtikten kaç gün sonra öğrendiniz ??

Amin cok sagol:)) haklisinn insan merak ediyo iste

Canım benimmmmm inşallah rabbim bana verdiği gibi sanada bir evlat verir inşallah adet olmazsın da minigin seninledir hayırlısıyla inşallah amiiiiinnn
ALLaH razi olsun bugunde olmadim umudum ALLAH herseyim ALLAH Rabbimden gelen hersey bas ustune amin canim inseALLAH test yapmadim esimin gelmesini bekliyorum inseALLAH sehirdisindan gelsin kan vermeye gidicem

ALLaH razi olsun bugunde olmadim umudum ALLAH herseyim ALLAH Rabbimden gelen hersey bas ustune amin canim inseALLAH test yapmadim esimin gelmesini bekliyorum inseALLAH sehirdisindan gelsin kan vermeye gidicem
Tabi ki Allah ne emrettiyse o olacak en azından bı test yapabilirsin bence canım

Arkadaşlar benim de adetmin üstünden 3 gün geçti fakat karantinadayım Haftaya bitecek karantina dışarı da çıkamıyorum test de yapamadım inş ben de hamileyimdir kasık ve bel ağrısı var göğüste hassasiyet falan yok daha önce kimyasal geçirdim bana da dua edin inş bende hamileyimdir

İnşallah hamilesindir canım benim Allah kucağını doldursun

Ben 10 gün sonra öğrenmiştim kan testiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…