Ahahahah ay pardon o zaman Allah'ım ya maşallah Allah bağışlasın evlatlarınıYok yanlış anladin canım ben böyle öğrenmiştim dedim.Aman Allah korusun bende 3 tane var.Rabbim isteyenlere versin.Sizide tebrik ederim
Amin cok sagol:)) haklisinn insan merak ediyo isteBeklemekten başka çare yok kuzum seni çok iyi anlıyorum bende sen gibiydim ama inan test yapsanda hatta ne kadar test yaparsan yap yumurtlamadan 12 14 gün önce çıkması bir mucize rabbim yüzüne gülsün inşallah
Luttttfennnn 3gun gecikmem var banada dua et Rabbim hayirli kilsin canimmHamileyimmmmmm
Canım benimmmmm inşallah rabbim bana verdiği gibi sanada bir evlat verir inşallah adet olmazsın da minigin seninledir hayırlısıyla inşallah amiiiiinnnLuttttfennnn 3gun gecikmem var banada dua et Rabbim hayirli kilsin canimm
Evet normal test yaptımNormal test mi yaptiniz
ALLaH razi olsun bugunde olmadim umudum ALLAH herseyim ALLAH Rabbimden gelen hersey bas ustune amin canim inseALLAH test yapmadim esimin gelmesini bekliyorum inseALLAH sehirdisindan gelsin kan vermeye gidicemCanım benimmmmm inşallah rabbim bana verdiği gibi sanada bir evlat verir inşallah adet olmazsın da minigin seninledir hayırlısıyla inşallah amiiiiinnn
Tabi ki Allah ne emrettiyse o olacakALLaH razi olsun bugunde olmadim umudum ALLAH herseyim ALLAH Rabbimden gelen hersey bas ustune amin canim inseALLAH test yapmadim esimin gelmesini bekliyorum inseALLAH sehirdisindan gelsin kan vermeye gidicem
Kayinvaldidem gildeyim yapamiyorumTabi ki Allah ne emrettiyse o olacaken azından bı test yapabilirsin bence canım
Tamam canım haber bekliyorum müjdeyi verirsin inşallahKayinvaldidem gildeyim yapamiyorum
Canim heran adet olucakmissin gibide oluyormu arada belime vuruyor ama olmuyorumTamam canım haber bekliyorum müjdeyi verirsin inşallah
Evet ara ara kasiklarin adet olcak gibi oluyor beline de vurabilir. Daha önce adet gecikmen oldu mu hicCanim heran adet olucakmissin gibide oluyormu arada belime vuruyor ama olmuyorum
Evet gecen ay kimyasal oldu 8 gunEvet ara ara kasiklarin adet olcak gibi oluyor beline de vurabilir. Daha önce adet gecikmen oldu mu hic
Evet gecen ay kimyasal oldu 8 gun
Amin amin aminİnşallah Rabbim bu ay o güzel yüzünü guldurur canım benim
Test yaptın mı cnmAmin amin amin
Sali gunu doktora giderim inseALLAH canimTest yaptın mı cnm
Olmadin mi dahaSali gunu doktora giderim inseALLAH canim
İnşallah hamilesindir canım benim Allah kucağını doldursunArkadaşlar benim de adetmin üstünden 3 gün geçti fakat karantinadayım Haftaya bitecek karantina dışarı da çıkamıyorum test de yapamadım inş ben de hamileyimdir kasık ve bel ağrısı var göğüste hassasiyet falan yok daha önce kimyasal geçirdim bana da dua edin inş bende hamileyimdir
Ben 10 gün sonra öğrenmiştim kan testiyleBenim adetim 3 gün gecikti yarın 4. Günüm olcak Olcam sanıyorum olmuyorum.. iki senedir hiç korunmuyoruz eşimle ama hiç hamile olmadim. evlendigimden beri adetlerim çok düzenli 28. Gün mutlaka olur hiç sasmaz. Birtek geçen ay 2 gün erken adet oldum bu ay ise olmadım daha sizce hamilemiyim korkuyorum test yapmaya yanımda olun lütfen hem çok heyecanlıyım hemde çok korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?