Normal test mi yaptinizAdetime 3 gün kala test yaparak öğrendim.. tüm belirtilerim adet belirtileriyle aynıydı..
Fiyatını suan bilmiyorum ben o zaman 25 e almıstım kaç gün kaldı bata ben 3 gün kala akşam öğrendimFiyat nedir o testin birde benim 2 gün sonra. Acaba çıkarmı net sonuc
Aynen 2 gün kalada normal teste silik cıktı bosuna o kadar para vermeyin erken testlereNormal test mi yaptiniz
Hamileyimmmmmmİyiyim canım benim sen nasılsın? Hayırlısı olsun inşallah çokta düşünme inşallah güzel sonuçlanır
Yaaaaaa ciddi misin sen?? İnanamıyorum canımm çok çok sevindimHamileyimmmmmm
Adetten öncede vardı belirtim beyaz kremsi akıntı bel ağrısı adet sancısı kasıkda batma diye ifade edilen şeyide çok yaşadım 3. Ayda bulantım başladı
İnşallah seninde vardır
Benim yumurtlamadan sonra hep adet sancı şeklinde değilde sızı şeklinde vardı her gün yaşadım ani hareket edince kasıgım geriliyodu yırtılacak gibi oluyodu sanki akıntım yumurtlamadan sonra hiç kesilmedi her gün az az vardı bel agrımda 1 hafta sonra başladı canım güzel haberlerle gel inşallahYumurtlamamim ustunden 4gun gecti gunlerimide degerlendirdim fakat asiri bel ve sirt agrim var karnimda sislio acaba dollenmenin etkisimidir sizin agrilarinz ne zaman basladi
Yani dollenme belirtisi olabilrmi diyelim oldu bu kdr erken belirti hissetmek mumkunkuBenim yumurtlamadan sonra hep adet sancı şeklinde değilde sızı şeklinde vardı her gün yaşadım ani hareket edince kasıgım geriliyodu yırtılacak gibi oluyodu sanki akıntım yumurtlamadan sonra hiç kesilmedi her gün az az vardı bel agrımda 1 hafta sonra başladı canım güzel haberlerle gel inşallah
Bende öyle oldu canım herkes farklı tabiki olabilir neden olmasın herkes aynı şekilde yaşamaz sonuçta belirtiyiYani dollenme belirtisi olabilrmi diyelim oldu bu kdr erken belirti hissetmek mumkunku
Anladim sagolunBende öyle oldu canım herkes farklı tabiki olabilir neden olmasın herkes aynı şekilde yaşamaz sonuçta belirtiyi
Beklemekten başka çare yok kuzum seni çok iyi anlıyorum bende sen gibiydim ama inan test yapsanda hatta ne kadar test yaparsan yap yumurtlamadan 12 14 gün önce çıkması bir mucize rabbim yüzüne gülsün inşallahAnladim sagolun
5 gün geçti ne alaka yaa diye hızlı test aldim süpriz hamileyimBenim adetim 3 gün gecikti yarın 4. Günüm olcak Olcam sanıyorum olmuyorum.. iki senedir hiç korunmuyoruz eşimle ama hiç hamile olmadim. evlendigimden beri adetlerim çok düzenli 28. Gün mutlaka olur hiç sasmaz. Birtek geçen ay 2 gün erken adet oldum bu ay ise olmadım daha sizce hamilemiyim korkuyorum test yapmaya yanımda olun lütfen hem çok heyecanlıyım hemde çok korkuyorum..
Hayırlısı olsn sizin adınıza çok sevindim5 gün geçti ne alaka yaa diye hızlı test aldim süpriz hamileyim
Erken olanlar pahalimi cokAynen 2 gün kalada normal teste silik cıktı bosuna o kadar para vermeyin erken testlere
Evet canım valla bende inanamıyorum hala ahhahaYaaaaaa ciddi misin sen?? İnanamıyorum canımm çok çok sevindim
Canimmm bugün mü öğrendin bende bugün öğrendim hayırlı uğurlu olsun bize5 gün geçti ne alaka yaa diye hızlı test aldim süpriz hamileyim
Erken olanlar pahalimi cok
Yok yanlış anladin canım ben böyle öğrenmiştim dedim.Aman Allah korusun bende 3 tane var.Rabbim isteyenlere versin.Sizide tebrik ederimCanimmm bugün mü öğrendin bende bugün öğrendim hayırlı uğurlu olsun bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?