Kizlar hamile olduğunuzu adetiniz geçtikten kaç gün sonra öğrendiniz ??

Yumurtlamamim ustunden 4gun gecti gunlerimide degerlendirdim fakat asiri bel ve sirt agrim var karnimda sislio acaba dollenmenin etkisimidir sizin agrilarinz ne zaman basladi
Adetten öncede vardı belirtim beyaz kremsi akıntı bel ağrısı adet sancısı kasıkda batma diye ifade edilen şeyide çok yaşadım 3. Ayda bulantım başladı
İnşallah seninde vardır

Yumurtlamamim ustunden 4gun gecti gunlerimide degerlendirdim fakat asiri bel ve sirt agrim var karnimda sislio acaba dollenmenin etkisimidir sizin agrilarinz ne zaman basladi
Benim yumurtlamadan sonra hep adet sancı şeklinde değilde sızı şeklinde vardı her gün yaşadım ani hareket edince kasıgım geriliyodu yırtılacak gibi oluyodu sanki akıntım yumurtlamadan sonra hiç kesilmedi her gün az az vardı bel agrımda 1 hafta sonra başladı canım güzel haberlerle gel inşallah

Yani dollenme belirtisi olabilrmi diyelim oldu bu kdr erken belirti hissetmek mumkunku

Beklemekten başka çare yok kuzum seni çok iyi anlıyorum bende sen gibiydim ama inan test yapsanda hatta ne kadar test yaparsan yap yumurtlamadan 12 14 gün önce çıkması bir mucize rabbim yüzüne gülsün inşallah

5 gün geçti ne alaka yaa diye hızlı test aldim süpriz hamileyim

Canimmm bugün mü öğrendin bende bugün öğrendim hayırlı uğurlu olsun bize
Yok yanlış anladin canım ben böyle öğrenmiştim dedim.Aman Allah korusun bende 3 tane var.Rabbim isteyenlere versin.Sizide tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…