Kizlar hamile olduğunuzu eşinize nasıl söylediniz ?

çok teşekkür ediyorum darısı anne olmak isteyen herkese inşallah
Karar veremiyorum ki ben.adet olsam üzülüyorum ay tüh gebe değilim diye.

Adet olmasam yani gecikse bu kezde yaa nerden çıktı bu şimdi .çok erken.ya hamile değilimdir şimdilik umarım filan diye yaslara giriyorum hiç anlamlandiramiyorum bu halimi

aslında içten içe istiyosun allah gönlüne göre wersin

Ne diyosuuun o nasıl olur
Sabah işe giderken hastaneye uğrayıp kan tahlili vermiştim. sonuçları almaya eşim gitti. Hamile olduğumu eşimden öğrendim asla bebek düşüncem olmadığı için ve kendisi çok istediği için şaka yapıyo falan sandım ilk. Sonuç kağıdını görene kadar inanmamıştım.

yok diş gebelik, yok mol gebelik, yok boş gebelik bunların da olma ihtimalini göz önünde bulundurarak suprizsiz bir şekilde söyledim test yapti M idrarda hamile ciktim ama bi kan verelim keseyi görelim önce falan dedim. ne olur ne olmaz diye.
Supriz yaparım adam heyecanlanır. Sonra bakarız problem var. Üzülür dedi m

Dış gebelik mol gebelik boş gebelik denilen faktorlarde kürtaj yapılması gerekiyor mu

Çok ağlamıştım işteydi telefonda söylemiştim oda heyecanla işi bırakıp gelmişti oda çok ağlamıştı ya o günlere gittim şimdi
Neden çok duygulandıniz kuzum.
Uzun zamandır beklenen bir bebekmiydi

2 gün öncesinde sürekli kokular duyuyordum ve göğüslerim inanılmaz kaşınıyordu misafirliğe gitmiştik 2 gün orada kaldık hatta gittiğim arkadaşım yeni hamileydi bütün işini ben yaptım gezmeye dağlık alana gittim tırmandım ettim hiç beklemiyodum ertesi gün pazartesi sabah erkenden eve döndük normalde adet olmam gerekirdi olmadı bende salı sabah 7 de test yaptım anında çift çizgi oldu eşim uyuyordu koştur koştur gittim dedim sanırım hamileyim ikimizde şok olduk Hemen hastanede kan verdik öğlen sonucu aldıkki bir bebiş geliyor. Sağlıklı kucağımıza Almayıda nasip etsin allahım inşallah
Kizlar hayırlı sahurlar
Hamile olduğunuzda esinize nasıl söylediniz ?

Çok tebrik ederim üç aylık olmuş bile ...cinsiyeti belli mi
Ay bide ikisi birden oluyomus bı şok daha

Sağlıkla gelsin

Morali çok bozuktu işlerden dolayı çizgiyi görünce aradım galıba 2. Çizgi silik dedim zaten süphelenıhordu ödemden karnımın şişmesinden ınanamadı resimi attım bütün gün sırıtarak çalışmış evden çıkarken suratı asıktı geldıgınde çok mutlu gülüyordu. Aslında bu sefer suprızlı bısey yapmayı düşünmüştüm ama morali bozuk olunca haber vereyımde neşesi yerıne gelsın diye acele haber verdım hedıye bebek eşyası alıp ıcıne testi koyup vermek isterdim aklımda ki plan oydu çok sıradan oldu

Neden çok duygulandıniz kuzum.
Uzun zamandır beklenen bir bebekmiydi
3 yıllık evliyiz canım bundan önce bir dış gebelik birde düşüyüm olmustu tedaviye başlamıştık 2 kez aşılama yapıldı tutmadı bizde tüp bebeğe hazirliyorduk kendimizi 2021 ocak ayı gibi Rabbim hiç beklemedigimiz bir zamanda nasip etti 2021 de kulağımıza alıcaz inşallah

Ben 35 lik bir değerle haberdar oldum.Ama daha bir şey net değildi söylemedim o yüzden.Kandaki değerim 5000 lere çıkana kadar ve dr kese ve yolk kesesini görene kadar bekledim.Benim durumum biraz sıkıntılıydı tam emin olmak istedim.
6 haftalık hamile olduğum netleşince mum ışığında güzel bir masa hazırladım.Masayı güzelce süsledim.Oturduk yemeklerimizi yerken kan tahlili sonuçlarimi uzattım.Uzun uzun baktı anlamadı.Daha sonra ultrason resmini uzattım ve baba oluyorsun dedim.Bu sekilde söyledim.Kalp atışını beraber giderek 7+4 te duyduk.

Boşverin böylesi daha güzel olmuş .hediye olanına erkekler çok aşina. Durup dururken hediye verince içinde bebek esyasi mi var demiş arkadaşın eşi kliselestigi için süprizi kalmadı

Allah analı babalı buyutsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…