- 16 Temmuz 2020
- 1.085
- 1.660
- 53
- Konu Sahibi bebeklinick
-
nasipse kız olcakYaaaa ♥cinsiyeti belli olmuştur ne bekliyor sizi ♥?
Allah analı babalı buyutsunnasipse kız olcak
çok teşekkür ediyorum darısı anne olmak isteyen herkese inşallahAllah analı babalı buyutsun ♥bir yastıkta kocayin kızınızda dahil hep beraber
Karar veremiyorum ki ben.adet olsam üzülüyorum ay tüh gebe değilim diye.çok teşekkür ediyorum darısı anne olmak isteyen herkese inşallah
aslında içten içe istiyosun allah gönlüne göre wersinKarar veremiyorum ki ben.adet olsam üzülüyorum ay tüh gebe değilim diye.
Adet olmasam yani gecikse bu kezde yaa nerden çıktı bu şimdi .çok erken.ya hamile değilimdir şimdilik umarım filan diye yaslara giriyorumhiç anlamlandiramiyorum bu halimi
Sabah işe giderken hastaneye uğrayıp kan tahlili vermiştim. sonuçları almaya eşim gitti. Hamile olduğumu eşimden öğrendimNe diyosuuun o nasıl olur
Dış gebelik mol gebelik boş gebelik denilen faktorlarde kürtaj yapılması gerekiyor muyok diş gebelik, yok mol gebelik, yok boş gebelik bunların da olma ihtimalini göz önünde bulundurarak suprizsiz bir şekilde söyledimtest yapti M idrarda hamile ciktim ama bi kan verelim keseyi görelim önce falan dedim. ne olur ne olmaz diye.
Supriz yaparım adam heyecanlanır. Sonra bakarız problem var. Üzülür dedi m
Bilmiyorum ki cnm. Bazılarında gerek yok galibaDış gebelik mol gebelik boş gebelik denilen faktorlarde kürtaj yapılması gerekiyor mu
Çok ağlamıştım işteydi telefonda söylemiştim oda heyecanla işi bırakıp gelmişti oda çok ağlamıştı ya o günlere gittim şimdiKizlar hayırlı sahurlar
Hamile olduğunuzda esinize nasıl söylediniz ?
Neden çok duygulandıniz kuzum.Çok ağlamıştım işteydi telefonda söylemiştim oda heyecanla işi bırakıp gelmişti oda çok ağlamıştı ya o günlere gittim şimdi
Kizlar hayırlı sahurlar
Hamile olduğunuzda esinize nasıl söylediniz ?
Çok tebrik ederim2 gün öncesinde sürekli kokular duyuyordum ve göğüslerim inanılmaz kaşınıyordu misafirliğe gitmiştik 2 gün orada kaldık hatta gittiğim arkadaşım yeni hamileydi bütün işini ben yaptım gezmeye dağlık alana gittim tırmandım ettim hiç beklemiyodum ertesi gün pazartesi sabah erkenden eve döndük normalde adet olmam gerekirdi olmadı bende salı sabah 7 de test yaptım anında çift çizgi oldu eşim uyuyordu koştur koştur gittim dedim sanırım hamileyim ikimizde şok olduk ☺ Hemen hastanede kan verdik öğlen sonucu aldıkki bir bebiş geliyor. Sağlıklı kucağımıza Almayıda nasip etsin allahım inşallah
3 yıllık evliyiz canım bundan önce bir dış gebelik birde düşüyüm olmustu tedaviye başlamıştık 2 kez aşılama yapıldı tutmadı bizde tüp bebeğe hazirliyorduk kendimizi 2021 ocak ayı gibi Rabbim hiç beklemedigimiz bir zamanda nasip etti 2021 de kulağımıza alıcaz inşallahNeden çok duygulandıniz kuzum.
Uzun zamandır beklenen bir bebekmiydi
Boşverin böylesi daha güzel olmuş .hediye olanına erkekler çok aşina. Durup dururken hediye verince içinde bebek esyasi mi var demiş arkadaşın eşiMorali çok bozuktu işlerden dolayı çizgiyi görünce aradım galıba 2. Çizgi silik dedim zaten süphelenıhordu ödemden karnımın şişmesinden ınanamadı resimi attım bütün gün sırıtarak çalışmış evden çıkarken suratı asıktı geldıgınde çok mutlu gülüyordu. Aslında bu sefer suprızlı bısey yapmayı düşünmüştüm ama morali bozuk olunca haber vereyımde neşesi yerıne gelsın diye acele haber verdım hedıye bebek eşyası alıp ıcıne testi koyup vermek isterdim aklımda ki plan oyduçok sıradan oldu
Allah analı babalı buyutsun3 yıllık evliyiz canım bundan önce bir dış gebelik birde düşüyüm olmustu tedaviye başlamıştık 2 kez aşılama yapıldı tutmadı bizde tüp bebeğe hazirliyorduk kendimizi 2021 ocak ayı gibi Rabbim hiç beklemedigimiz bir zamanda nasip etti 2021 de kulağımıza alıcaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?