- Konu Sahibi bebeklinick
-
Çok amin. Tüm hamileler inşallahSağlıkla kucağınıza alın inşallah
Doğumdan korkmasam kalicam da korkudan planlayamiyorum anneliğiÇok amin. Tüm hamileler inşallahRabbim isteyen ve gebe kalamayan herkese yaşatsın bu duyguyu
Ben doğumu hiç düşünmüyorum bile. Rabbim bi şekilde yardımcımız oluyor.Doğumdan korkmasam kalicam da korkudan planlayamiyorum anneliği
Ben doğumu hiç düşünmüyorum bile. Rabbim bi şekilde yardımcımız oluyor.Bence planlamaya başla zaten hamile kalır kalmaz doğurmuyorsun ki zamanla hamileliğe anneliğe alışıyorsun ve doğum yapmak da hiç korkutucu gelmiyor
4.Kaçıncı yılın evlilikte
İçime dogdu hamile oldugum markete çıktığımda test aldım ertesi gün sabah yaptığımda silik çıktı başta kesinleşmeden eşime söylemek istemedim ama sonra o sıra tekrar dışarı çıkıp test almak için imkanım yoktu fazlasıyla meşguldüm en son eşime söyledim akşam test al gel diye ki aylardır istemiyor Ken şimdi niye test istiyorsun hayırdır dedi sen dedigimi yap bakalım Bi şüpheleniyorum dedim o da tabi altını aradıkça aradı en son dayanamadım söyledim böyle böyle test aldım yaptım silik çıktı bidaha yapıcam ki kesin olsun dedim o hemen heyecanlandırma falan diye konuşmaya başladı neyse testi aldı ertesi gün yaptım yine silik tamam dedim kesin var hemen hastaneye gittik o tabi doktor yanına gelemiyor bana doktor daha çok yeni vs dedi dışarı çıktım Benimkine anlatıyorum daha çok yeniymiş falan diye ama adamın heyecandan kafa durmuş şimdi diyo var mı yokmu 2 saat laf anlattım yok anlamıyor en son dedim ki aşkım şuan Bi bebegimiz var ama daha çok yeni çok küçük tabi ben öyle diyince bunun agzı kulaklarına vardı inanamadı da biraz hala da inanamıyor ben dogmadan yada karnın kocaman olmadan inanamam diyor adama kalp atışı dinlettim ultrason vs gösterdim de biraz biraz ikna oldu sonundaKizlar hayırlı sahurlar
Hamile olduğunuzda esinize nasıl söylediniz ?
Aynen cok sasirdik ve en guzel supriz oldu❤Ne güzel bı haber olmuş size . Siz sürpriz yapamamissiniz ama bunun kadar sürprizi de olamazdı heralde.ikinize birden
Kaçıncı yılın evlilikte
Çok sevindim hayırlı olsun bebeginizi ne zaman kucağınıza alacaksinizİçime dogdu hamile oldugum markete çıktığımda test aldım ertesi gün sabah yaptığımda silik çıktı başta kesinleşmeden eşime söylemek istemedim ama sonra o sıra tekrar dışarı çıkıp test almak için imkanım yoktu fazlasıyla meşguldüm en son eşime söyledim akşam test al gel diye ki aylardır istemiyor Ken şimdi niye test istiyorsun hayırdır dedi sen dedigimi yap bakalım Bi şüpheleniyorum dedim o da tabi altını aradıkça aradı en son dayanamadım söyledim böyle böyle test aldım yaptım silik çıktı bidaha yapıcam ki kesin olsun dedim o hemen heyecanlandırma falan diye konuşmaya başladı neyse testi aldı ertesi gün yaptım yine silik tamam dedim kesin var hemen hastaneye gittik o tabi doktor yanına gelemiyor bana doktor daha çok yeni vs dedi dışarı çıktım Benimkine anlatıyorum daha çok yeniymiş falan diye ama adamın heyecandan kafa durmuş şimdi diyo var mı yokmu 2 saat laf anlattım yok anlamıyor en son dedim ki aşkım şuan Bi bebegimiz var ama daha çok yeni çok küçük tabi ben öyle diyince bunun agzı kulaklarına vardı inanamadı da biraz hala da inanamıyor ben dogmadan yada karnın kocaman olmadan inanamam diyor adama kalp atışı dinlettim ultrason vs gösterdim de biraz biraz ikna oldu sonunda
Aralıkta inşallah şuan daha 11 haftalık oldu bizim sıpaÇok sevindim hayırlı olsun bebeginizi ne zaman kucağınıza alacaksiniz
Doğumu nasıl düşünüyorsun istediğin bı cinsiyet var mı kız olursa ne erkek olursa ne işim dusundunAralıkta inşallah şuan daha 11 haftalık oldu bizim sıpa❤
Kız olursa şöyle erkek olursa böyle gbi isimler dusundunuz mu peki4.
2 sene önce bi kaybım oldu. Sonra hamile kalamamıştım. Şimdi geldi minnoşum
Valla normal dogum düşünüyorum toparlanması daha kolay oluyor ben öyle sevmem yardıma muhtaç kalmayı sezaryen de sıkıntı bu yönden ama emin degilim bakıcaz ona nasıl olur o zaman ama normal olursa sorunsuz onu tercih edicem cinsiyeti de ben kız istiyorum eşimde ben rüyamda gördüm hissediyorum falan erkek olacak diyor ama bakalım zaten ilk bebek ne olursa fark etmez isim olarak da biz iki isim koyacağız ki eşimin de benim de istediğim olsun içimizde kalmasın erkek olursa ben kutay istiyorum hep derdim birgün çocugun olursa kutay koyucam diye eşim de başta babamın adı cengiz olsun dedi sonra alp diye degiştirdi bakıcaz yani ya cengiz kutay yada alp kutay olacak ben alp kutayı daha çok sevdim yalan yok kızıma da Umay istiyorum ben hem kutay a da uyumlu hemde eski Türkçe isimleri çok seviyorum eşim de Aybala diyor ama o henüz emin degil ne koyacagından bakalım artık cinsiyet kesinleşince kararımız da kesinleşirDoğumu nasıl düşünüyorsun istediğin bı cinsiyet var mı kız olursa ne erkek olursa ne işim dusundun
Etrafta herkes erkek diyor. Kp im hesaplaya biliyor 4 torununu da doğru hesaplamış. Şimdi bizimkine erkek dedi. Düşündük tabi. Erkek olursa kvmin babasının ismini koyucaz inşallah kız olursa Zehra olacak inşallahKız olursa şöyle erkek olursa böyle gbi isimler dusundunuz mu peki?
Heheh öyle dersin şimdiSöyleyemedim. Çünkü hiç olmadı. Ama Allah nasip ederse olursa bitane emzik alıp bide ultrasonu bitane kutunun içine koyup söylemek isterim.
Hey maşallah akşama kadar nasıl durdun hayretSabah o işe gidince test alıp yapmıştım akşam gelince söyledim ,trene bakar tarzı şaşırdı bakakaldi bir süreRabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Durdum valla yüzündeki ifadeyi görmek istedim o halini hatırladıkça gülüyoruz halaHey maşallah akşama kadar nasıl durdun hayret
Benim ilk hamileliğimde kocamla akşam kavga ettik sabah da konuşmadık çıktı evden. Benim de evde zulaladığım testim vardı kocamın haberi yoktuDurdum valla yüzündeki ifadeyi görmek istedim o halini hatırladıkça gülüyoruz hala
Nasip takdiri ilahi tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah Rabbim size ve isteyen herkeseBenim ilk hamileliğimde kocamla akşam kavga ettik sabah da konuşmadık çıktı evden. Benim de evde zulaladığım testim vardı kocamın haberi yoktuyaptım testi manyak gibi evde kahkaha atıyorum ama gözümden yaşlar geliyor. Aradım kocamı ağlıyorum o da kavgadan ağladım sanıyor hiç oralı değil. Bende ağlayarak dedim ki her ne kadar haketmesen de baba oluyorsun. Araba kullanıyordu o da aniden fren yaptı frenin sesini duydum yani. İşe gidiyordu döndü hemen geldi barıştık tabi hemen. O gebeliğim iyi sonuçlanmadı ama unutmuyorum hala o zaman yaşadığım hisleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?