- Konu Sahibi bebeklinick
-
Çok aminNasip takdiri ilahi tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah Rabbim size ve isteyen herkese
Amin inşallah. Tabi ozman ki duyguyu bilemiyorum.Heheh öyle dersin şimdiolunca görürüm ben seni. Gülerek ağlayarak hemen söylersin ben neler neler ne planlar kurduydum olursa diye. İnsan dayanamıyor. Hele çok bekleyinceee Rabbim inşallah nasip etsin
Valla normal dogum düşünüyorum toparlanması daha kolay oluyor ben öyle sevmem yardıma muhtaç kalmayı sezaryen de sıkıntı bu yönden ama emin degilim bakıcaz ona nasıl olur o zaman ama normal olursa sorunsuz onu tercih edicem cinsiyeti de ben kız istiyorum eşimde ben rüyamda gördüm hissediyorum falan erkek olacak diyor ama bakalım zaten ilk bebek ne olursa fark etmez isim olarak da biz iki isim koyacağız ki eşimin de benim de istediğim olsun içimizde kalmasın erkek olursa ben kutay istiyorum hep derdim birgün çocugun olursa kutay koyucam diye eşim de başta babamın adı cengiz olsun dedi sonra alp diye degiştirdi bakıcaz yani ya cengiz kutay yada alp kutay olacak ben alp kutayı daha çok sevdim yalan yok kızıma da Umay istiyorum ben hem kutay a da uyumlu hemde eski Türkçe isimleri çok seviyorum eşim de Aybala diyor ama o henüz emin degil ne koyacagından bakalım artık cinsiyet kesinleşince kararımız da kesinleşir
Kac yıllık evliliğiniz ?Söyleyemedim. Çünkü hiç olmadı. Ama Allah nasip ederse olursa bitane emzik alıp bide ultrasonu bitane kutunun içine koyup söylemek isterim.
Ayy çok güzel bi konuKizlar hayırlı sahurlar
Hamile olduğunuzda esinize nasıl söylediniz ?
Erkek olursa kutay koyucagım için kıza da Umay koyucam uyumlu oluyor hemAlp Kutay daha karakteristik
Umay da çok güzel .. unisex erkeğe de olur bence Umay ♥
Peki duyguselleri mi yaşandı yoksa coşkuyla mi karşılandı bu durum .Sabah o işe gidince test alıp yapmıştım akşam gelince söyledim ,trene bakar tarzı şaşırdı bakakaldi bir süreRabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Ben bu hikayede çok duygulandim neden oldu bilemiyorum.Ayy çok güzel bi konuilk hamileliğimde adetim 6 gün geçince misafirliğe gittikten sonra çıkışta test aldım ve eve gidince hemen yaptım. 2 saniyede koyu çift çizgi çıktı. İlk defa böyle bişey yaşadığım için çok heyecanlandım. Kalbim çıkacaktı sanki yerinden. Dakikalarda hoplayıp zoplayıp oynadım kendi kendime Eşim de gelmek üzereydi. Telefonu video için kurdum ve gelir gelmez hamileyim dedim. Şoka girdi tabi. Çünkü kız mı erkek mi diye sordu ilk hahah Ama tabi ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı bu gebeliğimde de adet günümde dayanamadım sabah okula gidince test aldım. Okulda yaptım silik çizgi çıktı. Ben dayanamam hiç böyle şeyleri içimde tutamam Mescide gittim. O da okuldaydı. Görüntülü aricağımı söyleyip müsait bi yere geçmesini istedim. Testi gösterdim ve söyledim. Mutluluktan beraber ağlaştık telefonda. Cinsiyetini de önce kız demişti doktor o zaman çok sürprizli olmamıştı. 10 g0n sonra gittiğimde erkek dedi. Ben de erkek hissediyordum. Erkek bebek patiği ve minnoş bi takım aldım. Evdeydi zaten. Yine telefonu kurup aldıklarımı gösterdim şoka girdi. Geriye aşırı komikli samimi ve duygusal bi video kaldı
Yok valla öyle 4,5dakika bakakaldi şok oldu adam,ben gülerken o bakıyordu sonra kalktı sarıldı testi gosterdim bu neki dedi o kadar fransizdi bu konularda.Peki duyguselleri mi yaşandı yoksa coşkuyla mi karşılandı bu durum .
Herkesin duygularını ifade etme biçimi farklı malum
Ben genelde şen şakrak karşılıyorum biseyleri
Ablam ağlayarak hamileyim diyordu mesela eşi de duygusallasmisti filan
Evet kesinlikleErkek olursa kutay koyucagım için kıza da Umay koyucam uyumlu oluyor hem
Pişman oldin muTüp bebekle oldu. Ben çok heyecanlıydım. İdrar testi yaptım. Titreye titreye döke saça. Çift çizgiyi gördüm dayamamadım hemen aradım. İnanamadı baya bi. Ama ben bebek patiği alıp sürpriz yapacaktım. Heyecandan yapamadım.
O heyecan bambaşkaydı yaa. Dayanamadım. Resmen titriyordum. Yerimden kalkamadım. Çığlık çığlığa eşimi aramıştım. Her anı bambaşka heyecan bebiş olayının. Kese görünmesi kalp atışı cinsiyet...Pişman oldin mu
Duygularımizi erteleyemiyoruz bazen
Adını ne koydunuzO heyecan bambaşkaydı yaa. Dayanamadım. Resmen titriyordum. Yerimden kalkamadım. Çığlık çığlığa eşimi aramıştım. Her anı bambaşka heyecan bebiş olayının. Kese görünmesi kalp atışı cinsiyet...
Daha üç buçuk aylık hamileyim teyzesi. İkiz kız bekliyoruz. Daha isim bulamadık belki Nil ve nehirAdını ne koydunuzAllah bağışlasın
Ay aklımı kaciracaktim ikiz miDaha üç buçuk aylık hamileyim teyzesi. İkiz kız bekliyoruz. Daha isim bulamadık belki Nil ve nehir
İnsan herşeyini pat diye en yakınına dokuveriyo genelde.Wc den panikle çıkıp elimde test hamileyim diye ağlamıştım. O da çok şaşırmıştı hiç de romantik bir an değildi:)))
Ya öyle deme keşke ben de normal doğurabilsem. Ama mecbur sezeryan. Normal doğumda bir gün acı çekiyorsun. Hemen ayağa kalkıyorsun. Sezeryande sürüyor.Ay aklımı kaciracaktim ikiz mibende istiyoruuuuum ikiz gecen çocuk isim onerileri kısmında birisi Nil ve nehir uyumlu oluyo Nil nehri filan var ya demişti aaa ne güzel dedim icimden.osunuz galiba
Bende nehiri düşünüyorum
Hamile değilim yeni evliym doğum korkusu yüzünden planlayamiyorumdogurursam epidural doğuruyum bari diyorum onda da zaten açıklık olana kadar sancı cekiyosun sonra veriliyo epidural deniyor.
E sanciyi cekeceksem ne manası var epidurali
Umarım yanlış bilgilendirmedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?