Kizlar hamile olduğunuzu eşinize nasıl söylediniz ?

Alp Kutay daha karakteristik

Umay da çok güzel .. unisex erkeğe de olur bence Umay ♥

Söyleyemedim. Çünkü hiç olmadı. Ama Allah nasip ederse olursa bitane emzik alıp bide ultrasonu bitane kutunun içine koyup söylemek isterim.
Kac yıllık evliliğiniz ?
Olursa ismini ne düşünüyorsunuz
Benimde çocuğum yok yeni evliyim 10 aylık

Kizlar hayırlı sahurlar
Hamile olduğunuzda esinize nasıl söylediniz ?
Ayy çok güzel bi konu ilk hamileliğimde adetim 6 gün geçince misafirliğe gittikten sonra çıkışta test aldım ve eve gidince hemen yaptım. 2 saniyede koyu çift çizgi çıktı. İlk defa böyle bişey yaşadığım için çok heyecanlandım. Kalbim çıkacaktı sanki yerinden. Dakikalarda hoplayıp zoplayıp oynadım kendi kendime Eşim de gelmek üzereydi. Telefonu video için kurdum ve gelir gelmez hamileyim dedim. Şoka girdi tabi. Çünkü kız mı erkek mi diye sordu ilk hahah Ama tabi ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı bu gebeliğimde de adet günümde dayanamadım sabah okula gidince test aldım. Okulda yaptım silik çizgi çıktı. Ben dayanamam hiç böyle şeyleri içimde tutamam Mescide gittim. O da okuldaydı. Görüntülü aricağımı söyleyip müsait bi yere geçmesini istedim. Testi gösterdim ve söyledim. Mutluluktan beraber ağlaştık telefonda. Cinsiyetini de önce kız demişti doktor o zaman çok sürprizli olmamıştı. 10 g0n sonra gittiğimde erkek dedi. Ben de erkek hissediyordum. Erkek bebek patiği ve minnoş bi takım aldım. Evdeydi zaten. Yine telefonu kurup aldıklarımı gösterdim şoka girdi. Geriye aşırı komikli samimi ve duygusal bi video kaldı

Sabah o işe gidince test alıp yapmıştım akşam gelince söyledim ,trene bakar tarzı şaşırdı bakakaldi bir süre Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Peki duyguselleri mi yaşandı yoksa coşkuyla mi karşılandı bu durum .

Herkesin duygularını ifade etme biçimi farklı malum
Ben genelde şen şakrak karşılıyorum biseyleri
Ablam ağlayarak hamileyim diyordu mesela eşi de duygusallasmisti filan

Tüp bebekle oldu. Ben çok heyecanlıydım. İdrar testi yaptım. Titreye titreye döke saça. Çift çizgiyi gördüm dayamamadım hemen aradım. İnanamadı baya bi. Ama ben bebek patiği alıp sürpriz yapacaktım. Heyecandan yapamadım.

Ben bu hikayede çok duygulandim neden oldu bilemiyorum.
Muhteşem bı hikaye

Konumu çok begenen olmadı galiba pek görüşlerini bildiren yok gbi
Ama benim onemsedigim bı konu insanlar ne yaşıyor ilgileniyorum

Yok valla öyle 4,5dakika bakakaldi şok oldu adam,ben gülerken o bakıyordu sonra kalktı sarıldı testi gosterdim bu neki dedi o kadar fransizdi bu konularda.

Ay evet bu konu başlığını arattım daha geçen gün forumda. Haydi hamileleeeerr yazın nasıl söylediğinizi. Fikir olsun herkese

Pişman oldin mu
Duygularımizi erteleyemiyoruz bazen

Pişman oldin mu
Duygularımizi erteleyemiyoruz bazen
O heyecan bambaşkaydı yaa. Dayanamadım. Resmen titriyordum. Yerimden kalkamadım. Çığlık çığlığa eşimi aramıştım. Her anı bambaşka heyecan bebiş olayının. Kese görünmesi kalp atışı cinsiyet...

Adını ne koydunuz Allah bağışlasın

Daha üç buçuk aylık hamileyim teyzesi. İkiz kız bekliyoruz. Daha isim bulamadık belki Nil ve nehir
Ay aklımı kaciracaktim ikiz mibende istiyoruuuuum ikiz gecen çocuk isim onerileri kısmında birisi Nil ve nehir uyumlu oluyo Nil nehri filan var ya demişti aaa ne güzel dedim icimden.osunuz galiba

Bende nehiri düşünüyorum
Hamile değilim yeni evliym doğum korkusu yüzünden planlayamiyorumdogurursam epidural doğuruyum bari diyorum onda da zaten açıklık olana kadar sancı cekiyosun sonra veriliyo epidural deniyor.
E sanciyi cekeceksem ne manası var epidurali

Umarım yanlış bilgilendirmedir

Wc den panikle çıkıp elimde test hamileyim diye ağlamıştım. O da çok şaşırmıştı hiç de romantik bir an değildi:)))
İnsan herşeyini pat diye en yakınına dokuveriyo genelde.

Bende soğukkanlı olabilenlerden değilim

Ya öyle deme keşke ben de normal doğurabilsem. Ama mecbur sezeryan. Normal doğumda bir gün acı çekiyorsun. Hemen ayağa kalkıyorsun. Sezeryande sürüyor.
Şu sancı işinden de korkma. Kadınlar çektikleri sancıları unutup yeniden çocuk isteyebiliyorlar. Epidurali falan sonraki iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…