- 17 Ocak 2020
- 28.143
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.894
- 598
- Konu Sahibi bebeklinick
-
Gerçi bide şu var .arzu ettiğim gbi çoğul gebelik olursa normal doğum olamıyordu demiYa öyle deme keşke ben de normal doğurabilsem. Ama mecbur sezeryan. Normal doğumda bir gün acı çekiyorsun. Hemen ayağa kalkıyorsun. Sezeryande sürüyor.
Şu sancı işinden de korkma. Kadınlar çektikleri sancıları unutup yeniden çocuk isteyebiliyorlar. Epidurali falan sonraki iş.
Çoğul gebeliği nasıl sağlayacaksın pikiGerçi bide şu var .arzu ettiğim gbi çoğul gebelik olursa normal doğum olamıyordu demi
İşte arzu ettiğim gibi Allah verirseÇoğul gebeliği nasıl sağlayacaksın piki
Çok duygulandım bebiş 4 aylık sanırım. Cinsiyeti belli olmuştur ? Ya da ikizler mi ...2.tüp bebek tedavimin 6.günüydü. Eşim bana bakmak için evde kalıyordu. Sabırsızlıktan duramadım sen git arabayı bi yıkat çok kirlendi diye yolladım evden. Korkular içinde test yapsam mı yapmasam mı diye düşünürken yapayım çıkmazsa erken daha derim eşime söylemem, üzülmem dedim. Bi baktım çift çizgi. Ağlayarak görüntülü arama yaptım eşime, bak sana bişey göstericem dedim testi gösterdim çift çizgi.Karşılıklı ağladık, arabayı yıkatmadan eve gelmişti çikolatalarla. ❤
22 haftalık olduk, oğlumuz olucak nasipse. İsim tam bir muamma, karar verebilmiş değiliz.Çok duygulandım bebiş 4 aylık sanırım. Cinsiyeti belli olmuştur ? Ya da ikizler mi ...
İsim ne düşünüyorsunuz daha erken ama
Aminn sağlıkla kucağınıza alın insallah22 haftalık olduk, oğlumuz olucak nasipse. İsim tam bir muamma, karar verebilmiş değiliz.
Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah.❤
Aminn sağlıkla kucağınıza alın insallah
Çok teşekkür ederim. Senin daha güzel hikâyelerin olsun inşAllahBen bu hikayede çok duygulandim neden oldu bilemiyorum.
Muhteşem bı hikaye ♥
Konumu çok begenen olmadı galiba pek görüşlerini bildiren yok gbi
Ama benim onemsedigim bı konu insanlar ne yaşıyor ilgileniyorum
On aylık evliyimÇok teşekkür ederim. Senin daha güzel hikâyelerin olsun inşAllah
Yok ya konun çok güzel ben çok beğendim şahsensen peki evli misin bebek düşünüyo musun ?
Rabbim hayırlı zamanla hayırlısıyla nasip etsin.On aylık evliyim ☺ bebek düşünüyorum çoğul olsa keşke diyorum filan .
Nasip tabi de .
Ama doğum korkusu müthiş
Nasıl dogurucaz kizlarhepiniz çok cesaretli siniz ben yumurta dayanmadan simdiden tutustum nasıl dogurcam diye .neden böyle ilkel doguruyoruz acaba
1 seneden fazla.Kac yıllık evliliğiniz ?
Olursa ismini ne düşünüyorsunuz
Benimde çocuğum yok yeni evliyim 10 aylık ♥
Bende yemeğe çıkıp yemek bitiminde garsonu daha evvel ayarladigim için hesap getirdikleri o kapaklı hesap defterinin içine ultrason kağıdını koydurcam .bu ne ya filan olacaktir muhtemelenKonu çok güzel
Hamile değilim inş olurum
Şöyle bir planım var eğer hamile olursam bir kutunun içine patik koyarım yazılar falan yazarım testide koyarım tabi :) sonra o kutuyu kargo paketi haline getiririm eşim geldiğinde sana daha yeni kargo geldi hayatım açmaya fırsat olmadan geldin vs diyerek veririm ve izlerim heralde
Bişey soracagim Huma kuşum dediniz neleriyle bilinir o kuşlar .neden dediniz öyle ..Bizim henüz bebek planımız yoktu kızımız sürpriz bebekti, işe başlayalı daha yeni olmuştu azcık yerim sağlamlaşsın diye düşünmüyorduk.
Adetim gecikti eşime dedim test al gel. Bir gün bile gecikse hemen test yapardım, negatif çıkışından yarım saat sonra adetim başlardı, tamamen psikolojik.
Bu sefer öyle olmadı baktım ikinci çizgi ay o tuvaletten ağlayarak çıkıp eşime senin yüzünden al bak gör işte hamileyim diye çıkışımı hatırlayıp hala güleriz
O gün akşama kadar bi ağladım bi güldüm, nasıl yaparım nasıl bakarım ayy anne mi olcam üff napcam şeklinde, akşam kuaföre gidip saçımı kestirdim kuaförün çocuğu da ordaydı onu gördüm saçma sapan ağladım falan beni ağda odasına aldılar rahat ağlıyım diye
Sonrası kabulleniş ve heycanlı bekleyiş, şimdi yedi aylık yanımda uyuyor Hüma kuşum.
Allah isteyen herkese nasip etsin, sen de korkma inşallah doğumdan, bir şekilde o yolunu buluyor:)
Ayyy inş rabbim hayallerimizi yaşatırBende yemeğe çıkıp yemek bitiminde garsonu daha evvel ayarladigim için hesap getirdikleri o kapaklı hesap defterinin içine ultrason kağıdını koydurcam .bu ne ya filan olacaktir muhtemeleno yüzden adımı ultrason kağıdının biyerlerine ilistirmeyi düşünüyorum bakalım.coskumu içimde tutamayıp surprizsiz soyleyivermezsem şayet planım bu.hamiş değilim 10 aylık evliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?