Kizlar hamile olduğunuzu eşinize nasıl söylediniz ?

Gerçi bide şu var .arzu ettiğim gbi çoğul gebelik olursa normal doğum olamıyordu demi

2.tüp bebek tedavimin 6.günüydü. Eşim bana bakmak için evde kalıyordu. Sabırsızlıktan duramadım sen git arabayı bi yıkat çok kirlendi diye yolladım evden. Korkular içinde test yapsam mı yapmasam mı diye düşünürken yapayım çıkmazsa erken daha derim eşime söylemem, üzülmem dedim. Bi baktım çift çizgi. Ağlayarak görüntülü arama yaptım eşime, bak sana bişey göstericem dedim testi gösterdim çift çizgi. Karşılıklı ağladık, arabayı yıkatmadan eve gelmişti çikolatalarla.

Çok duygulandım bebiş 4 aylık sanırım. Cinsiyeti belli olmuştur ? Ya da ikizler mi ...
İsim ne düşünüyorsunuz daha erken ama

Çok duygulandım bebiş 4 aylık sanırım. Cinsiyeti belli olmuştur ? Ya da ikizler mi ...
İsim ne düşünüyorsunuz daha erken ama
22 haftalık olduk, oğlumuz olucak nasipse. İsim tam bir muamma, karar verebilmiş değiliz.
Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah.

Ben bu hikayede çok duygulandim neden oldu bilemiyorum.
Muhteşem bı hikaye ♥

Konumu çok begenen olmadı galiba pek görüşlerini bildiren yok gbi
Ama benim onemsedigim bı konu insanlar ne yaşıyor ilgileniyorum
Çok teşekkür ederim. Senin daha güzel hikâyelerin olsun inşAllah
Yok ya konun çok güzel ben çok beğendim şahsen sen peki evli misin bebek düşünüyo musun ?

Çok teşekkür ederim. Senin daha güzel hikâyelerin olsun inşAllah
Yok ya konun çok güzel ben çok beğendim şahsen sen peki evli misin bebek düşünüyo musun ?
On aylık evliyim bebek düşünüyorum çoğul olsa keşke diyorum filan .
Nasip tabi de .

Ama doğum korkusu müthiş
Nasıl dogurucaz kizlarhepiniz çok cesaretli sinizben yumurta dayanmadan simdiden tutustum nasıl dogurcam diye .neden böyle ilkel doguruyoruz acaba

Rabbim hayırlı zamanla hayırlısıyla nasip etsin.
Doğum deme ben de çok korkuyorum yolun yarısına geldik çok şükür ama ben de çok korkuyorum. İlkel demeyelim de normal bi süreç işte mecbur o bebek ordan bi şekilde çıkacak yani afedersiniz.

Konu çok güzel
Hamile değilim inş olurum
Şöyle bir planım var eğer hamile olursam bir kutunun içine patik koyarım yazılar falan yazarım testide koyarım tabi :) sonra o kutuyu kargo paketi haline getiririm eşim geldiğinde sana daha yeni kargo geldi hayatım açmaya fırsat olmadan geldin vs diyerek veririm ve izlerim heralde

Bizim henüz bebek planımız yoktu kızımız sürpriz bebekti, işe başlayalı daha yeni olmuştu azcık yerim sağlamlaşsın diye düşünmüyorduk.
Adetim gecikti eşime dedim test al gel. Bir gün bile gecikse hemen test yapardım, negatif çıkışından yarım saat sonra adetim başlardı, tamamen psikolojik.
Bu sefer öyle olmadı baktım ikinci çizgi ay o tuvaletten ağlayarak çıkıp eşime senin yüzünden al bak gör işte hamileyim diye çıkışımı hatırlayıp hala güleriz
O gün akşama kadar bi ağladım bi güldüm, nasıl yaparım nasıl bakarım ayy anne mi olcam üff napcam şeklinde, akşam kuaföre gidip saçımı kestirdim kuaförün çocuğu da ordaydı onu gördüm saçma sapan ağladım falan beni ağda odasına aldılar rahat ağlıyım diye
Sonrası kabulleniş ve heycanlı bekleyiş, şimdi yedi aylık yanımda uyuyor Hüma kuşum.
Allah isteyen herkese nasip etsin, sen de korkma inşallah doğumdan, bir şekilde o yolunu buluyor:)

Bende yemeğe çıkıp yemek bitiminde garsonu daha evvel ayarladigim için hesap getirdikleri o kapaklı hesap defterinin içine ultrason kağıdını koydurcam .bu ne ya filan olacaktir muhtemelen o yüzden adımı ultrason kağıdının biyerlerine ilistirmeyi düşünüyorum bakalım.coskumu içimde tutamayıp surprizsiz soyleyivermezsem şayet planım bu.hamiş değilim 10 aylık evliyim

Bişey soracagim Huma kuşum dediniz neleriyle bilinir o kuşlar .neden dediniz öyle ..

Allah bağışlasın dogumunuz nasıldı

Ayyy inş rabbim hayallerimizi yaşatır

Ben hamile değilim ama şu şekilde söylemeyi düşünüyorum eğer sabredebilirsem. Direk görsel ekleyeyim.
Bunlardan artık hangisi işime gelirse alıp kargo geldiğinde hiç açmadan biri sana kargo göndermiş galiba diyerek kendi kendine anlamasını beklemek

Eklentiler

• Screenshot_2020-05-22-03-32-28-962_trendyol.com.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_2020-05-22-03-31-11-652_trendyol.com.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_2020-05-22-03-30-56-330_trendyol.com.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…