Koku hassasiyeti olması için çok erken bence tiksindiğiniz için olabilir. Hamilelik içinde test yapın gününüz geçersede kan verirseniz sonuçlanırKızlar 9 10.11 günleri ovulasyon pik oldu 12.ci gün çatlama oldu ve üzerinden tam bir hafta geçti ve bana her yerden soğan kokusu geliyor afedersiniz terliyorum o bile soğan bu hamilelik belirtisi midir birde 4 gün soğan kürü yaptım ondan mı acaba çatlamadan sonra kasıklarda ağrı bitmedi drvam ediyor şişkinlik te var
Merhaba benim 3 gün geçti test yapsam çıkarmıKoku hassasiyeti olması için çok erken bence tiksindiğiniz için olabilir. Hamilelik içinde test yapın gününüz geçersede kan verirseniz sonuçlanır
Kan testi kesin sonuç verir 3 günde normal bence yaptırabilirsiniz varsa çıkar herhaldeTestte negatif çıksada kanda kesin çıkarmı yani 3 gün gecikme erkenmi
Ay inşallah diyelim o zamanKan testi kesin sonuç verir 3 günde normal bence yaptırabilirsiniz varsa çıkar herhalde
Hayırlısı olsun umarım bebeğiniz sizinledirAy inşallah diyelim o zaman
Çok teşekkür ederim saolun inşallah yaHayırlısı olsun umarım bebeğiniz sizinledir
Test yaptım bugün ama negatif çıktıKoku hassasiyeti olması için çok erken bence tiksindiğiniz için olabilir. Hamilelik içinde test yapın gününüz geçersede kan verirseniz sonuçlanır
Gününüz gecikti mi pekiTest yaptım bugün ama negatif çıktı
Hayır daha 6 gün var ama kasıklarımda yumurtlamadan beri ağrı var ince sızı belimde ağrıyorGününüz gecikti mi peki
Yani hamilelik yok muYaaa cok tatlısınızsoğan kürü yaptıgınız için öyle olmuş bence
Ama yumurtlama döneminde bıraktım soğan kürü nü ben sadece 4 gün içebildimYaaa cok tatlısınızsoğan kürü yaptıgınız için öyle olmuş bence
Tam 1 hafta sonra test yaparsan belli olucaktır belkiYani hamilelik yok mu
Tamam canım çok teşekkür ederimTam 1 hafta sonra test yaparsan belli olucaktır belki
Çok erken daha test için gününüz geçmeden çıkmayabilir varsa bileHayır daha 6 gün var ama kasıklarımda yumurtlamadan beri ağrı var ince sızı belimde ağrıyor
İnşallah vardır çok istiyorumÇok erken daha test için gününüz geçmeden çıkmayabilir varsa bile
Hayırlısı olsun sizin içinİnşallah vardır çok istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?