Kızlar hamilelik belirtisimi?

Canım ne yapıyorsun bebişin cinsiyetini öğrendin mi
Teşekkür ederim iyiyim canım bizim bebiş ne olacağına karar veremedi henüz doktor kıza benziyor dedi kesin bişey söyleyin hazırlık yapayım diyince çıkıntı var yüzde 80 erkek dedi artık çıkınca öğreniriz heralde 5 ayda saklayip kararsız kalınca söylenene de inanamiyor insan
Sen napıyorsun bebişinin durumu nasıl inşallah ikinizde iyisinizdir

İyiyiz canım çok şükür 18.haftaya girdik bugün .ben öğrendim ,2 farklı doktorda erkek dedi kesin,oğluşum olucak inşallah sağlıklı olsunlarda inşallah

İyiyiz canım çok şükür 18.haftaya girdik bugün .ben öğrendim ,2 farklı doktorda erkek dedi kesin,oğluşum olucak inşallah sağlıklı olsunlarda inşallah
Oy yerim onu ben Rabbim Salih kullarından eylesin inşallah dertlerini göstermesin bize bağışlasın miniklerimizi

Senin belirtilerin nasıldı eski yöntemlere bakılırsa benim tüm belirtiler erkek bebek belirtisi karnımın sivri hiç mide bulantısı olmadı yüzüm güzelleşti saçlarım dökülüyor ama renk olarak canlandilar tatlı şeyler istedi canım bunun gibi şeylere hep erkek derler ya

Canım valla bulantım hiç olmadı diyecek kadar az oldu bazıları yüzün güzelleşmiş diyorlar ama bana öyle gelmiyor ayda 1 sivilce basması yaşıyorum,diğer şeylerde normal yani hiç hamile gibi hissetmedim tiksindiğim tek şey tavuk oldu ,karnım baya büyüdü ,6 aylık gibi oldum ve gerçekten sivri top gibi

Bende tavuğu pişirince maskeyle mutfağa giriyorum yada balkonda piknik tüpüyle pişiriyorum sivilceler adet günlerimde oluyor dediğin gibi karnimda top gibi kilolu olduğum halde yaygın değil sivri bı şekilde ve bulantı 5 ayda 6 defa o da sigara veya başka kokuların tiksinmesi sonucu oldu
Belirtilerimiz aynıymış desene, ablamlar erkek belirtileri üstüne kız olursa büyük sürpriz olur diyo ama bebiş cinsiyeti göstermediği için pek güvenemiyorum belirtilere karnım olmasa ve hareket etmezse hiç hamile olduğumu bilmeyecem

Aynen. Canım dediğin gibi bende kilolu olduğum halde karnım öyle bulantılarımız da aynısı hissediyormuşum canım haraketlerş bende 2 haftadır hissediyorum

Aynen. Canım dediğin gibi bende kilolu olduğum halde karnım öyle bulantılarımız da aynısı hissediyormuşum canım haraketlerş bende 2 haftadır hissediyorum
Hareketler 13.haftada başladı bende aceleci çıktı dayanamadı 18 e
Baştan beri erkek hissediyorum ama kiz istiyoruz belki ondan karar veremiyor bı türlü ne olacağına

Hareketler 13.haftada başladı bende aceleci çıktı dayanamadı 18 e
Baştan beri erkek hissediyorum ama kiz istiyoruz belki ondan karar veremiyor bı türlü ne olacağına
Valla bende hep kız istiyordum,ilk doktora inanamadım hatta 2.de öyle deyince kabullendim artık benim ki ultrason da hep haraketliydi hiç yerinde durmuyordu

Valla bende hep kız istiyordum,ilk doktora inanamadım hatta 2.de öyle deyince kabullendim artık benim ki ultrason da hep haraketliydi hiç yerinde durmuyordu
Ultrasonda nedense hep uyuyor oluyo bizim şebek çikolata yiyin hareketlenir de hurafe olmuş oldu denemelerimle çikolata yiyince çocuk sanki daha çok uyuyor kapıda tekmeleyen bebek ultrasonda arkasını dönüp hiç pas vermiyor

Canım nasılsın nasıl gidiyor bebişin kız mı erkek mi

Canım nasılsın nasıl gidiyor bebişin kız mı erkek mi
İyiyim canım teşekkür ederim düşük riski yerini erken doğum riskine bıraktı 31+2 olarak 36yi bekliyoruz
Bebişim de içime doğduğu gibi erkekmis ultrasonda aça aça gösterdi 5.ayın sonunda
Sen nasılsın bebişin durumu nasıl

İyiyim bende canım çok sağol bende yarın 29.haftaya giriş yapıcam inşallah hayır olsun canım neden erken doğma riski varmış,

İyiyim bende canım çok sağol bende yarın 29.haftaya giriş yapıcam inşallah hayır olsun canım neden erken doğma riski varmış,
Oy sağlıkla gelsin miniğim
Benim rahim t şeklindeydi hamile kalabilmem için düzeltildi şuanda histereskopi olduğum için rahimin bebeği taşıyamayacağını yirtilacagini söylüyorlar heran olabilirmiş en ufak sancı ağrı veya bebeğin hareketlerinde azalma olursa direk acile gelip durumunu anlat sezeryanla alsinlar bebeği dedi doktorum ama aksilik olmazsa 36.haftaya ulaşırsak sezeryan için yine gün almaya gidecem fazla büyümeden kilo almadan alınacak oğluşum inşallah kilosu boyu tamamlanir diye dua ediyorum umarım küvöze gerek kalmaz
O kadar çok normal doğum istiyordum ki ama doktor asla olmaz dedi ikimizinde hayatı tehlikeye girermiş artık sezeryanı kabullendim sağlıkla hastaneden çıkabilmek tek isteğim

Olsun canım ,önemli olan ikinizin de sağlığı hiç dert edilecek bişey değil bence,yeter ki sağlıklı olsun kilosuda önemli değilkibenim yengem iki kızınıda 36 da doğurdu valla bide çift rahimdi onunda baya karışıktı sezaryen oldu ,küvezede girmediler ,inşallah sende sağlıcakla hayırlısıyla alırsın canım bu arada sütün geldimi hiç ,benim 1 aydır nerdeyse ara ara sütüm geliyor ,

Teşekkür ederim canım böyle pozitif hikayeler duyunca bı nebze iyi hissediyorum
Sütüm 28.hafta itibariyle sol göğüsten akıntı şeklinde gelmeye başladı sürekli değil ama göğüs ucum çatlak olduğu için sürekli çatlağın içinde kurumuş süt oluyor temizlemeyince yakıyor temizleyince tekrar geliyor birde göğüs kaynaması derler o haftalarda o da çok oluyordu aciyordu şuan var ama acısı daha hafif yada ben alıştım

Canım ne yapıyorsun iyisindir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…