Sınırda çıkmıştı bol emzirdim kontrolde tekrar kan bakilmadi ama doktor iyi dedi şuanda hala gözlerinde sarılık var ilk zamanlara göre az ama
Bebişinin de varsa hiç korkma bol bol emzir
çok az var dediler hastaneden çıkmadan ,bugün kontrole götürdüm yine var ama hastaneye yatırılacak kadar değil sürekli emzir dedi ,sütüm var Allah’a şükür inşallah geçer gider canım
çok az var dediler hastaneden çıkmadan ,bugün kontrole götürdüm yine var ama hastaneye yatırılacak kadar değil sürekli emzir dedi ,sütüm var Allah’a şükür inşallah geçer gider canım
İyi bari çok şükür
Şifalı sağlıklı sütlerimiz olsun inşallah bebislerimiz tombiş tombiş olsunlar bal küpleri.
Herşey bı yana da ben eşime aşığım sanırdım şimdiye kadar meğerse gerçek aşk minnoşumuş yaa gidip gelip mıncıklayasım öpesim var ama gazdan sonra zor uyuttuğum icin durmak zorunda kalıyorum
Temmuz annelerini takip ediyorsun dimi ben Haziran anneleri gurubundayım çok faydası oluyor bebisle ilgili en ufak şeyi soruyoruz birbirimize hepimiz aynı zamanlarda doğum yaptığımız icin yaşadığımız durumları karşılaştırıyoruz doktor randevularini tavsiyelerini paylaşıyoruz hatta yeri gelince yemek önerisi kaynana dedikodusu bile yapıyoruz çok iyi geliyor
İyi bari çok şükür
Şifalı sağlıklı sütlerimiz olsun inşallah bebislerimiz tombiş tombiş olsunlar bal küpleri.
Herşey bı yana da ben eşime aşığım sanırdım şimdiye kadar meğerse gerçek aşk minnoşumuş yaa gidip gelip mıncıklayasım öpesim var ama gazdan sonra zor uyuttuğum icin durmak zorunda kalıyorum
Aynen canım eşim arada söyleniyor ama yapacak bişey yok önce can sonra canan
Sonuçta eşlere sevgi kalpte oldu ama bebislerimiz kanımızdan canımızdan oluştu minicik hücreyken bu hallere gelip doğdu onları sevmeyip kimi sevecez