Kızlar hangi omega 3 hapını kullanıyorsunuz???d

AdasuU-

Şükür olsun seni görmeden sevdirene..
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
1.949
1.006
163
29
Kızlarr doktor bana OSTİMAX balık yağı hapını verdi 2 aydır kullanıyorum fakat bulunması çok zor bitti ve tekrar bulamıyorum ve araştırmamın sonucunda ostimax balığın karaciğerinden yapılıyormuş ay çok çaresiz kaldım ostimaxı getirmelimiyim tekrar yoksa başka bi hap mı kullanmalıyım sizce?

Kızlarr doktor bana OSTİMAX balık yağı hapını verdi 2 aydır kullanıyorum fakat bulunması çok zor bitti ve tekrar bulamıyorum ve araştırmamın sonucunda ostimax balığın karaciğerinden yapılıyormuş ay çok çaresiz kaldım ostimaxı getirmelimiyim tekrar yoksa başka bi hap mı kullanmalıyım sizce?
İ-mom kullanıyorum ben doğru yazdıysam eğer çizgide olmayabilir burda bi ara kullanan kişiler olduğunuda gördüm vitaminde var içinde eğer ilacınızı bulması zorsa bi doktorunuzla konuşun belki değiştirir...

Bulamıyorum ostimax ı :((( senin ilacı bir araştırıyım canım çarşamba günü doktora gideceğim ona söylesem başka hap önerir mi acaba :KK17:

Ben imom kullaniyorum kolayda bulunuyor. Bence sakincasi olmaz ama doktorunuza danisin tabi

Bulamıyorum ostimax ı :KK43:(( senin ilacı bir araştırıyım canım çarşamba günü doktora gideceğim ona söylesem başka hap önerir mi acaba :KK17:

Bi şansını dene en azından yoksa ilacı içemediğin günlerde olur..belirtirsin doktora en azından eş değeri başka bi ilaç bile söylese onu bulamadığında diğerini alırsın canım hem için rahat eder :)

Bi şansını dene en azından yoksa ilacı içemediğin günlerde olur..belirtirsin doktora en azından eş değeri başka bi ilaç bile söylese onu bulamadığında diğerini alırsın canım hem için rahat eder :)
Öyle yapıyım canım çok teşekkür ederim :)

Ocean plus 1200 mg kullanıyorum. mg yüksek olduğu ve bebek küçük olduğu için 3-4 günde bir içiyorum. Sizin bebek biraz daha büyük o yüzden dr.a sorarak kullanın derim. İçeriğinde karaciğerden yapılmadığı yazıyor nette bakabilirsiniz

Ben Ocean Plus kullanıyorum

Ocean plus 1200 mg kullanıyorum. mg yüksek olduğu ve bebek küçük olduğu için 3-4 günde bir içiyorum. Sizin bebek biraz daha büyük o yüzden dr.a sorarak kullanın derim. İçeriğinde karaciğerden yapılmadığı yazıyor nette bakabilirsiniz

Bende en iyisinin ocean plus olduğunu düşünüyorum ama dediğin gibi ağır gelebilir bana en iyisi kontrolde doktoruma danışmak :( çok teşekkür ederim cevaplarınız için :)

marincap balık yağını kullanıyorum. . gayette memnunum

162_95_omega3.jpg

ben de imom kullanıyorum canım doktoruna danış bu ilaç da aynı görevi görüyorsa doktoruna ismini verebilirsin bulması kolay.

ben de imom kullanıyorum 19 tl fiyatı var
Ay herkes imom kullanıyo ya . Ben ostimax kullanıyoum 24 tl ve heryerde satılmıyo. Zor buluyorum doktoruma değiştir dedim defalarca ama değişmedi mecbur devam ediyorum

Back
X