Kızlar hayatımda ne eksik ki böyle hissediyorum?

Size atmamıştım galiba fotoğrafını unutmuştum.
Valla bi 10 kişiye attım nasıl bi dokuz doğurmaksa
Farzet tanıdık çıktı ne olmuş? Derken? Tanıdık çıksa gider söyler bir kız senin hakkında konu açmış bir de fotoğrafını atıyor özelden herkese derdi bir daha rezil olurdum yetmezmiş gibi ne olacak başka

Rezil falan olunmaz . Hayatı bu kadar ciddiye almayın . Ucunda ölüm yok bu tarz şeylerin . Biraz salın , insanlar neler yapıyor neler yaşıyor herkesin gözü önünde .

Kendinize kizmak ise yaramaz ben çok hassas biri sayılmam duygusalda sayılmam kibar olmak empati yapmak başka zarar verene müsade etmek başka belli kalıplar var uzuyorsa yoruyorsa geçmek lazım üstünü çizmek lazım ben insanların karşı tarafı bu kadar kıymetli görürken kendini değerli görmemesini anlayamıyorum aklımız başımıza geldiği ilk andan itibaren bu hayatta en kıymetli olan biziz bu demek degilki bencillik bu üzülmeye izin vermemek hata yapılır fakat hata yinelenmez ben sevginin karşılıklı incitmeden yormadan küfürsüz defosuz olanına inaniyorum var mı var bulmak mesele bu şekil olmayan iliskilerde insanların neden bağlandığı benim anlama kapasitemin çok üzerinde insanların niye öfkelenip silip atamadiginida anlamıyorum bunları ben çok anlamlandiramiyorum sanırım.Dunya sizden ibaret niye müsade ediyorsunuz yalnız kalsaniza uzun süreli yalnızlık sizi güçlendirir.Bence her insan hayatının bir döneminde yapayalnız ne kadar çok şey ile bahsederse o kadar güçlü oluyor o kadar iyi hissediyor o kadar insan olan ve olmayanı ayırt edebiliyor.Kimse sizi sizin kadar sevmeyecek benide sevmez benim kadar bunu anlayın gerisi gelir

Rezil falan olunmaz . Hayatı bu kadar ciddiye almayın . Ucunda ölüm yok bu tarz şeylerin . Biraz salın , insanlar neler yapıyor neler yaşıyor herkesin gözü önünde .
Olunur bence. Ama dediğiniz şey de içimi rahatlattı ama ne yalan söyleyeyim.

Şu fake olayında bile bi utandım baya. Sonra kendi yaptığına baksın falan dedim. Bu işlere bulaşmadan önce de ne yaptıysam ona, her konuda ofsayt olduğumu bencil olduğumu memnuniyetsiz olduğumu falan düşünmüştü zaten.

Değişen bir şey yok yani.

O muhtesem yakisikli yagiz delikanlidan mi bahsediyoruz yine? Ona gore dibimi dusmesi icin hazir edecegim?

O muhtesem yakisikli yagiz delikanlidan mi bahsediyoruz yine? Ona gore dibimi dusmesi icin hazir edecegim?
şurda yaptığı şakaları, benden yüz bulup söylediği sözleri vs anlatmasaydım belki yolda görüp ne hoş adam derdiniz gerçekte görmüş olsanız. Çünkü kimsenin alnında yazmıyor ne olduğu.. ya da zevk meselesi ya olay o da değil.

Tamam ondan mi bahsediyoruz onu soyle sen bi :)

Sen sallamasaydın hayatı bu kadar , rahat olsaydın o ilişkinde de , o adam sana böyle davranmayacaktı zaten .

Victor Hugo ile bir akrabalığınız var mı

Victor Hugo ile bir akrabalığınız var mı
Hikayelerine konu olmayi seviyor kendisi, bir yagizin ardinda yitip giden gencecik bir kiz hikayesinin basrolunde olmaktan asla vazgecemiyor.

Adam daha kendisine ne yapmali bu hikayenin surup gitmeyecegini anlatmak icin cozemiyorum

lovelola yine küstün degil mi bana,

Ben sizin aksinize dışardan ne kadar sert dursamda naif hassas duygusal bir insanım.
Zaten ne geldiyse başıma bundan geldi.

Dediğiniz gibi bir ilişkiye bende inanıyorum. Ama sanki öyle başlıyor ve benim yüzümden evrilmiş gibi hissediyorum. Yani sebebi bende sulu davrandım ondan saçma şakalara güldüm. Yeri geldi alttan aldım yeri geldi bazı konularda uyardım bazen iyi bazende çok bilmiş oldum burnumun dikine gider oldum vs.
Bazı şeylerle soğuttum. O yüzden de dediğim gibi eleştirirken diyorum ki şurda şunu yaptın ee adam tabi böyle davranır. Önceden de dediğim gibi.

İlişkim yokken mantıklı davranıyorum ilişki içindeylende bir o kadar mantıksız. Ondan hak ediyor muyum acaba bunları hak ettim mi falan diye kendimi yiyorum çünkü biliyorum aşk beni aptallaştırıyor .

Uzun bir süre yalnızlığı seçiyorum. Bundan sonra birinden etkilenmem çok zor. Ama etkileneceğim biri çıkarsa direkt buraya yazarım keşke ilk içime bir şey düştüğünde buraya yazıp fikir alsaydım insan kör olabiliyor ya da aptallaşabiliyor umarım bunları yaşamam bir daha…

Kendime değer veriyorum benden başka yok çünkü haklısınız …. Allah’a şükür sağlığım yerinde.
Ben sadece kendimi soktuğum durumdan muzdaribim. Kendimi kendi elimle değersizleştirdim

Sen sallamasaydın hayatı bu kadar , rahat olsaydın o ilişkinde de , o adam sana böyle davranmayacaktı zaten .
Detaycı falan olmadım aksine rahat oldum ilk başlarda.
Adam hatta bana sen aşık olsan göstermezsin sanki soğuksun vs dedi sonraları gösterdim duygularımı.

Ne niyetle dedin merak ettim nasıl rahat mesela

Ya aslında sürüp gitmesi değil zaten bitti onu biliyorum ama kabullenmiyorum galiba ya.
Veremediğim tepkiler çok kaldı içimde.

Düzgünce deseydi diyorum ben ne yapmış olabilirim ki?

Yani bebişim bence terapust değiştir. Neden dersen evet hepimiz farklı bireyleriz, ama sonuçta insan psikolojisinin de çerçevesi belli, çocuğun 2 ebeveyne de ihtiyacı var ve baba figürü ultra önemli. Ailesinden yana mutlu olmamış kızlarda çeşitli ruhsal sorunlar oluyor, bazıları aşırı hırçın, bazıları koca değil baba arıyor, bazıları çok özgüvensiz, bazıları öyle, böyle...Yani sendeki durumlar da o şablona uyuyor. Sen kendini değiştirmek için ne yapıyorsun peki? Artık böyle rezil durumlara düşmemek için kendine dur diyor mysun?

Evet bugün dur dedim artık kendime. Ben böyle bir insan değildim çünkü. Hırsımı da alamadım tepkide veremedim o zamanlar böyle salakça durumlara soktum kendimi ben bu değilim.
Karşı tarafta mükemmel değil. Yaptıklarını biliyorsundur az çok.

Bende de böyle etkilere neden oldu dediğin gibi babasız büyümem falan..

Bilmem değiştirsem mi acaba…

Belki de tek sorunun miyoptur. Boşuna sayfalarca yazıp doktor doktor geziyorsun

Neyse kızlar bu kadar yetti ya. Adam İnstagramdan beğendiği kızları ekleyen. Yakışıklılığını kullanıp görüşürken iki ilgi gösterip düşürebildiğini kahve içmeye ya da kahvaltı için evine çağıran sonrada bir şeyler izleyelim ya da biraz uzanalım diye yol yapan.
kendini beğenmiş, egoist , çok empati sahibi gibi görünüp ama zerre empati yapmayan.

Karşıdan ilgi görene kadar iyi. Gördükten sonra bir de cinsellik yaşandıysa ilgi gösterse de ara ara bel altı konuşan saçma şakalar yapan. Sırf Karşıdaki insan tepki vermiyor diye kırılır mı alınır mı diye düşünmeyen.

Kendimi kötü hissettiğim için açıklama yapmıştım onu bile kafasına göre algılayan.
Evlenince eşine bikini giydirmeyeceğini söyleyen ama mini etekli kızları takip eden ki çok açık giyinmesem de benimde öyle fotoğraflarım vardı.

Bana cinsellikten önce mini etek vs giydiğimde ne güzel olmuşsun güzelim diyip daha sonraları kıyafet konuları açılınca “ bak şimdi senin g.tüne bakıyorlardır mesela” diyen.

İkinci buluşmada ellerimi öpen, üçüncü buluşmada sürekli yanağımdan öpen sarılan, cinsellik yaşandıktan ve benim duygularımdan emin olduktan belli bir süre sonra sadece cinsellik yaşamak istediği zaman evde yakınlaşan. Elimi dışarda bazen tutup bazen tutmayıp sorgulatan.
Benimle cinsellik için mi birliktesin dediğimde biz dışarda da görüşüyoruz ne biçim bir soru bir sürü kız var gözümün içine bakıp beni s.. diyen. Lafını kullanan.

Bir kızla erkek arkadaş olmaz benim arkadaşlarım bana asıldı hep diyen ve ilişki içerisinde başka kızların fotoğraflarını beğenen.

Ben onu düşünüp üzerine geldiğimi düşünüp kusura bakma senin derdin de var kötü bir zamandan geçiyorsun üstüne gelmemeliydim bugün söylediklerimi unut dediğimde ki küfür hakaret yoktu sadece cinsellik işin içinde olduğu için biraz daha yakın düzgün bir şeyler istemiştim.

Buna rağmen bana her konuda ofsaytsın derin düşünemiyorsun bencilsin memnuniyetsizsin diyen (sanki dünyayı önüme sermişte kıymet bilmemişim gibi ) soğuduğunu söyleyen ki daha aynı gün içinde evde cinsellik yaşayan. Hiçbir şeyi haketmediğimi ve değmez biri olduğumu söyleyen.

Körpe kız diye başkasını gösterip şaka yapan ki gerçekten ayrıldıktan sonra takip ettiği bazı kızlar küçük hatta biri 2025 üniversite mezunu siz düşünün…

Böyle birini ilk hallerine inanıp güvenip aşık olup bağ kurdum. Aslında hayal ettiğim bambaşka biriydi. Kendime çok güvendim galiba adam benden etkilendi vs diye düşünmüştüm halbuki instagramdan öyle böyle yazan tiplerdenmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…