- 21 Aralık 2017
- 2.024
- 2.161
- 133
- Konu Sahibi Dindirella
Disardan herkesin hayati kusursuz gorunur
Esiyle mutlu olsa sevgilisi olmazdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben onun hayatının kusursuz olmasını çekemiyor değilim bana yaptıklarını hazmedemiyprumDisardan herkesin hayati kusursuz gorunur
Siz kendi konularınızı hiç peşpeşe okudunuz mu ? :)Ya biri taş atıyo sonra savunmaya çalışıyorum lütfen konumu dağıtmayın adamla işim yok o konuyla bu konu ayrı tamamrn
Madem öyle, bırakın milletin peşini. Nasıl bu kadar eminsiniz ilişkileri olduğundan?Ya biri taş atıyo sonra savunmaya çalışıyorum lütfen konumu dağıtmayın adamla işim yok o konuyla bu konu ayrı tamamrn
Asla atmam kanıt olmadan bunu dile hetirmem zatenEski konularına baktım
Sen kafayı bu adam ve kadınla fena bozmuşsun
Lütfen kimseye iftira atma
O adam benim sevgilim değil o konular ayrı.iki konu farklı. Neden emin olduğumu yazdım daha önce pkuyunMadem öyle, bırakın milletin peşini. Nasıl bu kadar eminsiniz ilişkileri olduğundan?
Simarik bir insan demekkiBen onun hayatının kusursuz olmasını çekemiyor değilim bana yaptıklarını hazmedemiyprum
Okudum da emin olacak bir şey yoktu orada. Sizin görüşünüz sadece.O adam benim sevgilim değil o konular ayrı.iki konu farklı. Neden emin olduğumu yazdım daha önce pkuyun
Tani ki ladının umrunda değilim şu an.o an rakip olarak gördü be her zaman yaptığını yaptı.başkası olsa da aynı ı yapardı.ben kadın beni düşman görüyo demiyorum.aynen yazdığınız gibi hazmedemiyorum yenilgiyi.ama nedeni evli adam değil o benim umrumda değilkusura bakmayın ama siz diğer kadının umrunda bile değilsiniz bence. kadın kendi işinin peşinde. siz de arada harcanmışsınız bence bunu hazmedemiyorsunuz. kendinizi kabul ettirme çabanızı anlıyorum ama hiç normal değil. hele adam evliyse, evli adamı sevgilisinden kıskanıyorsanız bu daha ilginç.
Şımarık aynen.ben kendinden değil benden bulmasını istiyorumSimarik bir insan demekki
Senin fazla birsey yapmana gerek yok
Gizli isler fesatliklar mutlaka ortaya cikar
Hic biri cikmazsa mutlaka kendinden bulur merak etme
Bosver kinlenme yakismaz boyle seylerŞımarık aynen.ben kendinden değil benden bulmasını istiyorum
Yakışıp yakışmaması değil ya bi şey yapmazsam daha çok üzüleceğimBosver kinlenme yakismaz boyle seyler
Sağladığı kâr ne? Ahlaksızlık, rezillik, kocasını aldatmak, insanların ayağını kaydırmak, bunlardan hangisi kâr?Ben güzelliğinde değilim niye anlamıyorsunuz?bana zarar verdi bende zarar görsüm istiyorum ben o kadar iyiy niyetli doğru davranırken o kötü olarak kar sağladı yanına kalsın istemiyorum hzmedemiyoruö.kabul de ediyoruö benden zeki akıllı işveli cilveli vs vskıskanmamla ilgisi yok ama hazımsıLığın
Tani ki ladının umrunda değilim şu an.o an rakip olarak gördü be her zaman yaptığını yaptı.başkası olsa da aynı ı yapardı.ben kadın beni düşman görüyo demiyorum.aynen yazdığınız gibi hazmedemiyorum yenilgiyi.ama nedeni evli adam değil o benim umrumda değil
İşten ayrılmamın tek nedeni bu kadın deüiş ama bi nedeni de bu kadının yaptıkları elbette ve ben yanına kalmasın iatiyorum çok mu yanlış bunu istemem ya da çok mu anormal durumdayım dışarıdan bi gözlr?Ekmeğinden etmiş seni, anladım. Kinin yalnız buna olsa anlayacağım ama sizin alıp veremediğiniz başka bir şey var.
Madem fikir istiyorsun, yapma. Yapacağın her ne olursa olsun dönüp dolaşıp seni bulur. Eşine ihanetini göstermek hariç. Allah'ından bulmasını bekleyemem, benden bulsun istiyorum demişsin(tövbe). Saplantıya dönüştürme ahlaksızı. Git yeni iş bul, bir rutin oluştur kendine, sakinleş. Hızlı kararlar alma öfkeyle. İntikamsa sakinleştikten sonra düşün. Sıcağı sıcağına olmaz bu işler.
Sıçrasın ve alt edeyim istiyorum çok mu safça
Karışsa da sıyrılır çıkar ya bi dr benden bulsun istiyorum
Elinde kadının aldattığına dair birşey yok tamamen kıskançlık seninkiŞımarık aynen.ben kendinden değil benden bulmasını istiyorum
Tekrar söylüyorum küöseye iftira atmam ispatlamadan asla kimseye ni şey söylemem adam zaten ima etti ama ben yine de söylemem.bu konuda şüpheniz olmasın hırsın var mı var evet canım yandıElinde kadının aldattığına dair birşey yok tamamen kıskançlık seninki
Bak arkadaşım gözün resmen dönmüş elinde kanıt Yok geceleri online diye suç atamazsın kimseye
Birinin yuvasını yıkacaksın bu gidişle şu hırsına bir bak
Konuların hep bu ikisiyle ilgili
Lütfen kendine iş bul geçmiş bitmiş artık
Sende kendine yeni bir sayfa aç
Zira durumun sağlıklı değil
İşten ayrılmamın tek nedeni bu kadın deüiş ama bi nedeni de bu kadının yaptıkları elbette ve ben yanına kalmasın iatiyorum çok mu yanlış bunu istemem ya da çok mu anormal durumdayım dışarıdan bi gözlr?