Kızlar biraz kilo aldım ondan mı bilemiyorum hep bı halsiz,hiç iş yapmak istememe,enerjisizlik var.bazen depresyonda miyim diyorum..Bazende belki kansizlik veya bir rahatsızlıktan ötürüdür diyorum.bu durum için dahiliye ye mı gidilir? Bide kilo almak etkilermi
Öncelikle geçmiş olsun ben geçen sene buna benzer birkaç konu açmıştım bir dahiliyeye git kan tahlillerini yaptır demir eksikliği vitamin eksikliği olabilir benim değerlerim çok düşük çıktı 6 ay kan ilacı tedavisi gördüm halsizlikten kolumu kaldıramıyordum kızıma bakamıyordum
Tamamne moralle ve beslenmeyle alakali.ayni durumdaydim yeni duzeldim sayilir hatta midem duzelemedi hala.iyi tarafi ben baya zayifladim 52 kiloya kadar indim:) immuneks kullandim belki faydasi olur size de
Kızlar biraz kilo aldım ondan mı bilemiyorum hep bı halsiz,hiç iş yapmak istememe,enerjisizlik var.bazen depresyonda miyim diyorum..Bazende belki kansizlik veya bir rahatsızlıktan ötürüdür diyorum.bu durum için dahiliye ye mı gidilir? Bide kilo almak etkilermi
Yorgunluk, az uyku, vitamin eksikliği vb olabilir. Ben de uzun yıllar aynı sorun vardı meğer yeterli C vitamini ve B12 almıyormuşum. Değerlerinize baktırın.
spor salonuna gidin. enerjinizi atamamak hep hareketsiz kalmak yorar insanı. spor yapinca tatli yorgunluk oluyor ve 1 saat sonra zıpkın gibi oluyorsunuz. psikolojinize birebir gelir. lütfen deneyin derim
%80 Demir eksikliği diyorum. Basit gibi görünen bir rahatsızlık ama tüm hayatı kötü etkiliyor. Dahiliye gidin, kan testi yaparlar ve muhtemelen Demir eksikliği çıkar.