Kızlar hep bı halsiz, yorgunum..

Öncelikle geçmiş olsun ben geçen sene buna benzer birkaç konu açmıştım bir dahiliyeye git kan tahlillerini yaptır demir eksikliği vitamin eksikliği olabilir benim değerlerim çok düşük çıktı 6 ay kan ilacı tedavisi gördüm halsizlikten kolumu kaldıramıyordum kızıma bakamıyordum

Tamamne moralle ve beslenmeyle alakali.ayni durumdaydim yeni duzeldim sayilir hatta midem duzelemedi hala.iyi tarafi ben baya zayifladim 52 kiloya kadar indim:) immuneks kullandim belki faydasi olur size de
İmmuneksi ne için kullanıyorsunuz?

dahiliyeye git kanı testi yaptır . kilo dtkiler ama belki denir b-12 felan rksiktr

Yorgunluk, az uyku, vitamin eksikliği vb olabilir. Ben de uzun yıllar aynı sorun vardı meğer yeterli C vitamini ve B12 almıyormuşum. Değerlerinize baktırın.

spor salonuna gidin. enerjinizi atamamak hep hareketsiz kalmak yorar insanı. spor yapinca tatli yorgunluk oluyor ve 1 saat sonra zıpkın gibi oluyorsunuz. psikolojinize birebir gelir. lütfen deneyin derim

Kan tahlili yaptırın. Kansızlık,d vitamini birçok şey olabilir. Hiç biri değilse depresyondasınız..

%80 Demir eksikliği diyorum. Basit gibi görünen bir rahatsızlık ama tüm hayatı kötü etkiliyor. Dahiliye gidin, kan testi yaparlar ve muhtemelen Demir eksikliği çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…