Evet maalesef kilo almak çok etkiliyor ama ne kadar aldığınızı bilmiyorum. 3-5 kilo pek etkilemiyor ama fazla alınca çok belli oluyor etkisi.Kızlar biraz kilo aldım ondan mı bilemiyorum hep bı halsiz,hiç iş yapmak istememe,enerjisizlik var.bazen depresyonda miyim diyorum..Bazende belki kansizlik veya bir rahatsızlıktan ötürüdür diyorum.bu durum için dahiliye ye mı gidilir? Bide kilo almak etkilermi
doğum yaptıktan sonra hep vvar gibiydi ama ara ara daha iyiydim.Bir aydir çok aşırı arttı.az yemiyorum aslında.Ne zamandir boyle? Yatmak yatmagi cagirir ne kadar yatarsan kalkman o kadar zamanini alir. Havalardanda olabir yaz gibi olmuyor. Bekleyemem dersen eger git bi dahiliyeye tahlil yapsinlar. Beslenmeylede alakali olabir? Az mi yiyosun yada birseye mi moralin bozuk? Anlayacagin bir suru nedeni olabiliyo tatlim
5 kilo aldım ama boyuma göre birazcık topluyum.Yazın aşırı terledim mesela.kilo hiç iyi değil.bi 10 kilo versem kendime gelirim şimdi kendimi hiç fit hissetmiyorum.Ama kilo vermeye kalksam bir iki kilo alıyorum iradem zayıf beni kötü etkiliyor.Evet maalesef kilo almak çok etkiliyor ama ne kadar aldığınızı bilmiyorum. 3-5 kilo pek etkilemiyor ama fazla alınca çok belli oluyor etkisi.
Beslenme düzeni etkiler , az su içmeniz etkiler ek olarak havalar da etkiliyor . Tavsiyem sağlıklı beslenmeye yönelmeniz bol su içmeniz ve yürüyüşKızlar biraz kilo aldım ondan mı bilemiyorum hep bı halsiz,hiç iş yapmak istememe,enerjisizlik var.bazen depresyonda miyim diyorum..Bazende belki kansizlik veya bir rahatsızlıktan ötürüdür diyorum.bu durum için dahiliye ye mı gidilir? Bide kilo almak etkilermi
Kilo almanın getirdiği moral bozukluğu da psikolojik olarak etkiliyor tabi fiziksel etkisinin yanında. Sürekli ya kilo alıyor ya veriyor olan bir insan olarak deneyimliyim5 kilo aldım ama boyuma göre birazcık topluyum.Yazın aşırı terledim mesela.kilo hiç iyi değil.bi 10 kilo versem kendime gelirim şimdi kendimi hiç fit hissetmiyorum.Ama kilo vermeye kalksam bir iki kilo alıyorum iradem zayıf beni kötü etkiliyor.
Hava degisimide etkiliyor .Ben ilkbahar ve sonbahar aylarinda genelde halsiz ve yorgun hissediyorum.Mevsimsel olabilir ama yinede doktora gorunmekte fayda var.doğum yaptıktan sonra hep vvar gibiydi ama ara ara daha iyiydim.Bir aydir çok aşırı arttı.az yemiyorum aslında.
Çok teşekkür ederim d vitamini söyleyeyim ins.Dalginlasma bende de varDahiliyeye gidilir tabiki, ben geçen gün gittim çok yorgun hissediyorum ve dalgınlaştım diye. Bir ton test yaptı, meğer b12'im çok düşükmüş ve hipotrioid varmış. Bir de d vitamininizi ölçtürmek istiyorsanız mutlaka belirtin, biraz pahalı diye onun testini yapmak istemiyorlar.
Mevsim gecislerindede olur. Kanda demir eksikligi. B12 eksikligindende olur. Siz bir dahiliye uzmanina gidin. Kan tahliliyle hepsine bakilsin.Kızlar biraz kilo aldım ondan mı bilemiyorum hep bı halsiz,hiç iş yapmak istememe,enerjisizlik var.bazen depresyonda miyim diyorum..Bazende belki kansizlik veya bir rahatsızlıktan ötürüdür diyorum.bu durum için dahiliye ye mı gidilir? Bide kilo almak etkilermi
Kan tahlili yaptırdınız mı birde tiroid bezine baktırdınKızlar biraz kilo aldım ondan mı bilemiyorum hep bı halsiz,hiç iş yapmak istememe,enerjisizlik var.bazen depresyonda miyim diyorum..Bazende belki kansizlik veya bir rahatsızlıktan ötürüdür diyorum.bu durum için dahiliye ye mı gidilir? Bide kilo almak etkilermi
Tiroit belirtileri bunlar ayrıca kansızlık,vitaminsizlikte olur.Kızlar biraz kilo aldım ondan mı bilemiyorum hep bı halsiz,hiç iş yapmak istememe,enerjisizlik var.bazen depresyonda miyim diyorum..Bazende belki kansizlik veya bir rahatsızlıktan ötürüdür diyorum.bu durum için dahiliye ye mı gidilir? Bide kilo almak etkilermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?