KIZLAR!!!Herkes tüp bebek FİYATINI yazabilir mi?ÇOK FAYDALI OLACAK!!

turanjesca

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2010
144
1
118
Isparta
Arkadaşlar....Bu yıl içinde tüp bebek tedavisi yaptıranlar ya da yaptıracak olanlar tedavi gördükleri merkezin ismini ve ilaç ücretleri hariç tedavi fiyatını yazabilirler mi acaba???Bu herkesin aradığı bi konu lütfen yardım edelim!!!

canım ocak ayında bu konu hakkında anket ve konu aacılıcak mrkezlerın fıyatıyla ılgılı bolum edıtoru acıcak zaten ocakta fıyat artısı olucak merkezlerde anket ocakta acılacakkı guncel olsun konu dıye bence cok ıyı dusunmus edıtor...

arkadaşlar elimde 2 kutu gonal f var uygun fiyatlı çok yıpratıcı bir tedvi elimde kalamsın istiyorum ilgilenen özelden dönsün

İstanbul'da Kavacık'ta güzelim. TL olarak söylüyorlar bize hiç dolardan falan hesap çıkarılmadı. Benim transferim negatif sonuçlandı ama ilgi alaka hocanın yaklaşımı mükemmel. Ekip tamamen bayan rahattım. 3 ay sonra yine orada başlayacağım.

Antalya memorial normal fiyati 4.000 tl. Benim 2. Oldugunda 3500 odedim. 1100 tl de ilaclara odedim

önemli degil canım sorabilirsin her zaman sendemi anteplisin önce bir ön görüsmeye git canım sonra kafana yatarsa adetin 2.ci günü baslıyo süreç benim rahim film vardı yanımda cektirmiştim daha önceden ama sartmı degilmi bilmiyorum tatlım

Kızlar Prof sedat kadanalı istanbul Bağdat Caddesi nde özel muayenesi var. Ben Oğluma onun vasıtası ile kavustum. Şimdide doğal yoldan kızıma hamileyim. Yine bir arkadaşa tavsiye ettim. Beraber gittik görüştük. Tedavi boyunca muayene +tüp bebek operasyonu 5000 lira. Arkadaşımın da azalan rezerv sorunu olduğu için yüksek dozda ilaç kullanacak ilaclari da 1115 lira tuttu.
Adam işin ehli piri ilgilenenlere tavsiye ederim

evet canım antepliyim bende sankoyla bunun arasında gidip geliyorum olmazsa bu ay adet olunca medicalde rahim filmi çekileyim . onla giderim. saolasın cevabın için .Allah rest getirsin inşallah yazışalım burdna merak ederim ben . bol yumurtan olur inşallah bu ay

ha bu arada canım kaç yaşındasın 2 embriyo koyuyorlarmı heraaalde ruşen atmaca var orda .benm yaşım 32 koyarmı acaba

valla ben 24 yasındayım daha o konuyu konuşmadık cnm rusenbey benim dr ama takıbi baska doktor yapıyor işlemleri rusen yapıyormus transfer günü ikna etmeye calısacam ama bakalım hayırlısı

Sisli memorial
5700 du ilki sonra 6000 oldu galiba
tabi arti ilaclar
bir ara bir kqmpanyalari vardi 4700 +ilaclar olarak odedik
gonlune gore hayirlisiyla olsun ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…