- Konu Sahibi turanjesca
-
Canım ben Medistate de yaptırdım raporlu 3000 TL'ymiş, bizimki raporsuz 4000 oldu.
Ilaçlar haricmi canim birde muayene parasını veriliyor her gittiğimizdeben gaziantep nova fertilde yaptırıyorum fiyat 4600 tl cnm
ilaçlar hariç canım 4600 veriyorsun benden başka para talep etmediler pazartesi büyük ihtimal opum olacakIlaçlar haricmi canim birde muayene parasını veriliyor her gittiğimizde
Ins tutar canım bende yapmayı dusunuyorum .ne zaman basvurmamiz lazım birde rahim filmi sartmi kusura bakma çok.soru sordumilaçlar hariç canım 4600 veriyorsun benden başka para talep etmediler pazartesi büyük ihtimal opum olacak
evet canım antepliyim bende sankoyla bunun arasında gidip geliyorum olmazsa bu ay adet olunca medicalde rahim filmi çekileyim . onla giderim. saolasın cevabın için .Allah rest getirsin inşallah yazışalım burdna merak ederim ben . bol yumurtan olur inşallah bu ayönemli degil canım sorabilirsin her zaman sendemi anteplisin önce bir ön görüsmeye git canım sonra kafana yatarsa adetin 2.ci günü baslıyo süreç benim rahim film vardı yanımda cektirmiştim daha önceden ama sartmı degilmi bilmiyorum tatlım
ha bu arada canım kaç yaşındasın 2 embriyo koyuyorlarmı heraaalde ruşen atmaca var orda .benm yaşım 32 koyarmı acabaönemli degil canım sorabilirsin her zaman sendemi anteplisin önce bir ön görüsmeye git canım sonra kafana yatarsa adetin 2.ci günü baslıyo süreç benim rahim film vardı yanımda cektirmiştim daha önceden ama sartmı degilmi bilmiyorum tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?