- 13 Şubat 2014
- 61
- 39
- 303
- 35
- Konu Sahibi turanjesca
8 yumurtam var yarın son kontrol .buyuk ıhtımalle pazartesi yumurtalar toplanır tatlım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla ben 24 yasındayım daha o konuyu konuşmadık cnm rusenbey benim dr ama takıbi baska doktor yapıyor işlemleri rusen yapıyormus transfer günü ikna etmeye calısacam ama bakalım hayırlısıha bu arada canım kaç yaşındasın 2 embriyo koyuyorlarmı heraaalde ruşen atmaca var orda .benm yaşım 32 koyarmı acaba
8 yumurtam var yarın son kontrol .buyuk ıhtımalle pazartesi yumurtalar toplanır tatlımevet canım antepliyim bende sankoyla bunun arasında gidip geliyorum olmazsa bu ay adet olunca medicalde rahim filmi çekileyim . onla giderim. saolasın cevabın için .Allah rest getirsin inşallah yazışalım burdna merak ederim ben . bol yumurtan olur inşallah bu ay
hadi hayırlısı heyecanlısındır çok .sorun neydi sizde yaşın baya küçükmüş tutar Allahın izniyle inş. benm bir evladım var 2. olmadı 1 senedir.prolaktinim çok yüksek8 yumurtam var yarın son kontrol .buyuk ıhtımalle pazartesi yumurtalar toplanır tatlım
bizim sebepsiz infertilite cnmhadi hayırlısı heyecanlısındır çok .sorun neydi sizde yaşın baya küçükmüş tutar Allahın izniyle inş. benm bir evladım var 2. olmadı 1 senedir.prolaktinim çok yüksek
canım beklemedemisin tutmuştur inş bebişin kaç embriyo koydular8 yumurtam var yarın son kontrol .buyuk ıhtımalle pazartesi yumurtalar toplanır tatlım
Acaba o hastaneden menun kaldinizmi?Istanbul özel gaziosmanpasa hastanesi
Ilac dahil özel fiyatı 5.500 raporla düşüyor fiyat :)
Hastaneden memnun kaldinizmi tavsiye edŞişli Memorial 5.750 hastane 1.500 TL-2.000 TL de ilaçlar tuttu, çok memnun kaldım sonucum yarın belli olcak. Allah korusun tutmazsa yine orda deniycem
Sonucunuzu merek ediyorum gercekten?Şişli Memorial 5.750 hastane 1.500 TL-2.000 TL de ilaçlar tuttu, çok memnun kaldım sonucum yarın belli olcak. Allah korusun tutmazsa yine orda deniycem
Memnun değil çok memnun kaldım..doktorum çok iyi sevecen güler yüzlü bir doktor tavsiye ederim.Acaba o hastaneden menun kaldinizmi?
Hastaneden memnun kaldinizmi tavsiye ed
Sonucunuzu merek ediyorum gercekten?
Evet cnm transferim oldu bir tane transfer ettiler saol iyi dilekleri. İci n sonucu yazarimcanım beklemedemisin tutmuştur inş bebişin kaç embriyo koydular
Evet cnm transferim oldu bir tane transfer ettiler saol iyi dilekleri. İci n sonucu yazarimcanım beklemedemisin tutmuştur inş bebişin kaç embriyo koydular
inşallah hayırlı haberler yazarsın bekliyorumEvet cnm transferim oldu bir tane transfer ettiler saol iyi dilekleri. İci n sonucu yazarim
Gecen hafta umut tüp bebek merkezıne goruşmeye gıttım 5.500 tedavı ücretı 1 yıllık dondurma ücretıde ıcınde 250 tl muayene ücretı dedıler canım senın dondurma ücretı neden artı olarak ıstedılercanım umut tub bebek merkezınde bugun bşladım tedavıye ılaclar dahıl 6750+250 muayene+1200 de embıro ondurma ucretı