• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR!!!Herkes tüp bebek FİYATINI yazabilir mi?ÇOK FAYDALI OLACAK!!

Gecen hafta umut tüp bebek merkezıne goruşmeye gıttım 5.500 tedavı ücretı 1 yıllık dondurma ücretıde ıcınde 250 tl muayene ücretı dedıler canım senın dondurma ücretı neden artı olarak ıstedıler
canım ocak ayıyla bırlıkte fıyatta degısme yok dondurmyı ucretlı yapmısşlar ılaclar olmasa 5500 ılaclarla bırlıkte 6750 artı dondurma ucretıde 1300 olmus bızde sok yasadık ama yapacak bısey yok

Bende umut tüp bebekte yaptırdım bugün transferim oldu 5500 lira işlemler için ödedim paketi tahliller dahil 1250 lira ilaçlara ödedim. Biz kasım ayında başladığımız için embriyo dondurmayı ücret odemicez

Canim şimdi gördüm. .çok üzüldüm bn de 7 ay önce orda yaptım tutmadı. .eşimde kromozom bozukluğu çıktı. .sizde sorun nedir..tutmamasi için ne söylediler. .
yarın görüşmeye gidecem drla canım daha konusmadık neden tutmadı bilmiyorum bizde sorun gözükmüyo ama genetik test yaptırmadık seninde mi ilk denemendi

Çok üzüldüm ya bende aşılama yaptrdim tutmadı.bugün adet oldum :KK43: sebeb neden tutmadı acaba.2., denicekmisin
şu an maddi sıkıntı var canım ama tekrar yaptırırsam burda yaptırmam senin adına da çok üzüldüm nerde yaptırdın asılamanı yarın görüşmem var drla neden tutmadıgını öğrencem

yarın görüşmeye gidecem drla canım daha konusmadık neden tutmadı bilmiyorum bizde sorun gözükmüyo ama genetik test yaptırmadık seninde mi ilk denemendi
Ewet ilk denemeyi orda..İkincisi ni düşünüyoruz ama orda değil. .son zamanlarda orda yapanların hepsi tutmadı gibi...nasip

amin cnm allah yardımcımız olsun millet takır takır hamile kalıyo o duygunun önemini bilmiyo ama bize sorsalar ahhh ahhh belki birgün bizde anne olabiliriz

bende Eskişehir Acıbadem tüp bebek merkezindeyim İstanbul'dan geldim Doktorum( Ahmet Fatih Öğüç) şehir dışından gelen hastalar için apart daire imkanı sunuyorlar ihtiyacım olan herşey mevcut,bunun için ücret istemiyorlar,tüp bebek fiyatı 4.500tl ilaçlarla tedavim 6 bin oldu.Bende tedavimin 8.günüdeyim herşey yolunda çok memnunum bakalım Allah'ım bu sefer nasip ederse,hepimize inşallah...herkesin tedavisi hayırlı uğurlu olsun pozitif sonuçlar inşallah..:))

cnm bnde acıbadem de başlıcam tedaviye de inş olumlu sonuç alırsın. sonucu mutlaka bildir olur mu

Bende 2014 de tedavi oldum kadıköy florencede ilk denemem temmuzdu 4400 TL sonuç pozitifti maalesef düşük yaptım, ikinci denememi ayni yerde kasım ayında yaptım 4000 TL idi bu sefer şükürler olsun sonucun pozitif, ilaçlar icin ayrıca ücret odedim 1000 TL falan 4 orgalutran ve 4 puregon kullandım catlatma iğnesi birde. Dondurma içinde 495 TL demişler di yıllık ama benim donacak kalitede embriyon olmadı malesef, 2015 fiyatları hakkında bilgim yok, on görüşmede ücretsiz, tedavide bebegin kalp atışlarını duyunca bitiyor, birde tedavide e2 calisiliyor o ücrete dahil değil ama onu ben hep devlette yaptırdığı için ücret odemedim, florencedede 80 TL sanırım emin degilim

cnm bnde acıbadem de başlıcam tedaviye de inş olumlu sonuç alırsın. sonucu mutlaka bildir olur mu
canım merhaba ;benim tedavim bitti sonuç pozitif,önce Allah sonra Fatih Hoca sayesinde,öyle muhteşem bir insan ki hayatımda tanıdığım en başarılı en sevimli en doğal insan kendisi,o olmasaydı bu sonucu alabileceğimi düşünmüyorum herşeyimi ona borçluyum,eşimle ben onun hakkını asla ödeyemeyiz bize çok yardım etti her konuda asla yapmak zorunda değildi, kendisine burdan minnet duygularımı ifade ediyorum,Eskişehir ve civar iller için büyük bir değer olduğunu düşünüyorum Acıbadem zaten Avrupa standartlarında hizmet veren bir kurum Fatih Hocanın başarılarını araştıran herkes çok iyi biliyor ekibide öyle çok ilgili insanlar,sende orda başlayacağını söylemişsin Eskişehir Acıbadem doğru değil mi?sana tavsiyem için rahat olsun git başla tedavine bir an evvel Fatih Hocaya güven inşallah tedavin hayırlı ugurlu olsun şimdiden,merak ettiğim şeyler var sen nerde yaşıyorsun,kaçıncı denemen daha önce nerde tedavi oldun yazarsan sevinirim,ben baştan bu yana tedavim Fatih Hoca yürüttü başka yere gitmedim,İstanbul'a taşındım tekrar tedavi için Fatih Hocaya geldim ilk ve son doktorum 3.denemede oldu benim inşallah dualarınızı bekliyorum Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin darısı inşallah sana ve tüm arkadaşlarımıza..

canım merhaba ;benim tedavim bitti sonuç pozitif,önce Allah sonra Fatih Hoca sayesinde,öyle muhteşem bir insan ki hayatımda tanıdığım en başarılı en sevimli en doğal insan kendisi,o olmasaydı bu sonucu alabileceğimi düşünmüyorum herşeyimi ona borçluyum,eşimle ben onun hakkını asla ödeyemeyiz bize çok yardım etti her konuda asla yapmak zorunda değildi, kendisine burdan minnet duygularımı ifade ediyorum,Eskişehir ve civar iller için büyük bir değer olduğunu düşünüyorum Acıbadem zaten Avrupa standartlarında hizmet veren bir kurum Fatih Hocanın başarılarını araştıran herkes çok iyi biliyor ekibide öyle çok ilgili insanlar,sende orda başlayacağını söylemişsin Eskişehir Acıbadem doğru değil mi?sana tavsiyem için rahat olsun git başla tedavine bir an evvel Fatih Hocaya güven inşallah tedavin hayırlı ugurlu olsun şimdiden,merak ettiğim şeyler var sen nerde yaşıyorsun,kaçıncı denemen daha önce nerde tedavi oldun yazarsan sevinirim,ben baştan bu yana tedavim Fatih Hoca yürüttü başka yere gitmedim,İstanbul'a taşındım tekrar tedavi için Fatih Hocaya geldim ilk ve son doktorum 3.denemede oldu benim inşallah dualarınızı bekliyorum Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin darısı inşallah sana ve tüm arkadaşlarımıza..
canım ben de seni merak ediyordum :) adını görünce hemen yazayım dedim :) keseyi gördün mü?

eskişehirdeym evet cnnm acıbademe gdiyorum ama meliha hanıma. 3 ay hap kullandım olmadı 1 aşılma negatif bu ayda aşılama yaptırıcam . martta tüp bebek acıbadem de

Back
X