canım merhaba ;benim tedavim bitti sonuç pozitif,önce Allah sonra Fatih Hoca sayesinde,öyle muhteşem bir insan ki hayatımda tanıdığım en başarılı en sevimli en doğal insan kendisi,o olmasaydı bu sonucu alabileceğimi düşünmüyorum herşeyimi ona borçluyum,eşimle ben onun hakkını asla ödeyemeyiz bize çok yardım etti her konuda asla yapmak zorunda değildi, kendisine burdan minnet duygularımı ifade ediyorum,Eskişehir ve civar iller için büyük bir değer olduğunu düşünüyorum Acıbadem zaten Avrupa standartlarında hizmet veren bir kurum Fatih Hocanın başarılarını araştıran herkes çok iyi biliyor ekibide öyle çok ilgili insanlar,sende orda başlayacağını söylemişsin Eskişehir Acıbadem doğru değil mi?sana tavsiyem için rahat olsun git başla tedavine bir an evvel Fatih Hocaya güven inşallah tedavin hayırlı ugurlu olsun şimdiden,merak ettiğim şeyler var sen nerde yaşıyorsun,kaçıncı denemen daha önce nerde tedavi oldun yazarsan sevinirim,ben baştan bu yana tedavim Fatih Hoca yürüttü başka yere gitmedim,İstanbul'a taşındım tekrar tedavi için Fatih Hocaya geldim ilk ve son doktorum 3.denemede oldu benim inşallah dualarınızı bekliyorum Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin darısı inşallah sana ve tüm arkadaşlarımıza..