Kızlar herşeyi berbat ettim ya :(

mucerred

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
438
152
53
1 ay önce ayrıldık. Hiçbir şekilde ne o yazdi nede ben.. Ama 5 dk önce tutamadim kendimi mesaj attim. Nasılsın diye oda gördü whatsapp ta baya bi çevrim içi durdu durdu çıktı salak kafam aptal kafam

Sen eski sevgiline takılı kalmışsın ama ben şunu görüyorum sen ne kadar yalvarırsan yalvar mesaj atarsan at bu adam dönmeyecek gibi.

Şimdi keyfi iyidir yazmamistir. Canı sıkılsın yazar.
Sende yanlış oldu kbakma dersin

1 ay önce ayrıldık. Hiçbir şekilde ne o yazdi nede ben.. Ama 5 dk önce tutamadim kendimi mesaj attim. Nasılsın diye oda gördü whatsapp ta baya bi çevrim içi durdu durdu çıktı salak kafam aptal kafam

berbat ettim derken ? Ortada berbat edilecek birsey yok ki, ayrilmissin sil artik adamin numarasini ne bekliyorsun bu saatten sonra.

Kendisi diyordu bana durup dururken ayrılsak bile hep yanındayım diye.. Yanımda olacak Ada'ma bak daha cevap atmaya tenezzül etmedi

Boşver canım ya onca süre durmuş yazmamış.Yazarsa bu saatten sonra "sana deildi pardon " de Nolcakkii
Hiç de rezil olmadın

ya her turlu döner de daha Zaman'ı gelmemiştir bence. sen üzerine düşme. mesajı kıvırman gerekirse 'ben x'in no isteyecektim sende var mı?' gibi bir sey yaz peşine. ortak arkadaş falan sor. kapansın

bir daha yazmamak icin sil numarasini ayrilmissin ne bekliyorsun, yaninda olurumlar falan bunlar sacmalik hepsi. Eski sevgilin senin nasil yaninda olabilir yani ?
Keşke yazmasaydım herşey 2 Sn de oldu bitti bende anlamadim

Pardon yanlış oldu de.
Hazır konusu açılmışken, birdaha böyle yanlışlık olmaması adıma numaranı siliyorum' diye de ekle.
Ve gerçekten de sil lütfen.
Bugün rezil olmadın, ama tekrarı rezillik olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…