Kızlar herşeyi berbat ettim ya :(

Keşke numarasini ezbere bilmesem

Kendisi diyordu bana durup dururken ayrılsak bile hep yanındayım diye.. Yanımda olacak Ada'ma bak daha cevap atmaya tenezzül etmedi
Adam beraberken ayrılıgı düşünmüş. Sevgiliyken ne boş laflar ediliyor, ölürüm bilmem ne.. Her söylenene inanmamak lazım. Atmasaydım acaba diye düşünecektin, attın keşke diyosun. Boşver acaba diyeceğine keşke de, numarasını da sil bidaha yazma

Ömür boyu annen bile yanında olamıyor o kim ki .
Büyük laflar eden ergen söylemleri bunlar.
Yazmışsın artık,sakın yanlış oldu vs diye de kıvırma.
Bir gün bir arkadaşından ''ya mucerred de habire arıyor mesaj atıyor kurtulamadım şu kızdan dedi '' diye duymayı bekliyorsan ara,mesaj at,devam et.İlla gururunun kırılmasını istiyorsan doğru yoldasın.

Ergen de degildi ki 31 yasinda adam idi

Ben ona ayrıldıktan sonra yalvardım gurursuz demişti

Ben ona ayrıldıktan sonra yalvardım gurursuz demişti
O 31 sen 21sin, yaşıtın veya daha yaşına yakın kişilerle arkadaşlık kur.. Çıtırsın o seni kaybettiğine üzülsün.
Gururlu güçlü bir kadın ol. Sevdiğim bir sözdür,;
“Seni sevmeyen için çaba gösterme. Çünkü, sabrının adı yüzsüzlük, fedakarlığın adı eziklik, sevginin adı kişiliksizlik olur.”
(Boris Vian)

Teşekkür ederim artik yoluma bakmaliyim

Neden kendini suçluyorsun ki. Aklında kalacağına yazmışsın. En azından değerini tekrar görmüş oldun öyle düşün. Yoksa hala bekleyecektin ya da acaba yazsam mı diye için içini yiyecekti. Ayrıca peşinden gitmek ne zaman gurursuzluk olmuş anlamıyorum. Herkesin peşinden koşarsın o ayrı. Ama şu hayatta insan kaç kere aşık oluyor sanki. Sen bitmemesi için herşeyi yaptın öyle düşün.

Beni anladınız teşekkür ederim aynen aklımda kalmadi en azından

boşver hiç takma kafana ama engelleme de sakın ergen gibi görünme birşey olmamış gibi yazma bir dha

Sen bu adamdan toplamda kaç kere ayrıldın ben konularından anlayamadım valla

bnm bi taktiğim var hep tutar watdog diye bi program var ona takip etmek istediğin kişinin numarasını yazıyosun
o çevrimiçi olunca hemen sana bildirim geliyo
gelelim oltaya o çevrim içi olduğunda sen sanki birisiyle yazışıyo gibi boş boş yazıyosun ama sakın göndermiyosun
o bakıncada yazıyorr çıkıyo sneın profilinde
ben bi sevgilimi hep bu şekilde oltaya getirmiştim
yazıp yazıp silme söyle ne söylemek istiyosan diyodu aptal

Aman canım takma olmuş bitmiş. Ben sana sil demiştim bak abla sözü dinlemedin. Neyse bundan sonra yapmazsın zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…