Kızlar herşeyi berbat ettim ya :(

Her şeyi akışına bırak. Kimse aşk acısından ölmedi. Elbet geçer, yaralar elbet kabuk bağlar. Kendine "neden, neden böyle yaptım" veya "niye böyle yaptı" diye sorarak kendini yıpratma..Allah karşına hüsranla biten sevgili olaylarından değil, en hayırlısından bir eş nasip etsin. en temizi.

canım yazdın ya artık döncegi varsa da dönmez .bu modeller böyle malesef.şimdiye kdar ögrendıgım şey seven her turlu donmek ıcın bahane bulurken sevmeyenın hep dönmemek ıcın bahanesı var.

zamanında hepimizin yaptığı şeyler cnm. üzülmekte haklısın tabi ama olsun sende artık kendi yolunu çiz. kafanı dağıt ailenle kız arkadaşlarınla gez eğlen. çok iyi gelecek inan bana :)

+1
Ben elimden geleni yaptım demenin huzuru var.

Kendisi diyordu bana durup dururken ayrılsak bile hep yanındayım diye.. Yanımda olacak Ada'ma bak daha cevap atmaya tenezzül etmedi

Öyle denir tabi.

Ama kimse ayrıldığı insanın hep yanında olmaz, olacak olsa ayrılmaz zaten.

Empati yapıyorum, ayrılmışız, her şey bitmiş, bana "nasılsın" yazıyor eski sevgilim...

Ben de yanıt vermem.

"Ayrıldığım insana ne benim nasıl olduğumdan, sohbet açmak için halimi soruyor da onunla konuşasım olsa zaten ayrılmazdım" derim içimden.

Ne yazdın?

Adam senden 10 yaş büyük, terk eden de oymuş. Boşver üzülme artık, numara hafızanda olsa bile sil ki, görme. Görüp hatırlama.

Ne yazdın?

Adam senden 10 yaş büyük, terk eden de oymuş. Boşver üzülme artık, numara hafızanda olsa bile sil ki, görme. Görüp hatırlama.
Nasılsın yazdım. Whatsapptan. Gördü biraz çevrım içi kaldı çıktı

--Selam vermek sünnet, almak farzdır münafık-- yaz. Sonra da engelle

Yazmasaydın içinde kalırdı. Üzüntün zamanla geçer merak etme. Yaptığımız şeylerin pişmanlığı zamanla geçiyor, yapmadıklarımızın pişmanlığı bir ömür kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…