Kolay olduğunu söylemedim ki. Elinizden gelen en kısa zamanda yapın anlamında dedim, hem kendi iyiliğiniz hem de çocuğunuzun iyiliği içinMalesef herşey öyle kolay değil tatlım
Sağlıklı bi evlilik olduğunu düşünmüyorum böyle bi ailede ne siz nede bebeginiz çocuğunuz mutlu olurFazlasını kaldırmaz gerçekten sizde kaldıramazsınız
Önemli olan bizim kaldırmamız değil senin kaldırmaman canım. Ne diyeyim Allah'ım sana en doğru ve hayrlı yolu kolaylaştırır inşaAllah. Ancak herkes kendi seçimlerinden sorumlu. Kocanla devam etmeyi seçmek senin sorumluluğun kocan da elbet kendi davranışlarından sorumlu. Düşün ki o ölene kadar kendinde hata görmeyecek, davranış biçimlerini sana reva görecek. O, bunlardan hesaba çekilir ama sende kendi durumunu kendi tercihlerinle seçersin.Fazlasını kaldırmaz gerçekten sizde kaldıramazsınız
Bildiğin sizi kullanıyor sevmiyor annesi olarak görüyor böyle çok yorulursunuz çok yıpranırsınız üzülürsünüz belirli bi zaman sonra da bu şekilde bi evlilikten sıkılırsınız ya duzelir bi ihtimalle yada bu evlilik biter düzelmezse de bu şekilde mutlu olamazsınız işin Sonu her türlü kötü gözüküyor yani duzelmesi için soğuk duş etkisi lazım belki kaybetme korkusu diyelim ki duzeldi bi süre sonra başara sarabilir sıkıntılı bi durum Allah yardımcın olsunMesela yatalak kablolu fiili ne derseniz artık onlar gibi yatar kulaklıgımı ver deniz kulaklıgı verir sigaramı ver deniz sigarasını verir ekmek yap deniz ekmek yapar evde bir yeri daganık görmesin evin bütün işleri deniz yapar çocuga deniz bakar kediye kuşa balıklara çamasır bulaşık merdivenler temizlenir düzensiz sofra kurma mesela akşam 20:00 da yemek yendi 22:30 da yine saat 3:30 yada 4:00 da yine sofra kurarım komşum yoktur ben Adanalıyım ben bu antebi sevemedim gerçekten komşuları komşu değil ne bilim vallahi kızlar tükendim gerçekten önceden dayakta vardı Allah'tan o bitti onuda sonra anlatırım nasıl bitti kızlar iyi geceler
Zaten bi ayrılma durumumuz oldu ben annemin evine dönmüştüm ama 1 buçuk ay sonra geri geldim düzeldi diye geldiğimde bana dürüst olacagını ne yaptıysa intikam için beni aldattıgını söyledi genel eve gitmiş bir defa diğer kadınlarla yatmamış ama hepsiyle konuşmuş belki 50 kadın vardı ve ben bunu yazarken bile kendimi kötü hissediyorum arkadaşlar ve biz temiz yeni sayfa açmaya karar verdik yeniden başlamaya evet geldikten 4 ay gerçekten ilgi tavan yaptı herşey harikaydı taa kiii tekrar oyuna başlayana kadar pubg oyununa başladı yine aynı kişi öldü aldatması dayagı yok artık ama ilgi alakada yok mesela kızımın yanında yatıyorum artık yerde uyuyup kalıyorum saat beş te yemek hazırlamaya kalkıyorum uykulu uykulu halimi görseniz acırsınız bi kavgamız olsun hemen eski sevgililerinden birini söyler keşke onunla evlenseydim der o böyle yapmazdı der oyunda mesela bende gırerım bir şeye yetişen eşiğimde yada birini vuramadıgımda elin kızları nasıl oynuyor hayranım diyor birde senin oynadıgına bak diyor ben böyle bu gibi aşşagılanmaları hak etmiyorum birde bir buçuk sene bir çocuguna 1.buçuk sene diğer çocuguna baktım benim hakkımı nasıl öder bilmiyorum çünkü ben hakkımı helal etmiyorum bunu her defasında yüzüne de söylüyorum kavgada olsun tartışmada olsun inanın üzerime kıyafet bile istemiyorum adam ile giriyor bir hafta iki hafta bilemedin 1 ay çalışıp çıkıyor başka işe giriyor hemen ama durum hep aynı evde kaldıgı sürece evde gece sabaha kadar uyku yok sabahta akşama kadar uyku yok ben nasıl yaşıyorum şaşırıyorjm zaten biraz uzun yazdım kızlar kusura bakmayın çok doluyum çünküBildiğin sizi kullanıyor sevmiyor annesi olarak görüyor böyle çok yorulursunuz çok yıpranırsınız üzülürsünüz belirli bi zaman sonra da bu şekilde bi evlilikten sıkılırsınız ya duzelir bi ihtimalle yada bu evlilik biter düzelmezse de bu şekilde mutlu olamazsınız işin Sonu her türlü kötü gözüküyor yani duzelmesi için soğuk duş etkisi lazım belki kaybetme korkusu diyelim ki duzeldi bi süre sonra başara sarabilir sıkıntılı bi durum Allah yardımcın olsun
Ben senin yerinde olsam gerçekten boşanırdım seni eskileriyle kıyaslıyorZaten bi ayrılma durumumuz oldu ben annemin evine dönmüştüm ama 1 buçuk ay sonra geri geldim düzeldi diye geldiğimde bana dürüst olacagını ne yaptıysa intikam için beni aldattıgını söyledi genel eve gitmiş bir defa diğer kadınlarla yatmamış ama hepsiyle konuşmuş belki 50 kadın vardı ve ben bunu yazarken bile kendimi kötü hissediyorum arkadaşlar ve biz temiz yeni sayfa açmaya karar verdik yeniden başlamaya evet geldikten 4 ay gerçekten ilgi tavan yaptı herşey harikaydı taa kiii tekrar oyuna başlayana kadar pubg oyununa başladı yine aynı kişi öldü aldatması dayagı yok artık ama ilgi alakada yok mesela kızımın yanında yatıyorum artık yerde uyuyup kalıyorum saat beş te yemek hazırlamaya kalkıyorum uykulu uykulu halimi görseniz acırsınız bi kavgamız olsun hemen eski sevgililerinden birini söyler keşke onunla evlenseydim der o böyle yapmazdı der oyunda mesela bende gırerım bir şeye yetişen eşiğimde yada birini vuramadıgımda elin kızları nasıl oynuyor hayranım diyor birde senin oynadıgına bak diyor ben böyle bu gibi aşşagılanmaları hak etmiyorum birde bir buçuk sene bir çocuguna 1.buçuk sene diğer çocuguna baktım benim hakkımı nasıl öder bilmiyorum çünkü ben hakkımı helal etmiyorum bunu her defasında yüzüne de söylüyorum kavgada olsun tartışmada olsun inanın üzerime kıyafet bile istemiyorum adam ile giriyor bir hafta iki hafta bilemedin 1 ay çalışıp çıkıyor başka işe giriyor hemen ama durum hep aynı evde kaldıgı sürece evde gece sabaha kadar uyku yok sabahta akşama kadar uyku yok ben nasıl yaşıyorum şaşırıyorjm zaten biraz uzun yazdım kızlar kusura bakmayın çok doluyum çünkü
Günaydın tatlım canım boşanma öyle kolay olmuyor şimdi ben eşimi seviyorum hemde çok şimdi sen diceksin ki sana bunları yapanı nasıl seviyorsun hala deli olman lazım diceksin hayır deli değilim ama evet hala seviyorum yapıcak birşey yok onsuz nefes alamıyorum sanki inan bana içimde sevgi olmasa her şekilde bitirmiştim hemen boşanırdim ve birde çocugumuz var daha çok küçük babaya çok düşkün ikimizede onu ayırmaya hakkım yok benim babam vefat etti o babasız olmasın düşüncem bu sizin düşüncelerinize de saygı duyuyorum tabikiBen senin yerinde olsam gerçekten boşanırdım seni eskileriyle kıyaslıyor
Ve dahasıda var daha bilmediğiniz çoookk şeyler var da arkadaşım birde bilseniz zaman bulamıyorum yazmaya burası kaldıramaz yazdıklarımı
Bak şimdi olayların içerisini tam olarak bilmiyorsun bence bilmeden bu kadar agır hitamlar yapmamalısın düşüncene saygı duyuyorumKızınıza çok üzüldüm, annesi mazoşist, ama seviyorum diye karısını döven, geneleve giden adamı aklıyor.
Yarın öbür gün kıza şiddet başlasa ona da ama çok seviyorum kızım babasız da büyemesin dersiniz. Kendi acizliğine bari ‘kızım babasına çok düşkün’ diye gariban kızınızı alet etmeyin. Bir kız çocuğu olarak iğrenç ilişkiniz eminim ona çol iyi rol model olur, ileride mükemmel bir hayatı olur.
Erkek tapıcısıyım, bir erkek olmadan yaşayamam deyin de ama ben babasız büyüdüm, kızım da büyümesin demeyin.
Merhaba aynı belirtiler bende de var sizde son durum nedir acabaSelam kızlar, bu ay 3. denememiz ve 3 aydır temiz beslenerek vücudumu hazırlıyorum. Ama bu ay daha önce hiç yaşamadığım şeyler yaşıyorum, takvimim ve belirtilerim şöyle:
• Döngüm: 7 Ocak’ta adet oldum. 19.20Ocak ve çatlama günlerini (15.17.23 Ocak) değerlendirdik.
• Ağrı Değişimi: 21 Ocak gibi başlayan çok şiddetli kasık ve karın ağrılarım şu an hafifledi ama "iğne batması" şeklinde devam ediyor. Tam "nokta atışı" sağ tarafımda hissediyorum.
• Doluluk Hissi (En Garibi!): Hayatım boyunca hiç yaşamadığım bir şey var; idrarımı yapsam da geçmeyen o "donmuş" doluluk hissi rahmimde sabit kaldı. 2 gündür sanki orada hep bir baskı var.
• Vücut Sinyalleri: Sabahları yüzümde çok farklı ciddi bir ödemle uyanıyorum. Ayağa kalkınca ani baş dönmelerim ve vücut ısımda artış var.
• Uyku ve Hassasiyet: aşırı bir uyku baskısı var, kafamı koysam gideceğim gibi bi his Üstelik çok duygusalım, her şeye ağlayasım geliyor ve dün gece yarısı dayanamayıp menemen aşerdim!
Bu 3 aylık süreçte korunmayı bıraktıktan sonra ilk
ay ayın 13. İkinci ay ayın 9 su bu ay üçüncü ay ayın 7 sinde adet oldum korunmayı bıraktıktan sonra dönğüm de bi kaç gün olarak değişti normalde sabit di adet günüm ayın 13 işi
Daha önceki aylarda böyle şeyler yaşamadım, bu belirtiler yumurtlamadan hemen sonra başladı ve kesilmedi. Aranızda bu "idrarla geçmeyen doluluğu" ve "nokta atışı batmaları" yaşayıp pozitif gören var mı? Test için henüz erken mi, ne dersiniz?
Merhaba tekrardan vallahi yasadiklarinizin aserme dışında hepsini yaşıyorum ben ayrıca dostinex ve folik asitte kullanıyorum aserme harici saydiklarinizi hepsini yaşıyorum ve kasik agrisindan yürümekte bile zorlanıyorum son durumunuz nedirArkadaşlar, menemen meselesine gülmüşsünüz ama vücudun hormonal dengesi saniyeler içinde değişebilen bir sistemdir. Henüz 2 haftalık bir embriyo bile olsa, yerleşme (implantasyon) başladığı andan itibaren vücut Beta-HCG ve Progesteron üretmeye başlar. Bu ani hormon artışı, kan şekerini etkileyebilir ve beyindeki açlık merkezini (hipotalamus) tetikleyerek çok erken dönemde spesifik iştah artışlarına veya 'aşerme' benzeri isteklere yol açabilir.
Ayrıca şüphelerinize karşı şu gerçekleri de eklemek isterim:
• Sırt ve Bel Ağrısı: Klinik çalışmalar, döllenme ve yerleşme (implantasyon) sırasında hissedilen sırt ağrısının erken gebeliğe özgü, bilimsel olarak kabul görmüş bir belirti olduğunu gösteriyor. Bu ağrı bazen 'implantasyon sırt ağrısı' olarak adlandırılır.
• Gerçek Deneyimler: Forumlarda 'reglime 10 gün kala şiddetli bel ağrısıyla öğrendim' diyen veya 'bel ağrısı dizlerime kadar vuruyordu, hamileymişim' diyen pek çok kadın var. Benim yaşadığım 'çekiçle ezilme' hissi de bu tablolarla birebir örtüşüyor.
• Fiziksel Kanıt: Karındaki şişkinlik meselesine gelince; progesteronun sindirim sistemini yavaşlatması sonucu oluşan 'inmeyen karın şişliği' ve 'alt karındaki doluluk', birçok kadının hamileliğini daha test yapmadan fark etmesini sağlayan fiziksel bir gerçektir.
Kısacası, herkesin vücudu hormonlara aynı 'standart' sürede tepki vermez. Bazı vücutlar çok daha hassastır ve sinyalleri erken verir. Ben sadece kendimi dinlemiyorum, takvimimle (28 gün döngü, ayın 15-17'si birliktelik) tam uyuşan fiziksel kanıtları gözlemliyorum."
Bi gebelik yokmuş canım malesefMerhaba tekrardan vallahi yasadiklarinizin aserme dışında hepsini yaşıyorum ben ayrıca dostinex ve folik asitte kullanıyorum aserme harici saydiklarinizi hepsini yaşıyorum ve kasik agrisindan yürümekte bile zorlanıyorum son durumunuz nedir