Kızlar, Hiç Yaşamadığım Bir Kombo Belirtilerle Geldim! Sizce Hamiş miyim?

Mesela yatalak kablolu fiili ne derseniz artık onlar gibi yatar kulaklıgımı ver deniz kulaklıgı verir sigaramı ver deniz sigarasını verir ekmek yap deniz ekmek yapar evde bir yeri daganık görmesin evin bütün işleri deniz yapar çocuga deniz bakar kediye kuşa balıklara çamasır bulaşık merdivenler temizlenir düzensiz sofra kurma mesela akşam 20:00 da yemek yendi 22:30 da yine saat 3:30 yada 4:00 da yine sofra kurarım komşum yoktur ben Adanalıyım ben bu antebi sevemedim gerçekten komşuları komşu değil ne bilim vallahi kızlar tükendim gerçekten önceden dayakta vardı Allah'tan o bitti onuda sonra anlatırım nasıl bitti kızlar iyi geceler

Fazlasını kaldırmaz gerçekten sizde kaldıramazsınız
Önemli olan bizim kaldırmamız değil senin kaldırmaman canım. Ne diyeyim Allah'ım sana en doğru ve hayrlı yolu kolaylaştırır inşaAllah. Ancak herkes kendi seçimlerinden sorumlu. Kocanla devam etmeyi seçmek senin sorumluluğun kocan da elbet kendi davranışlarından sorumlu. Düşün ki o ölene kadar kendinde hata görmeyecek, davranış biçimlerini sana reva görecek. O, bunlardan hesaba çekilir ama sende kendi durumunu kendi tercihlerinle seçersin.
Hiç mi ayrılma imkanım yok? Mecbur musun o adama? Bunları bilmiyorum. Ancak hiç kimseyi suçlamadan, insan kendi tercihlerine bakmalı. O, onları tercih ediyor ve istediği gibi de yaşıyor. Sen bu yaşamı tercih ediyorsun ama istediğin gibi yaşamıyorsun.
Ne yapalım karşımıza çıkan şeytanları hep taşlayalım mı? Şeytanlar hep vardı ve hep var olacak. Herhalde bize düşen kendi hayat tercihlerimiz...
Şeytana küfretmekle cennet kazanılmaz...
Ettiğimiz şikayetler de hayatımızı değiştirmez.
Asıl suçlu hep kendimiziz.
Yaşadıklarını anlatmak ve rahatlamak isteğini anlıyorum ama istersen asıl düşünülmesi gereken meseleleri düşünmeye çalışıver : Ne yapmalı?
Şikayetlenmeli, ne kadar pislik olduğunu herkese göstermeli mi?
Daha insani bir yaşam için yol aramak mı?

Bildiğin sizi kullanıyor sevmiyor annesi olarak görüyor böyle çok yorulursunuz çok yıpranırsınız üzülürsünüz belirli bi zaman sonra da bu şekilde bi evlilikten sıkılırsınız ya duzelir bi ihtimalle yada bu evlilik biter düzelmezse de bu şekilde mutlu olamazsınız işin Sonu her türlü kötü gözüküyor yani duzelmesi için soğuk duş etkisi lazım belki kaybetme korkusu diyelim ki duzeldi bi süre sonra başara sarabilir sıkıntılı bi durum Allah yardımcın olsun

Zaten bi ayrılma durumumuz oldu ben annemin evine dönmüştüm ama 1 buçuk ay sonra geri geldim düzeldi diye geldiğimde bana dürüst olacagını ne yaptıysa intikam için beni aldattıgını söyledi genel eve gitmiş bir defa diğer kadınlarla yatmamış ama hepsiyle konuşmuş belki 50 kadın vardı ve ben bunu yazarken bile kendimi kötü hissediyorum arkadaşlar ve biz temiz yeni sayfa açmaya karar verdik yeniden başlamaya evet geldikten 4 ay gerçekten ilgi tavan yaptı herşey harikaydı taa kiii tekrar oyuna başlayana kadar pubg oyununa başladı yine aynı kişi öldü aldatması dayagı yok artık ama ilgi alakada yok mesela kızımın yanında yatıyorum artık yerde uyuyup kalıyorum saat beş te yemek hazırlamaya kalkıyorum uykulu uykulu halimi görseniz acırsınız bi kavgamız olsun hemen eski sevgililerinden birini söyler keşke onunla evlenseydim der o böyle yapmazdı der oyunda mesela bende gırerım bir şeye yetişen eşiğimde yada birini vuramadıgımda elin kızları nasıl oynuyor hayranım diyor birde senin oynadıgına bak diyor ben böyle bu gibi aşşagılanmaları hak etmiyorum birde bir buçuk sene bir çocuguna 1.buçuk sene diğer çocuguna baktım benim hakkımı nasıl öder bilmiyorum çünkü ben hakkımı helal etmiyorum bunu her defasında yüzüne de söylüyorum kavgada olsun tartışmada olsun inanın üzerime kıyafet bile istemiyorum adam ile giriyor bir hafta iki hafta bilemedin 1 ay çalışıp çıkıyor başka işe giriyor hemen ama durum hep aynı evde kaldıgı sürece evde gece sabaha kadar uyku yok sabahta akşama kadar uyku yok ben nasıl yaşıyorum şaşırıyorjm zaten biraz uzun yazdım kızlar kusura bakmayın çok doluyum çünkü

Ben senin yerinde olsam gerçekten boşanırdım seni eskileriyle kıyaslıyor

Ben senin yerinde olsam gerçekten boşanırdım seni eskileriyle kıyaslıyor
Günaydın tatlım canım boşanma öyle kolay olmuyor şimdi ben eşimi seviyorum hemde çok şimdi sen diceksin ki sana bunları yapanı nasıl seviyorsun hala deli olman lazım diceksin hayır deli değilim ama evet hala seviyorum yapıcak birşey yok onsuz nefes alamıyorum sanki inan bana içimde sevgi olmasa her şekilde bitirmiştim hemen boşanırdim ve birde çocugumuz var daha çok küçük babaya çok düşkün ikimizede onu ayırmaya hakkım yok benim babam vefat etti o babasız olmasın düşüncem bu sizin düşüncelerinize de saygı duyuyorum tabiki

Ve dahasıda var daha bilmediğiniz çoookk şeyler var da arkadaşım birde bilseniz zaman bulamıyorum yazmaya burası kaldıramaz yazdıklarımı

İki yetmez üçüncü çocuğu da yok bu adama nasıl olsa boşanmak kolay değil :/ en cefakar ne fedakar kadın ödülün hayırlı olsun.

Kızınıza çok üzüldüm, annesi mazoşist, ama seviyorum diye karısını döven, geneleve giden adamı aklıyor.

Yarın öbür gün kıza şiddet başlasa ona da ama çok seviyorum kızım babasız da büyemesin dersiniz. Kendi acizliğine bari ‘kızım babasına çok düşkün’ diye gariban kızınızı alet etmeyin. Bir kız çocuğu olarak iğrenç ilişkiniz eminim ona çol iyi rol model olur, ileride mükemmel bir hayatı olur.

Erkek tapıcısıyım, bir erkek olmadan yaşayamam deyin de ama ben babasız büyüdüm, kızım da büyümesin demeyin.

Bak şimdi olayların içerisini tam olarak bilmiyorsun bence bilmeden bu kadar agır hitamlar yapmamalısın düşüncene saygı duyuyorum

Merhaba aynı belirtiler bende de var sizde son durum nedir acaba

Merhaba tekrardan vallahi yasadiklarinizin aserme dışında hepsini yaşıyorum ben ayrıca dostinex ve folik asitte kullanıyorum aserme harici saydiklarinizi hepsini yaşıyorum ve kasik agrisindan yürümekte bile zorlanıyorum son durumunuz nedir

Bi gebelik yokmuş canım malesef

Kızlar merhaba reglime şu an tam 7 gün var. Son reglimin ilk günü 19 Nisandı son günü 24 Nisandı. Yumurtlama günlerini değerlendirdik. Reglime 7 gün var dün akşam açık pembe çok az şekilde akıntım geldi bu gün çok yoğun bir şekilde beyaz akıntım devam ediyor. Diğer belirtiler olarak sol göğsümde resmen yanma şeklinde ağrı hissediyorum sağ göğsümde de var ama soldaki kadar yoğun değil. Bir de karnımda göbek deliğimden aşağı kasığıma doğru bir çizgi var internetten araştırdım linea nigra olarak geçiyormuş gebelik belirtisi olabilirmiş ama erken gibi benim zamanım için. Göğüs uçlarımda renk koyulaşması var. Sol kaşığımda batma şeklinde ağrı oluyor ve arada kaşığımın ortasına doğru da geçiyor. Yüzümde sivilce çıkmazdı ve sağ alnımın üstünde bi kaç tane sivilce var ve yanağımda bi kaç tane. Ben daha önce reglimden bu kadar süre önce böyle şeyler hiç yaşamadım genelde kaşık ağrım regli olacağım gün olur ve göğüs hassasiyeti hiç yaşamam. Benim gibi belirtileri olan ve hamile olan var mı lütfen yazın

`