Kızlar, Hiç Yaşamadığım Bir Kombo Belirtilerle Geldim! Sizce Hamiş miyim?

Kızlar adetime 4 gün var . İçini açtığım predictor , kaset olan Novacheck marka. Sizde silik görüyor musunuz ?

Eklentiler

• IMG_4069.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG_4021.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 93
Ne zaman bırakırsan o zaman oluyor benim olmuyordu

Hamile misiniz yorumların hepsini okuyamıyorum

Vallaha arkadaşım daha düne kadar dua ediyordum olsun diye eşimin davranışını bana olan o sözlerini duydum ya bu gün hiç iyi değilim olmasın diyorum

Teşekkür ederim düşüncen için çok düşüncelisin arkadaşım evet ben bir prenses annesiyim o var diye bende varım
Yanlız 1 hafta geçti adet olmadım iki gündür belim agrıyor bu günde sırt agrım var ilk iki üç gün gecikmede idrar testi yaptım negatif ti bu gün üç defa ayrı ayrı saçma sapan rüyalar gördüm ve gündüz uykusu çok agır geliyor akşam erkenden uyuyorum acayip bir uyku içindeyim yine de Rabbim bilir

pskolojik olabilir

Bir hafta uzun bi gecikme suan test yapsan varsa net cıkar yoksa da net cikmaz. Eger cıkmazsa mevsimsel hormonsal bircok sebep olabilir . Sökülmen icin ilaca baslasan iyi olur döngün yenilensin bi an önce

Bir hafta uzun bi gecikme suan test yapsan varsa net cıkar yoksa da net cikmaz. Eger cıkmazsa mevsimsel hormonsal bircok sebep olabilir . Sökülmen icin ilaca baslasan iyi olur döngün yenilensin bi an önce
Haklısın arkadaşım ilaç içtim olursa beş gün sonra olurum

Test yaptırabilirsiniz
Bu gün adetim gecikmeli 8 gün oldu dün test yaptım silik var ama ışıkla bakıldıgında foto çeksem belli olmaz bugün bir damla iki damla peçeteye silerken pembemsi renkte kanama oldu ve bir daha gerisi gelmedi anlamadım ben bu işi

Acaba yine mi geç döllenme yaşıyorum

`