Ne zaman bırakırsan o zaman oluyor benim olmuyorduAmin canım ya artk kafamdan sildim çünkü çok düşününce kendimi yorduğunu yıprattığımı fark ettim zaten yaşım da genç bi saglıksal sıkıntım da yon 4 aydır deneme sürecindeyiz o yüzden bu konuyu hiç umursamamak oluruna bırakmak en iyisi
Artık olsa da olur olmasada diye düşünüyorumNe zaman bırakırsan o zaman oluyor benim olmuyordu
Kan testiyle kesinleştir canım en doğru sonuç kan testiKızlar adetime 4 gün var . İçini açtığım predictor , kaset olan Novacheck marka. Sizde silik görüyor musunuz ?
Çok agır cümleler etti artık dayanamıyorum ilkinde de aynısını yaptıVallaha arkadaşım daha düne kadar dua ediyordum olsun diye eşimin davranışını bana olan o sözlerini duydum ya bu gün hiç iyi değilim olmasın diyorum
Ben öyle bir şeyin içine düştüm ki arkadaşlar intihar derecesindeyimBir kere benim bebek istemem çok saçmalıktı bence böyle bir insandan
Sen bi prensesin annesisin lütfen böyle seyler düsünüp söylemeBen öyle bir şeyin içine düştüm ki arkadaşlar intihar derecesindeyim
Teşekkür ederim düşüncen için çok düşüncelisin arkadaşım evet ben bir prenses annesiyim o var diye bende varımSen bi prensesin annesisin lütfen böyle seyler düsünüp söyleme
Yanlız 1 hafta geçti adet olmadım iki gündür belim agrıyor bu günde sırt agrım var ilk iki üç gün gecikmede idrar testi yaptım negatif ti bu gün üç defa ayrı ayrı saçma sapan rüyalar gördüm ve gündüz uykusu çok agır geliyor akşam erkenden uyuyorum acayip bir uyku içindeyim yine de Rabbim bilirTeşekkür ederim düşüncen için çok düşüncelisin arkadaşım evet ben bir prenses annesiyim o var diye bende varım
pskolojik olabilirYanlız 1 hafta geçti adet olmadım iki gündür belim agrıyor bu günde sırt agrım var ilk iki üç gün gecikmede idrar testi yaptım negatif ti bu gün üç defa ayrı ayrı saçma sapan rüyalar gördüm ve gündüz uykusu çok agır geliyor akşam erkenden uyuyorum acayip bir uyku içindeyim yine de Rabbim bilir
Evet haklı olabilirsin ama ben bebek düşünmüyordum aklımın ucundanbile geçmedi ki zaten 19 aylık kızım var zaten hani istiyor olsam dediğin doğru kafaya taktım piskolojik olarak dicem çogu belirti varpskolojik olabilir
Bir hafta uzun bi gecikme suan test yapsan varsa net cıkar yoksa da net cikmaz. Eger cıkmazsa mevsimsel hormonsal bircok sebep olabilir . Sökülmen icin ilaca baslasan iyi olur döngün yenilensin bi an önceYanlız 1 hafta geçti adet olmadım iki gündür belim agrıyor bu günde sırt agrım var ilk iki üç gün gecikmede idrar testi yaptım negatif ti bu gün üç defa ayrı ayrı saçma sapan rüyalar gördüm ve gündüz uykusu çok agır geliyor akşam erkenden uyuyorum acayip bir uyku içindeyim yine de Rabbim bilir
Haklısın arkadaşım ilaç içtim olursa beş gün sonra olurumBir hafta uzun bi gecikme suan test yapsan varsa net cıkar yoksa da net cikmaz. Eger cıkmazsa mevsimsel hormonsal bircok sebep olabilir . Sökülmen icin ilaca baslasan iyi olur döngün yenilensin bi an önce
Test yaptırabilirsinizEvet haklı olabilirsin ama ben bebek düşünmüyordum aklımın ucundanbile geçmedi ki zaten 19 aylık kızım var zaten hani istiyor olsam dediğin doğru kafaya taktım piskolojik olarak dicem çogu belirti var
Bu gün adetim gecikmeli 8 gün oldu dün test yaptım silik var ama ışıkla bakıldıgında foto çeksem belli olmaz bugün bir damla iki damla peçeteye silerken pembemsi renkte kanama oldu ve bir daha gerisi gelmedi anlamadım ben bu işiTest yaptırabilirsiniz
Acaba yine mi geç döllenme yaşıyorumBu gün adetim gecikmeli 8 gün oldu dün test yaptım silik var ama ışıkla bakıldıgında foto çeksem belli olmaz bugün bir damla iki damla peçeteye silerken pembemsi renkte kanama oldu ve bir daha gerisi gelmedi anlamadım ben bu işi