- 25 Kasım 2016
- 613
- 689
- 33
- 31
- Konu Sahibi Ruling girl
-
Ben devlette ücretsiz çektirdim 5 dk sürdü korkarak girdim bu muymuş diyerek çıktım. Hiç bişey hissetmedim gibi bişey. Ama herkeste değişir tabi.Kimse yokmu????
Ben devlette ücretsiz çektirdim 5 dk sürdü korkarak girdim bu muymuş diyerek çıktım. Hiç bişey hissetmedim gibi bişey. Ama herkeste değişir tabi.
Yaptirmadan yarim saat once 2 agri kesici ic majezik gibi. Islem toplamda 5 dk suruyorsa bunun 2 dk.si inanilmaz bir sanci oluyor ama katlaniyosun derin derin nefes al bol dua et
Sonucta ortada :)
Geçen ay çektirdim olmadı. Bu 2. ayımBen devlette ücretsiz çektirdim 5 dk sürdü korkarak girdim bu muymuş diyerek çıktım. Hiç bişey hissetmedim gibi bişey. Ama herkeste değişir tabi.
Ben üniversite hastahanesinde yaptırdım kesinlikle anestezi falan iste inanılmaz bi ağrı o verdikleri ilaç ağrı yapıyo bir anda benim filmi mi tam çekemediler o yüzden yarım kaldı dayanamadım çünkü
Geçen ay çektirdim olmadı. Bu 2. ayım
Filmden 3-4 ay sonra hamile kalmıştım ama düşükle sonuçlandı çünkü rahmimde perse olduğunu tespit etmişlerdi ameliyat dediler ben yaptırmadım ve 2 düşük yaptım eylül ayında ameliyat oldum hemen ekim ayında hamile olduğumu öğrendim ve şuanda 16 haftalığız iyiyiz şükürPeki kaç ay sonra hamile kaldınız
Filmden 3-4 ay sonra hamile kalmıştım ama düşükle sonuçlandı çünkü rahmimde perse olduğunu tespit etmişlerdi ameliyat dediler ben yaptırmadım ve 2 düşük yaptım eylül ayında ameliyat oldum hemen ekim ayında hamile olduğumu öğrendim ve şuanda 16 haftalığız iyiyiz şükür
Canı. Devlette bilmiyorum ama üniversitede bayıltmıyorlar o yüzden durumun iyiyse özelde yaptır her bünye bir değil o yüzden ver parasını bayıltsınlar oldu bitti ne güzelAy Allah kucağına almayı nasip etsin canım Allah bizede nasip eder inşallah acıyor dedikçe korkuyorum ama bi yanım adetliyken o kadar sancıya dayanıyon bunada dayanırsjn diyo ne bilim kararsız kaldım hayırlısı bakalım
Adette o kadar agriya dayaniyorsan buna da kesinlikle dayanirsin zaten 5 dakika suruyor. Cok basit bir islem.Ay Allah kucağına almayı nasip etsin canım Allah bizede nasip eder inşallah acıyor dedikçe korkuyorum ama bi yanım adetliyken o kadar sancıya dayanıyon bunada dayanırsjn diyo ne bilim kararsız kaldım hayırlısı bakalım
Bence parasini verecekse anestezisiz ve agrisiz uygulamalar da var. Agrisiz rahim filmi. Hic gerek yok uyutulmaya. Agri sanci hicbir sey olmuyor.Canı. Devlette bilmiyorum ama üniversitede bayıltmıyorlar o yüzden durumun iyiyse özelde yaptır her bünye bir değil o yüzden ver parasını bayıltsınlar oldu bitti ne güzel
Canım ben özelde çektirmiş tim geçen yıl 300 ödemiştik izmirdeysen öneririm gittiğim hastaneyi hafif bir adet sancısı gibi ağrın oluyor okadar ,bende gözümde çok buyutmusum giderken :)
Hsg sonrası ilk aydan hamile kalan çok tanıdığım var ben 7.ayda hamile kaldım onun etkisini bilmiyorum
inşallah bu vesile ile hamile kalırsın canım
Aaa yakınmışız canım bende samsundayım :)Ben ordudayım echomar burda yok sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?