Kızlar HSG hakkında bi bakar mısınız ???

Ruling girl

Kün Fe yeKün
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
613
689
33
31
Hsg hakkında hiç bi bilgim yok bilenler lütfen aydınlatabilir mi beni?
Hsg ücretli mi?
Çok acı oluyor mu?
Ve ne kadar sürüyor işlem?

Ben üniversite hastahanesinde yaptırdım kesinlikle anestezi falan iste inanılmaz bi ağrı o verdikleri ilaç ağrı yapıyo bir anda benim filmi mi tam çekemediler o yüzden yarım kaldı dayanamadım çünkü

Peki kaç ay sonra hamile kaldınız

Peki kaç ay sonra hamile kaldınız
Filmden 3-4 ay sonra hamile kalmıştım ama düşükle sonuçlandı çünkü rahmimde perse olduğunu tespit etmişlerdi ameliyat dediler ben yaptırmadım ve 2 düşük yaptım eylül ayında ameliyat oldum hemen ekim ayında hamile olduğumu öğrendim ve şuanda 16 haftalığız iyiyiz şükür

Ay Allah kucağına almayı nasip etsin canım Allah bizede nasip eder inşallah acıyor dedikçe korkuyorum ama bi yanım adetliyken o kadar sancıya dayanıyon bunada dayanırsjn diyo ne bilim kararsız kaldım hayırlısı bakalım

Canı. Devlette bilmiyorum ama üniversitede bayıltmıyorlar o yüzden durumun iyiyse özelde yaptır her bünye bir değil o yüzden ver parasını bayıltsınlar oldu bitti ne güzel

devlet hastaneleri ucretsiz yapiyor. Ben ozelde 500 tlye yaptirdim. Anestezi almadim. Agrisiz rahim filmi diye geciyor. Sisli echomarda yaptirdim. Cok rahatti hic agri falan olmuyor kesinlikle. Oncesinde agri kesici almana falan gerek kalmiyor. Ben 1 kez adet oldum rahim filminden sonra ve hamile kaldim. O bos gebelikti. 3 ay sonra tekrar hamile kaldim ve su an oglumun yumruklarini hissediyorum karnimda :)

Canım ben özelde çektirmiş tim geçen yıl 300 ödemiştik izmirdeysen öneririm gittiğim hastaneyi hafif bir adet sancısı gibi ağrın oluyor okadar ,bende gözümde çok buyutmusum giderken :)
Hsg sonrası ilk aydan hamile kalan çok tanıdığım var ben 7.ayda hamile kaldım onun etkisini bilmiyorum
inşallah bu vesile ile hamile kalırsın canım

Adette o kadar agriya dayaniyorsan buna da kesinlikle dayanirsin zaten 5 dakika suruyor. Cok basit bir islem.

Canı. Devlette bilmiyorum ama üniversitede bayıltmıyorlar o yüzden durumun iyiyse özelde yaptır her bünye bir değil o yüzden ver parasını bayıltsınlar oldu bitti ne güzel
Bence parasini verecekse anestezisiz ve agrisiz uygulamalar da var. Agrisiz rahim filmi. Hic gerek yok uyutulmaya. Agri sanci hicbir sey olmuyor.

Ordudayım burda tanıdığım sorabilecegim kimse yok ama devlet bayıltmıyor özel bayıltıyo o yüzden heralde özelde yaptırırım ne bilim biraz korkuyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…