- 20 Mart 2016
- 1.338
- 887
- 123
- Konu Sahibi Ruling girl
-
Canim benim tüpler boğum boğummus o yuzden cok agrim olmusAAAa izmirdemisiniz bende izmirdeyim.
O zaman ben çok dayanıklıyım sanırım hsg öncesi çok ağladım korktum. İşlem sırasında hiç ağrım olmadı doktorumla konuştum sizinle daha normal doğum yapıcaz ben bebek çok istiyorum istediğim birşey için korkmamalıyım diyordum. Umarım hamilelik olur herkesin istediği gibi inşallah :)
Canım 500₺ iyimiş ben 1000 verdim :)
Canim benim tüpler boğum boğummus o yuzden cok agrim olmusbikac ay olmazsa tup bebek dedi doktor
Off üzüldüm çokCanim benim tüpler boğum boğummus o yuzden cok agrim olmusbikac ay olmazsa tup bebek dedi doktor
Ben kendi doktorumun yapmasını istediğim için fiyat bu şekilde. Doktorumun malesef ücretleri biraz tuzluCiddi misin :)) nasıl bi yerde yaptırdın sen öyle merak ettim
Ben kendi doktorumun yapmasını istediğim için fiyat bu şekilde. Doktorumun malesef ücretleri biraz tuzluama çok çok çok iyi doktor ve çok memnunum. Prof. Dr. Fatih Şendağ.
Evet canim insallah bu birkac ay icinde kalirimmOff üzüldüm çokOlsun tüp bebekde başarı şansı çok yüksek. İnşallah hakkında hayırlı olur canım bak iyi ki çektirmişsin hemen erken müdahale olucak. :) sanırım sizinde okuduğum kadarıyla 5.ay denemeniz bizimde 8. :)
Ben de 750 verdim,doktor kendi cektiCanım 500₺ iyimiş ben 1000 verdim :)
Doktorun kim canımBen de 750 verdim,doktor kendi cekti
Alsancak ta ahmet kilyar.. senin?Doktorun kim canım
Fatih Şendağ canım. Tüp bebek yaptırıcağın zaman haber ver canım eşim tüp bebek merkezinde müdür elinden geldiğince yardım eder. İnşallah gerek kalmaz ikimizde hamiş oluruz :)Alsancak ta ahmet kilyar.. senin?
Tamam canim bikac ay olmazsa yazayim sana ins olur ikimizin deFatih Şendağ canım. Tüp bebek yaptırıcağın zaman haber ver canım eşim tüp bebek merkezinde müdür elinden geldiğince yardım eder. İnşallah gerek kalmaz ikimizde hamiş oluruz :)
Özel Ege de canım. İnşallah canımTamam canim bikac ay olmazsa yazayim sana ins olur ikimizin dehangi tup bebek merkezinde?
Teşekkürler canım olmazsa ulasirim sana mutlaka :)Özel Ege de canım. İnşallah canım
Canım Merhaba tüp bebeklemi oldu hamileliğin. Eşin nerde müdür fatih hocanın orada mı. Ücret nekadar canım bilgi verir misin. Buarada hayırlı olsun bebişinFatih Şendağ canım. Tüp bebek yaptırıcağın zaman haber ver canım eşim tüp bebek merkezinde müdür elinden geldiğince yardım eder. İnşallah gerek kalmaz ikimizde hamiş oluruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?