Kızlar HSG hakkında bi bakar mısınız ???

Canim benim tüpler boğum boğummus o yuzden cok agrim olmus bikac ay olmazsa tup bebek dedi doktor

Canim benim tüpler boğum boğummus o yuzden cok agrim olmus bikac ay olmazsa tup bebek dedi doktor
Off üzüldüm çok Olsun tüp bebekde başarı şansı çok yüksek. İnşallah hakkında hayırlı olur canım bak iyi ki çektirmişsin hemen erken müdahale olucak. :) sanırım sizinde okuduğum kadarıyla 5.ay denemeniz bizimde 8. :)

Evet canim insallah bu birkac ay icinde kalirimm yoksa tup bebek sureci de yipratacak beni..son şanslar

Fatih Şendağ canım. Tüp bebek yaptırıcağın zaman haber ver canım eşim tüp bebek merkezinde müdür elinden geldiğince yardım eder. İnşallah gerek kalmaz ikimizde hamiş oluruz :)
Tamam canim bikac ay olmazsa yazayim sana ins olur ikimizin de hangi tup bebek merkezinde?

Fatih Şendağ canım. Tüp bebek yaptırıcağın zaman haber ver canım eşim tüp bebek merkezinde müdür elinden geldiğince yardım eder. İnşallah gerek kalmaz ikimizde hamiş oluruz :)
Canım Merhaba tüp bebeklemi oldu hamileliğin. Eşin nerde müdür fatih hocanın orada mı. Ücret nekadar canım bilgi verir misin. Buarada hayırlı olsun bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…