- 10 Mart 2016
- 2.729
- 11.381
- 208
- 31
- Konu Sahibi Ruling girl
-
Arkadaşım sen acı eşiğine göre değerlendirme benim acı eşiğim yüksek, kırık kuyruk sokumu kemiğiyle 1 sene gezdim ben. Mevzu rahim olunca mesele başka oluyor olabilir
Bu mesele tamamen maddiyatla ilgili. Sana açık konuşayım. Benim hamile kalmamla ilgili ümitlerim o kadar umutsuzdu ki, sonunun tüp bebeğe gideceğini düşünerek ve masrafı mümkün olduğunca aza indirmek için devlette anestezisiz çektrdim. Dediğim gibi katlanılmayacak bir acı değil, benm bir de eksik malzemeden aynı işlem iki kez tekrarlandı. Ardı ardına aynı acıyı iki kez çektm. Mevzu maddiyse katlan gitsin. Ama değilse gereği yok. BENİM YORUMUM
Yok aslında sağlık konusunda maddiyata bakmam bugüne kadar 2 yıllık evliliğimde 5 ayrı dr.a göründüm hepsi özel hast.di ama hsg konusu düşündürüyor iki dkkalık bi işlem 500 tl diyor katlanlmycak gibi bi acı değilse boşa masraf tabi
Ama işte insan korkuyor yaptırmadğmz bi bu kaldı bunuda stressiz sıkıntısz aradan çıkartabilirsek inşallah.. Allah büyük hayırlısı bakalım
Haklısın kuzucum, yorumlara bakıyorsun benm gibi napsam diye... işte bu yaşamadan anlayamayacağın bir şey...
Bu işler sadece hsg yle çözülmüyor. Çözülürse o senin şansın. Bana denk gelmedi...
Canım sakın korkma. Bugün saat 10:00 da hsg çektirdim. Burda yazanlara da inanma. Çünkü ben inandım ve korkuyla gittim. Öncelikle şunu söyleyim altdan muayene yaparlarken acımıyorsa çok rahat bir şekilde yaptırıyorsan bunda da rahat olursun.Ben anestezisiz yaptırdım. Çünkü 5 dklık bir işlem için vücuduma anestezi sokmak istemedim. Normal adetlerim sancılı geçen biriyim. Bir tek aletle rahimi tutarken çok hafif bir ağrı oluyor o ağrıda sana yabancı gelmeyecektir çünkü adet sancısının aynısıydı ki benim hsg sırasında hissettiğim ağrı sanki adetin3.günü ağrısı gibi yani var ya da yok gibi. Sonra çok hafif bir lekelenme türü kanamam oldu şuanda da biraz dinleniyorum. Hiç korkulucak bir şey değil adet ağrısından çok daha hafif. Korkma☺Arkadaşlar bende adetim bittikten sonra çektirecem.kimi ağrıyo kimü ağrımıyo diyo ama ben riske girmek istemiyorum. Anestezili çektirecem bu yüzden. Dua edin bu ay hamile kalorım inşaallah
Kisiden kisiye değişir burada yazilanlara inanma demek de doğru degil bence..ben bugun anestezili çektirdim ve ona ragmen uyandigimda birkac saat cok feci ağrım oldu. İyiki anesteziyle cektirmisim. Ve baya kanamam da var.Canım sakın korkma. Bugün saat 10:00 da hsg çektirdim. Burda yazanlara da inanma. Çünkü ben inandım ve korkuyla gittim. Öncelikle şunu söyleyim altdan muayene yaparlarken acımıyorsa çok rahat bir şekilde yaptırıyorsan bunda da rahat olursun.Ben anestezisiz yaptırdım. Çünkü 5 dklık bir işlem için vücuduma anestezi sokmak istemedim. Normal adetlerim sancılı geçen biriyim. Bir tek aletle rahimi tutarken çok hafif bir ağrı oluyor o ağrıda sana yabancı gelmeyecektir çünkü adet sancısının aynısıydı ki benim hsg sırasında hissettiğim ağrı sanki adetin3.günü ağrısı gibi yani var ya da yok gibi. Sonra çok hafif bir lekelenme türü kanamam oldu şuanda da biraz dinleniyorum. Hiç korkulucak bir şey değil adet ağrısından çok daha hafif. Korkma☺
Bence o kişiden kişiye değil hekimden hekime değişir.Benim doktorum Türkiyenin en iyi kadın doğumcularından ben ona çektirdim.Açıkçası herkesin acı eşiği farklı fakat burda neler neler yazıyordu ben çok büyük korkuyla gittim ve o korkuların gramını yaşamadım. Sen aneztezili yaptırdığın halde uyandığında acıdıysa bence hekimde bir problem var. Anezteziden sonra hiç acı olmaması gerekiyorKisiden kisiye değişir burada yazilanlara inanma demek de doğru degil bence..ben bugun anestezili çektirdim ve ona ragmen uyandigimda birkac saat cok feci ağrım oldu. İyiki anesteziyle cektirmisim. Ve baya kanamam da var.
bir tanesinde tikaniklik varmis açmışlar, bu yüzden de ağrılı olmuş olabilir.. Öncesinde bu tür durumların var olup olmadigini bilemiyoruz doğal olarak..doktorum benim de iyi bir doktor. Sanmiyorum ondan kaynaklandığını.Bence o kişiden kişiye değil hekimden hekime değişir.Benim doktorum Türkiyenin en iyi kadın doğumcularından ben ona çektirdim.Açıkçası herkesin acı eşiği farklı fakat burda neler neler yazıyordu ben çok büyük korkuyla gittim ve o korkuların gramını yaşamadım. Sen aneztezili yaptırdığın halde uyandığında acıdıysa bence hekimde bir problem var. Anezteziden sonra hiç acı olmaması gerekiyor
Muhtemelen bizde tıkalı yerler ağrı yaptı canim..ben öyle düşünüyorum.bir de benim hsg den hemen sonra cok yoğun pıhtı seklinde boyle doku parçaları gibi bir seyler geldi. Neden oyle oldu acaba?Aynen bende bi ay oldu anestezili çektirdim ağrım kanamam falan üç gün sürdü anestezinin de tüm yan etkilerini yaşadım ayılamadım resmen
Benimde dr.um çok iyiydi özelde oldu bide her iki tüpte yer yer yapışıklık varmış açılmış film sırasında.
Ben panik ve stresli biri olduğum için hiçbişey rahatlatamazdı zaten uyuşmadan önce ağlıyodum ayıldığımda da ağlıyodumkafada bitirmek lazım Allah kimseyi sağlıkla sınamasın diyelim inşallah.
Muhtemelen bizde tıkalı yerler ağrı yaptı canim..ben öyle düşünüyorum.bir de benim hsg den hemen sonra cok yoğun pıhtı seklinde boyle doku parçaları gibi bir seyler geldi. Neden oyle oldu acaba?
Oradaki görevli hemsirelere sordum,normal endiselenme dediler. Suanda bende de hafif kanama var ama o an baya bi geldi dedigim sekilde pıhtı. Adetime denk gelmesi imkansiz 11.gunu bugun adetimin.Ciddi mi dr.una danıştın mı canm? Benim akıntım azar azar uçuk pembe şeklinde oldu dr.um gayet normal üç gün sürüp sancılarla birlikte geçicek dedi öyle de oldu.
Sende tıkanıklık falanmı vardı yada adetine falan mı denk geldi acaba?
Benimki normal eskilerdendi canim.izmirde yeni sistem yokmus henuzBende bu ay çektireğim kızlarr fulyada aradım makinelerimiz c kollu makine olduğu için ağrısız işlem dediler.
AAAa izmirdemisiniz bende izmirdeyim.Benimki normal eskilerdendi canim.izmirde yeni sistem yokmus henuz
Canım 500₺ iyimiş ben 1000 verdim :)Yok aslında sağlık konusunda maddiyata bakmam bugüne kadar 2 yıllık evliliğimde 5 ayrı dr.a göründüm hepsi özel hast.di ama hsg konusu düşündürüyor iki dkkalık bi işlem 500 tl diyor katlanlmycak gibi bi acı değilse boşa masraf tabi
Ama işte insan korkuyor yaptırmadğmz bi bu kaldı bunuda stressiz sıkıntısz aradan çıkartabilirsek inşallah.. Allah büyük hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?