- 14 Eylül 2015
- 1.342
- 1.349
- 133
- Konu Sahibi Ruling girl
-
Ben ordudayım echomar burda yok sanırım
Adette o kadar agriya dayaniyorsan buna da kesinlikle dayanirsin zaten 5 dakika suruyor. Cok basit bir islem.
Sana göre olmuyor her bünye bir değil ben yarım çekilebildim o vajinadan verdikleri ilaç inanılmaz ağrı yaptı hatta kanamam oldu masada bidaha doğumhameye götürdüler apar topar yırtılma var mı diyeBence parasini verecekse anestezisiz ve agrisiz uygulamalar da var. Agrisiz rahim filmi. Hic gerek yok uyutulmaya. Agri sanci hicbir sey olmuyor.
Aaa yakınmışız canım bende samsundayım :)
Canım benim özelde kendi doktorum var anadolu hastahenesinde halil ibrahim dinler samsunda çok bilinen ve önerilen bir doktor güler yüzlü ve sabırlı sonuna kadar sıkılmadan dinliyo insanı melek gibi valla çok memnunum ondan tavsiye ederim kesinlikleee:) AA ne güzel gerçekten çok yakın samsunda bile çektiririm ama bilmiyom nerde çektirecegimi güvenebilecegim bi yer
Adet sancisi kadar ağrın olmuyor canım inan, o şiddetli ağrıyı çekiyoruz o neki yani :) hiç korkmana gerek yokOrdudayım burda tanıdığım sorabilecegim kimse yok ama devlet bayıltmıyor özel bayıltıyo o yüzden heralde özelde yaptırırım ne bilim biraz korkuyorum açıkçası
Yok canim devleti kastetmiyorum. Ozellerde var "agrisiz rahim filmi" ben bu sitede okuyup gitmistim 500 TL verdim. Burda cok okudum onu ve hickimsenin agrisi olmamis. Sisli echomarda. Yeni teknik ve teknoloji sayesinde agrisiz rahim filmi cekiyorlar. Baska bir hastaneyi arayip sormustum 400 Tl demislerdi ama agri oluyor demislerdi.Sana göre olmuyor her bünye bir değil ben yarım çekilebildim o vajinadan verdikleri ilaç inanılmaz ağrı yaptı hatta kanamam oldu masada bidaha doğumhameye götürdüler apar topar yırtılma var mı diye
Canım benim özelde kendi doktorum var anadolu hastahenesinde halil ibrahim dinler samsunda çok bilinen ve önerilen bir doktor güler yüzlü ve sabırlı sonuna kadar sıkılmadan dinliyo insanı melek gibi valla çok memnunum ondan tavsiye ederim kesinlikleee
Yok canim devleti kastetmiyorum. Ozellerde var "agrisiz rahim filmi" ben bu sitede okuyup gitmistim 500 TL verdim. Burda cok okudum onu ve hickimsenin agrisi olmamis. Sisli echomarda. Yeni teknik ve teknoloji sayesinde agrisiz rahim filmi cekiyorlar. Baska bir hastaneyi arayip sormustum 400 Tl demislerdi ama agri oluyor demislerdi.
Hmm ben normal düz rahim filmi çekildim ağrısız olanı bilmiyorum ama normal olan felaketti allahım o günleri tekrar yaşatmasın eşim beni masada kanlar içinde görünce çok korkmuştu tansyonum düşmüştü ve bayılmıştım acil servisi gelmişti allahımmmm hayırlamak istemiyprum bile lesinlikle ağrısız film varsa herkes onu yapsın diğeri dayanılacak cinsten değil insanı dinlendirmiyorlar bile kurbanlık koyın gibi masadan kaldırıp yolluyorlar ayaklarımın üstüne basamamıştım ve ilk idrarımı yaparken kramp girmişti yapamamıştımYok canim devleti kastetmiyorum. Ozellerde var "agrisiz rahim filmi" ben bu sitede okuyup gitmistim 500 TL verdim. Burda cok okudum onu ve hickimsenin agrisi olmamis. Sisli echomarda. Yeni teknik ve teknoloji sayesinde agrisiz rahim filmi cekiyorlar. Baska bir hastaneyi arayip sormustum 400 Tl demislerdi ama agri oluyor demislerdi.
Adet sancisi kadar ağrın olmuyor canım inan, o şiddetli ağrıyı çekiyoruz o neki yani :) hiç korkmana gerek yok
Yok canım. Sen eşini dinle özele git kesinlikle samsuna gelirsen bende yardımcı olurum sana istersen her şekilde doktorum beni tanıdığı için artıkSamsuna gidince bi uğrarım bakarım :) eşim devlet iyi çekemiyordur diyo özel iyidir diyo ondan aklım karışıyo yoksa devlete gitcem ama
Yok canım. Sen eşini dinle özele git kesinlikle samsuna gelirsen bende yardımcı olurum sana istersen her şekilde doktorum beni tanıdığı için artık
Sağol canım :)
Çektir canım 5 dklık şey. Korkmana gerek yok. Bebeğine kavuşacağını düşün. Doğum sancısı daha fazladır. Ona dayanamayan ona hiç dayanamaz. Ama öyle abartılacak bi durum yok bence.Kızlar teşekkür ederim zamanınızı çaldım hakkınızj helal edin sayenizde bilgilendim bu konuda inşallah karar verip çektiririm şu rahim filmini :)
Ozelde yaptirdim 2 ay sonra hamile kaldim. Dr.um 2 dakikalik agri icin anestezi ilaci veremem sana dedi mantikli geldi kizilay anestezi alandan 1 yil kan almiyor düşün nasil bi ilaçDevlette mi çektirdiniz
Yorumları okudum gerçekten kişiden kişiye değişiyor sanırımbende yakın zamanda çektirmeyi düşünüyorum acı eşiğim çok düşük bi baş ağrısına bile katlanamyorum sanırım anesteziyi tercih ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?