Kızlar, içimdeki kurt beni yiyor....

Geçen tv de suriye de türk tankı bombalandı. Ve alevler içinde kaldı askerlerimiz. Bunu izleyince çok kötü oldum. Eşimin sınırda zaten suriyeye geçme olayı yüksek ve eşim tankçı.

Şuan gittiği yer daha geçenlerde bombalandı. Çok karışık.

Sadece fal değil. O tuzu biberi oldu.

Şuan biraz daha iyi ve sakinim. Onu uğurlarken duygularım çok coştu.

8 senede o kadar çok ayrı kaldım ki. Her sene bikaç ay. Bu sene bu olaylardan dolayı korkum.

Tabi ki ecel zamanını Rabbim bilir. Ama korkulu yaşamamak elinde değil ki insanın.

İyi dilekleriniz icin sağolun kızlar.

Seni cok iyi anliyorum uzulme icin ferah olsun insaallah bisey olmaz bende cok yasadim o duygulari ama suan o kadar nötrüm ki yan hic bisey dusunemiyorum..fala gelince de sakin inanma ve baktirma derim hic bir sey gelecek hakkinda bilgi veremez bunu sadece Yaradan bilir..

Istanbul da misin bilmiyorum ama ben dogudayken giderdi esim gorevlere ve tel cekmez haber alamazdim ve bir basima kaliyordum yanima gelip kalmaya kimse cesaret edemiyordu calistigim icin mecburdum kalmaya haline sukretki iki tane evladin var Allah bagislasin her zaman nefeslerinden.dahi guc alcagin cocuklarin var aklina kotu seyler getirme her zaman iyi dusun ve korkma cesaretli ol bisey olcak korkusuyla yasarsan kendine edersin canik cokca dua et.

Allah korusun eşinizi inşallah sağ salim döner.
Falın illa etkisi vardır böyle hissetmenizde.Ama inanın gelecekle ilgili söyledikleri hiçbir şey çıkmıyor. Bende cok para döktüm oradan biliyorum:))
O fala sanki hiç baktırmamışsınız gibi düşünün. İçinizi ferah tutun.Allah yardımcınız olsun.

Rabbim sağ sağlim kavuştursun.sana ve evlatlarına bağışlasın.kötü düşünüp kötüyü çağırma.iyi düşün iyi olsun.

Allah yar ve yardimciniz olsun. Lütfen fal denilen saçmalıkla kafanızı bulandirmayin.
Ben de kafamda bin türlü dusunceyle geçiriyorum günlerimi. Ama cocuklarla katlaniliyor iste.

Duyduğunuz cümle benim de içimi bi tuhaf yaptı .. Tabiki fala inanmayın . Her zaman iyisini düşünün iyisi olsun . Konuşabilme şansınız varsa hergün arayın sesini duyun . Yükselme ihtimali yoktur ama belki çok güzel birşey yaparsalar ülke için kahraman olabilirr

Ewet istanbuldayım. Dileklerin için çok sağol.

hiç dayanamadığım konular.rabbım cocuklarına bağıslasın.sureklı ayetel kürsi fatiha oku.sürekli...ona zırh olur ınş...ya aklıma bişey gelmıyor.nasıl fıkır vereyım bılemedım..cok kotu oldum bende

Sen içini ferah tut , Allah büyük , eceli bilemeyiz sonuçta, olacağı varsa heryerde olur
Benim eşim gecen sene Urfa suructa patlamanın olduğu gün bıraktı, ki o Zaman tam terörün başladığı Zaman, üstelik üst rütbeli idi, Süleyman şah türbesinde duruyordu, sadece istifa işleme gecene kadar çalışması gerekiyor, o izin almıştı izinler iptal oldu, ama istifa işleme girince bitti, sıkma canını, bol bol dua et, Allah korusun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…