Kızlar, içimdeki kurt beni yiyor....

Şehitlik gibi yüce bir mertebeyi kahve falından görecek değilsiniz değil mi?
Lütfen bir daha böyle bir düşünceye kapılmayın, size tavsiyem fal da baktırmayın.

Allah hayırlısı ile görevini tamamlayıp evine dönmeyi nasip etsin. Bütün askerimizi polisimizi korusun, sağlıkla evlerine dönsün hepsi, eşiniz de, benim kardeşim de....
Allah ülkemizi korusun......

Rabbim içine ferahlık versin. Knedini bunaltma bol bol zikir çek. Allah yardımcın olsun

Kuranda insirah suresinı okumanızı tavsiye ederim ..kader den kaçırma olacağı varsa olur ...ama evham yapmak ,anca Size zarar verir ..hele evladını varsa sakin diyim ..rahat olun ..Allaha emanet ..bol bol dua ..gerisini rabbim bilir

fala inanılmaz.her seye gücü yeten allah oan sıgınıp ondan yardım dilemek lazım.bol dua

Allah'a inanan bir insansiniz, fal baktirmayin, dua edin, tesbih cekin, guzel seyler dusunun. Yalniz kalmamaya calisin yalnizken kötü dusunceleri daha cok cagiriyor insan. Allah'a siginin, duayi birakmayin insaallah. Hepsi gorevlerinde muvaffak olup sevdiklerine kavussun insaallah, icinde sizin esiniz de.

Sen ınanclı bırısın falla ne ısın olur..

Burası Turkıye her an hersey olabılır. Ayrıca da ates dustugu yerı yakıyor..

Rabbım tum askerlerımızı polıslerımızı korusun.

Allah gorevdeki tum askerlerimizi ailelerine bagislasin Allah acisini gostermesin cok icten uzulmussunuz belli saglikla kavusun birbirinize insallah

Allahtan başka hiç kimse geleceği bilemez ve haber veremez. Fala bakmakta baktırmakta günahtır. O yüzden falcı böyle dedi diye üzülmeyin. Eşinizde dahil tüm askerimizi polisimizi korusun Rabbim inşallah. Sağ salim size ve yavrularına kavuşmayı nasip etsin. İnşirah suresi ve kenzül arş duasını tavsiye ederim. İçinizi ferahlatacaktır.

Sen ınanclı bırısın falla ne ısın olur..

Burası Turkıye her an hersey olabılır. Ayrıca da ates dustugu yerı yakıyor..

Rabbım tum askerlerımızı polıslerımızı korusun.
Zaten fal baktıran biri değilim. Bir bakayım demişti baktı. Üstüne bu olaylar gelişince ona yordum. Gaflet işte. Üzüntülü olduğum için. Tabi ki inancıma ters ama dedim ya korku kaybetme korkusu. Şuan biraz daha iyiyim. Eşimle konuştum. Telefonda sesini duyunca daha ii oldum. Şimdi tek şey şu zamanın sağ salim geçmesi.

Cok yanlis dusunuyorsunuz fal islama aykiri 40 gun duanin ve namazin kabul olmamasina neden olan buyuk bir gunahtir efendimiz demiski kabenin yikildigini size falda soyleseler sonra yikilsa yine de inanmayin. Bu tarz seylere itimat etmeyin. Sehitlikse cok yuksek bir mertebedir ölum anini Allahtan baska kimse bilemez eger kader planinda ölum varsa belki siz esinizden once ölebilirsiniz boyle evham yapmayin iyi dusunun iyi olsun zaten esinizin omru ne kadar yazilmissa o kadar yasayacak siz simdi gelecegi dusunerek bugunleri zehir etmeyin, evlatlarinizla ilgilenin ve bu dusunceler zihninize gelince hemen baska sey dusunun ve bundan hic vazgecmeyin. İnsallah esiniz sag salim doner Allah uzun omur versin ailenize esinize

Evet biliyordu. Burdaki arkadaşların yorumları iyi geldi. Okudukça rahatlıyorum. Sağolun kızlar. Allah hepinizden razı olsun.

ya bılıyormuş baksana asker oldugunuuu.. ondan atıp tutmuştur kadın..aman bee hıc duyma sallama sakın.üzüldün o kadar.hiç bişeycık olmaz. bı daha da fal baktırma

biliyorum çok zor ama güçlü durun, sadece güçlü gibi gözükmeyin, gerçekten güçlü olun. çocuklarınızın ve eşinizin sizin gücünüze ihtiyacı var. fala inanıyorsanız evrendeki negatif enerji olayına da inanırsınız. belayı ne kadar çağırırsanız o kadar gelir. kötü enerji yollamayın.

boşuna korkmayın fala ınanmayın..lakın bayrak zaten devlet ısı demek falda...onu demek ıstemıs yorumcuda...korkcak bırsey yok

gelecegı Allahtan başkası bılemez ınanma canım.He fal bakanlar da sadece su anı ve gecmısı goruyor

Lütfen artık falcılara inanma "Falcının, büyücünün söylediklerine inanan insan Kur,an ı kerime inanmamış olur" Hadis i şerif (Tebarani )
Rabbim sağ salim eşinizle sizi kavuştursun amin .
Bır arkadasımın teyzesıne fal bakmıstım .Mutlu olsun dıyr bırseyler demıstım .bı de sey demıstım hanede karanlık var bır tasınma var.oglu oldu evden tasındılar benım oylesıne soyledıgım fal tesaduf gercek oldu ve ben hayat boyu bu laf ısı aklıma gelınce ıcım cok acıyor.Yani bencede fal çok gunah

fala baktırmak ve ona inanmak zaten büyük bir cahillik de orayı geçiyorum... madem içinizde böyle bir vesvese var sadaka bin türlü belayı defeder denmiş. az çok demeden sadaka verin madem. Allah sağ salim kavuştursun sizi.

Offff çok kötü olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…