Kızlar, içimdeki kurt beni yiyor....

Allah yardımcınız olsun. ülkesi için, insanı için gidiyorlar ya oraya ailelerini bırakıp... kelimeler yetmiyor. içiniz hep huzursuz, içiniz hep kıpırtılı, çok haklısınız.

inşallah sağsalim dönecek size ve oğullarına sonra da ne istiyorsanız onu yaşayın artık, ertelemeyin. Allah eşinizden ve onun gibi tüm polislerden,askerlerden bin kere razı olsun. onlar olmasa biz böyle yaşayabilr miyiz? ayaklarına taş değdirmesin Allah.

siz sakin olun, bol dua. yapacak başka bir şey yok ki.

Ewet istanbuldayım. Dileklerin için çok sağol.
Canim cok yakin bi arkadas vardi 4 sene doguda kaldilar esi hep gorevlerdeydi tam kavusacagiz dediklerinde tayinleri istanbula cikti ve hazirliga baslamislardi bir tane koltuklari bile yoktu, doguda tek goz odada minderlerin uzerinde gecti 4 seneleri..neyse iste birde ogrendilerki esini hic getirme istanbula direk doguya gitceksin diye guya Istanbula cikti tayinleri ama diyarbakirda olcakmis istanbulla alakasi yok resmen, eside kaldi 1 yasindaki bebekle memleketlerinde bir basina boyle 5 sene nasil gecer bilemem ben bile cok uzuldum ,esinin pskolojisi alt oldu halimizi sukredelim canim

Esinin asker oldugunu biliyor muydu fal bakan?

Rütbesini falan bilmiyorsa terfi uydurmus, asker diye bayrak falan deyip geçmiştir.

Takilmayin bu kadar, olumlu dusunun olumlu olsun hersey.

Allah sabır versin, Allah eşini ve tüm askerlerimizi korusun,bol bol dua et ve fala inanma.. Gaybı Allah'tan başkası bilemez..

Amin. İnşallah. Yeni gitti ya belki ondan. İçim daraldı bian. Gerçi devam ediyor inşallah geçecek.
Genelde fal bakılınca koca için yüksek mertebeye çıkacak işte isinde ilerleyecek falan denir.
Ben çok duydum .
Tesadüf olmuştur kafana takma

Eşimde sözleşme bitene kadar çalışmak zorunda. Temennilerin için tşk ederim.

Eğer düşüncelerine hakim olamıyorsan fal baktırmanı tavsiye etmem genelde düşünce gücüyle olayları kendinize çekme durumu oluşuyor bence. Yazınızı tüylerim diken diken okudum. İyi düşünün iyi olsun. Dua etmekten başka yapacak bir şey yok.

Esinin asker oldugunu biliyor muydu fal bakan?

Rütbesini falan bilmiyorsa terfi uydurmus, asker diye bayrak falan deyip geçmiştir.

Takilmayin bu kadar, olumlu dusunun olumlu olsun hersey.
Evet biliyordu. Burdaki arkadaşların yorumları iyi geldi. Okudukça rahatlıyorum. Sağolun kızlar. Allah hepinizden razı olsun.

Sizi gercekten anliyorum sevgilim sinira yakin bir sehirde okuyordu okullarinda sürekli patlama surekli kargasa vardi. ulasamadigim anda korkardim.
Cok şükür bes yil tamamlayio geldi.
Allah imtihan etmesin agir seylerle.. allah kaldiramayacaginiz yük yüklemez omuzlarina.. devletimizin milletimizin esinize ihtiyaci var. Allahta sizin basinizdan eksik etmesin.
Fala inanmayin icinizi yok yere rahatsiz edersiniz.
Darbe olaylarinda bir kizimiz agliyordu esini kaybetmis. Cizre de bekledim orda bekledim burda bekledim. Ankara'nın göbeğinde sehit düştü diyordu. Sinirda diye daha fazla etkilemesin. Allah muhafaza etsin. Rabbim hayirli uzun ömür nasib etsin sizlere esinize..

Zaten baktıran biri değildim. Gel bi bakim dedim. İnanmam zaten böyle şeylere. Bu olayların üstüne denk gelince bian böyle hissettim. Tşk ederim.

Amin. Çok çok sağolun. İstanbul dayız. Güya... her sene bikaç ay yok ki yanımda. Yorulduk... yıprandık. Hatta küçük oğlum 7 ay yokluğunda babasını bile unutmuştu. İnş geçecek. Zamann.

Bakan kişi asker olduğunu bildiği için terfi merfi uydurmuş işte, fallara inanıp kötü düşünmeyin geleceği allahtan başkası bilemez. Siz içinizi ferah tutun ve dua edin. Allah askerimizi polisimizi korusun.

Fallara inanmayın, öyle bir şey yok, geleceği, ölümü kimse bilemez. Bu bilgi kadim zamanlardan beri kimseye verilmemiş, falcıya mı verilecek?

Gönlünüzü ferah tutun. İnşallah sağ salim gelir eşiniz

Rabbim bütün askerleri icinde de eşinizi korusun inşallah.

Aklınıza kötü seyler getirmeyin. Cok klasik olacak belki ama biz bu kadar rahat isek onların sayesinde. Sizin de bu huzur da payınız var.

Lütfen üzülmeyin

En iyi anlayanlardan birisi de benim. 2 hafta sonra gidiyor göreve.
Şu anda da yan yana değiliz, ama konuşurken sesimi neşeli tutmaya çalışıyorum, "amaaaan ne var hemen geçer gider zaman" diyorum ama o içim var ya o içim, biraz fırsat görse, bir boşluk bulsa çıkıp haykıracak!

Aklımıza kötü şeyler getirmeyelim.

Faldaki mertebesi yükselecek lafı tamamen laf olsun torba dolsun amaçlı... fallara kesinlikle itibar etmeyin. Gaybı Allahtan başka kimse bilemez.
Kendinizi bu kadar yipratmayin evlatlarınız var bol bol dua edin ve Allaha dayanın. Sürekli esime birşey olacak diye kendinize vesvese vermeyin. Inanin insanin ömrü nerde bitiyor kimse bilemez zaten sayılı nefes hakkımız var. Siz dua edin Eşinizin sagsaglim döneceğine inanarak evlatlarınıza sarılın.
Sizin gibi kac kisi taniyorum zor bir imtihan ama sizi ne kadar güçlendirecek size bu sabır neler katacak....
Sayılı gün çabuk geçer
Tez zamanda kavusmanız duasıyla....

Fal tarot vs vesveseye sebeb oluyor...güzel seyler düsünün ki güzel seyler olsun...takmayin inanmayin fala. En dogrusunu Allah bilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…