Doğuma Hazırlık Kizlar içinize ne doğmuştu, bebeğiniz ne oldu paylaşalim :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ilkinde erkek dedim erkek oldu, herkes aksine kiz dedi ama erkek oldu. ikincide de icime erkek dogru tabi gönlümden kiz geciyordu cok kararsiz kaliyordum. asermelerim cok farkliydi, bir bidon tursuyu bir ayda bitirmistim kendi basima. oglumda daha cok tatli ve et canim cekiyordu. sonra iki kez doktor kesin kiz deyince cok mutlu oldum. :) hayirlisi ile kucagimiza saglikla almasi nasip olur insallah.

Gönlüne göre olmasına cok sevindim arkadaşım, bir kiz bir oglan, ideal aile olmuşsunuz maşallah :) Allah hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü evlatlardan etsin.

gönlümden kız geçiyordu ama içimdeki ses yüzde yüz erkek dedi , doktor da kesinleştirdi oğlum olacak :)

bir kızım var dokuz yaşında içime erkek doğuyordu,üçüncü bir çocuk istemediğim için belki de beklentim o yöndeydi...ama bir kızım daha olacakmış.sağlığından daha önemli hiçbişey yok tabii...ikinci prensesimi de dört gözle bekliyorum.ayrıntılı ultrasonda onu görünce gözyaşlarımı tutamadım.her bebek bir mucize bence.

İkizlerimizin biri kız biri erkek olacak gibi hissediyoruz, inşallah hayırlısı.

Kızlar biliyosunuz hep kız istemiş ve öyle hissetmistim. Ama kismet degilmis, doktorumuz bugün % 90 erkek dedi. 12+4'teyiz, belki değişir dedi ama zannetmiyorum. Hayirlisi ve sagliklisi olsun tabi ki, Rabbimden gelen hediyeme şükürler olsun.

Canim benim dogum tarihim 14.09.1984
esimin 31.01.1983 bir kac yil icinde 3 bebegi dusunuyorum sence erkek bebek icin hangi yil ve aylar olmali tabi saglik onemli ama birde oglum olsun isterim

ben rüyamda hep erkek bebeğim oldugunu gördüm hamile kaldıktan sonra ve doktorumuzda erkek dedi Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize

bende kız olur diye tahmin ediyordum ama iki kez erkek çocuğa hamile olduğumu rüyamda gördüm hatta birinde ultrasonda resmen pipisini gördüm eşimde oğlum oğlum diyordu ya öyle deme hadi kızsa diyordum meğer oda benim gibi erkek çocuk görmüş hep sonuç olarak oğlumuz oluyor az kaldı ayy

ikisinde de erkek hissettim,öyle de oldu.Sanki 3.olursa o da erkek olacakmış gibi geliyor

bende erkek hissediyorum ama doktorlar kız diyor.halada kızım diyemiyorum.ilk bebeğim asla istememzlik falan yokta ne biliyim içimdeki ses erkek diyo.benim gibi doktorların aksi çıkan var mı kızlar.

İçime erkek doğmuştu ama rüyamda kız görmüştüm.
Cadaloz bir kızdı bana dilli dilli cevaplar veriyordu güzeldi konuşkandı yürüyordu şımarıyordu.
Minnoşum kızmış .. Hamileliğin başında cinsiyet bir mevzu halinde ama ilerleyen zamanlarda hiçbirşey farketmiyor.
Sadece evladınız olduğunu için karşılıksız seviyorsunuz..
Kızı erkeği yokmuş yani

ben hep erkek gibi hissettim rüyalarımdada hep erkek gördüm hatta doktor 12. haftada kız gibi dedi ben hala erkek hissediyorum dedim hatta eşim kızım die konuşuyodu benim hep oğlum diyesim geliyodu ve dün netleşti erkekmiş bebeğim

bende erkek hissediyorum ama doktorlar kız diyor.halada kızım diyemiyorum.ilk bebeğim asla istememzlik falan yokta ne biliyim içimdeki ses erkek diyo.benim gibi doktorların aksi çıkan var mı kızlar.

kaçıncı haftadasın canım sen bana 12. haftada kız gibi ama kesin değil dedi 16. haftada kesin erkek dedi

ben çok ilerdeyim cnm 34 haftayım 1 ay kaldı ayrıntılıya falanda girdim ama ne biliyim mucize gibi bişey artık ama hala erkek hissediyorum.bisürü şey okudum.yarın kontrolüm var.yine sorcam.bakalım ne diycek hayırlısı.senin erken haftalarda söylemişler benim 20 haftaya kadar göstermedi.ayrıntılıda kız dedi pek kesin gibi konuşmadı.sonra 7 aylıkken başka doktor baktı oda çok sinirliydi.o da kız dedi hatta bak vajinası falan dedi anlıycan benimki mucize artık...

Hep erkek hisseytim hala erkek hissediyorim :) ama.minnak.kizim olacak
Eli ayagi akli duzgun olsunda rabbim yoklugunu gostermesin

Hamile kalmadan önce herhangi bir his yoktu.

Hamile kaldığımı bilmeden rüyamda eşime benzeyen 10 yaşlarında bir erkek çocuk görmüştüm.
Hamileliğimi öğrendikten sonra yaklaşık 4 aylık hamileyken tıpatıp oğlumun şu anına(9 aylık) benzeyen bir bebek görmüştüm. Tepkisiz bir şekilde bana bakıyordu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…