Kızlar ilgisiz erkekler için herkes buraya lütfen !!!

bet_ayd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
146
0
26
Kayseri
KıZLAR BENİM BİR İLİŞKİM VAR 5 AYDIR SÜREN..ASLINDA HERŞEY YOLUNDA GÜZEL AYRI ŞEHİRLERDE OLMAMIZ DIŞINDA AMA..BU ARALAR SON 1 HAFTADIR ÇOK İLGİSİZ YA İLİŞKİ OTURMAYA BAŞLADI MONOTONLAŞMAYA BASLADI DİYE YA DA BİLMİYORUM BASKA SEBEP VAR VEYAHUTTA BEN COK İLGİ BEKLEYEN BİR KIZ OLDUM CIKTIM CİDDEM ÖYLE KONUSMAYI ONAN GÜN İÇİNDE DEFALARCA HABER ALMAYI COK SEVİYORUM AMA ERKEKLER BU KADAR DÜŞKÜN DEGİL MALESEF SİZ NASILSINIZ İLİŞKİLERİNİDE YARDIMCI OLUR MUSUNUZ İLİŞKİM BİTMEYE Mİ BASLADI ACABA DİYE DÜŞÜNÜYORUM CUNKU ARADA SIRADA AYRILMAKLA TEHDİT EDİYORUM ODA BUNDAN SIKILDI HAKLI OLARAK :s BİLMİYORUM ASLINDA AMACIM HUZURLU MUTLU EVLİLİĞE Gİ,DEN BİR İLİŞKİ YAŞAMAK ...HER KIZ GİBİ..BN 24 SEVGİLİM 27 YASINDA BU ARADA..

Sevdiğim adamla 4,5 aydır ayrıyız bu zaman zarfı içerisinde bi an olsun onu unutmadım yaptığım her hatadan pişmanım ama onu ne aldattım ne de ihanet ettim 2 yıllık iyi kötü bi birlikteliğimiz vardı tüm sıkıntılara rağmen birlikteydik 2 yıl boyunca 2 defa ayrıldık ve hep terkeden bendim sorunlarım vardı inanılmaz bir boşluktaydım herşey üst üste gelince iyice bunalmıştım üstünede 1 yıldır yüzünü görememitim aramızda mesafe vardı kafam iyice karışmıstı o gün uzun uzun mesajlar atmaya basladı ben ise soğukkanlı davrandım ona karşı ertesi gün mesajlar atmaya devam ederken umursamamazlıkdan geldim araya arkadasına sokmasına ragmen yine istemedim o an sanki aklımdan çıkarmış gibiydim ama kalbimden asla onu sevdiğimi biliyordum herşey çok acıydı ayrılığın 3. ayında doğum günümü kutladı teşşekkür ederek mesajına karsılık verdim sırf mesaj atmam için arkadasıyla birlikte bir plan yapmışlar hayatında birinin olduğunu ve onunla ciddi düşündüğünü söylediğinde dünyam başıma yıkılmıstı . Siniirden ağlamıştım mesaj üstüne mesaj attım o da sırf mesaj atmam için bi plan yaptığını söyledi beni çıkmazın tam ortasında bıraktın dedi dönmem için yalvardı onca hatalarıma ragmen dön dedi kafam karısık bana zaman ver lütfen dedim . ertesi gün nolduysa baana seni seviyorum aklımdan çıkmıyosun diye mesaj attım o da mesajıma karsılk bende seni seviyorum unutamadım die mesaj attı . Aradan baya bi zaman gecmşken bulusalm dedim o da kabul etmisken vazgcti istemiyorum dedi . ve sonunda 2 yılın hatrına çok istiyorum diye kabul etti o gün heyecandan kalbi durucak gibiydii özenle hazırlanmıstım yüzüğünüde takmıstım karsımda görünce içim parcalanmıstı uzun zaman sonra ilk defa karsımdaydı gözümü ondan bi an olsun ayırmadım meğer ne cok özlemişim bi cafeye gecip oturduk gözgözeydik tüm hatalarımı yüzüme vururken bi an olsun sesimi çıkaramadım yutkundum başımı öne eğdim o kadar caresizdim ki tüm lafları ağzıma tıkarken bişey diyemedim oysaki o kadar doluydum ki ona karsı hiç bir sey bilmiyosun derken ağladım son dakıkada ağladığımı görünce dayanamayıp yzüme dokundu oksadı ağlama dedi sonra yanıma oturdu sarıldı gözyaslarımı eliyle sildi sımsıkı sarıldı öptü kokladı özlediğinide hissetmiştim gözyasına kıyamam diyemezken ağzından kaçırdı sende istiyosun beni bliyorum dedim istesemde yapamam dedi o gün çok güzeldi yanından 1 dk olsun ayrılmak istemedim daha sonra yapamam olmaz dedi sürekli bunu dedi çünkü askere gidicek ocak ayında arkasında birini bırakmak istemedğinden yapıo die düşünyrm şimdi 2. bulusmaya ikna ettim 1 hafta sonra buluscaz o gün napmam gerekiyo sırf dönebilmesi için onu kendime nasıl inandırmam lazım lütfen yardıımlarını bekliyorum canım yanıyor

canımm senin durumun benden de betermiş berbatmış..canım bak gercekten bende seviyorum erkek arkadsımı ama onlara vazgecilmez olduklarını hissettirdikten sonra işler karmakarısık oluyor..bnce senin eski arkadasınn hayatında biri var onu yarım bırakmak istemiyor asıl..acı oldu braz kusura bakma ama senin asker yolunu beklememen için yaptıgını falan sanma..o kadar düşünceli olsaydı o kadar iyi kalpli olsaydı zaten senn gözlerinden yaslar süzüldüğünde asla sen yalvarmazdın 2.bulusma için...sakın canım sakın taviz verme kendinden inan neler neler gösteriri hayat sadce simdlik acını yasa doruklarına kadar bekle sabret dua et namaz kıl allah bana kafidir o ne güzel bir vekildir 'diye dualar et inan allah bize kafidir,yeter !

hayatımda biri var diyor zaten ama yok biliyorum gösteripte canını yakmak istemiyorum diyor üstelik diğerleri gibi değil çünkü yanımdayken asla telefonu bi an olsun çalmadı terkeden bendim o kadar hata yaptım ki ona karsı beni yine kabul etti ama dönmedi suan bana karsı soğukkanlı ben beklemedim diye yapıyor bunu

Canım biraz karısık senin durumlar ya gercekten sevse herseyiyle sana döner..yada o insana tam olraka sadık kalır..simdi sennle birlkte olursa o insan (okız) da yarım kalıcak düsünsene belki o kızda bu kadar acı cekecek..sonra ne olcak bir düsün..bence eski sevgilin ne istedigini bilmiyor

ona herşeyiyle inandırmam gerekiyor arkasından iş çevirdim yaptığı güzel şeye rağmen onu ortada bıraktım üstünede yalan söyledim bunlara rağmen gel dedi dön dedi kafam karısık bilimiyorum dedim

bence akışına bırak,,kader kısmet...kısmetse naparsan yap seninle oluyor değilse ..istersen bi tarafını ğparçala senden kopup gidiyor uzaklasıyor maalesef hayırlısı die dua etmeni tavsiye ederim insl benim içinde öyle olur çok korkuyorum (((((((((((....(((

Pişman olucağn şeyi yapma derim ilk başlarda bende öyleydim artık benimle ilgilenmemesinden bunalma derecesine gelmiştim sonuç pişman olan ben ? Bulustuğumda nasıl davranıcağımı bilemiyorum kendimi ifade edemiyorum sadece gözlerine bakıp kalıyorum

Bi an kendimi gordum anlattiginizda biz de ayri sehirlerdeyiz dort ay oldu birlikteligimize ben 22 sevglm 26 yasinda dediginiz gibi erkekler cok oyle mesaj atym her saniye her dakika hberleselm diye dusunmuyolar. Bize klsa her dk mesaj atip konusabiliriz. Bitiyo diye dusunme bence kadin-erkek kafa farkliligi iste. Bes ayda bitirmeyi dusunursn evlilik nasi yuruycek rahat ol allah ins uzun zaman muhbbet nasip eder bizleree

hakkaten aynıymıs canım ya burdan birbrmizi yönlendirelim ..bizde onlar gibi azıcık ilgisiz olabilsek aslında işler tersine dönecek onlar merak edip ilgilenmeye baslayacak ama biz mi beceremiyoruz anlamdım görüselim cnım haberleselim bizi üzülmekten korkmak yerine üzelim gerekirse :)

Sorma yaaa oyle inat ki ben mesela suclu olunca soyluyorum k.bakm fln diorum kus olmaktan nfret diyorum o yuzden tarttismalardan sonra mesaj atan da ben oluyorum hep hic sevmyrm.bu durumu yaa pesinden kosturan surunduren yalvrttrn kizlar bu isin sirri ne bize de bi soyleseler ya

kızlarrr yardım edin bende çok kötüyüm benim salaklığım yüzünden ayrıldık cok pişmanım mesaj atıyorum cevap vermiyor ben senin oyuncağın değilim dedi bana simdi yazıyorm yazıyrm cevap vermiyor karşılaşıyoruz içim acıyor ne yapcam akıl verin(

Süründüren yalvartan kızlardan değilim ama tartışmalardan sonra araya soğukluk girmeden ilk uzlaşmacı adımın karşıdan gelmesini sağlamanın yolunu biliyorum galiba en azından burnu düşse yerden kaldırmayacak bir adamın böyle yapmasını sağlıyorum diyelim.

Erkekler olaylara, tartışmalara, ilişkilere bizden o kadar farklı bakıyorlar ki. Sizin alındığınız, kırıldığınız, tavır yaptığınız birçok şey onlar için mesele bile değil o yüzden gerçekten canınız sıkılsa bile üzgün halinizi kapris olarak algılayabiliyorlar. Bu nedenle tavır yapmadan size kendini kötü hissettiren şeyin ne olduğunu en kısa ve net ifadeyle karşı tarafa belirtmeniz gerekiyor. Cümleler uzadıkça, araya suçlamalar girdikçe erkek beyni devreden çıkıyor ve siz "trip atan kız" konumuna geçmiş oluyorsunuz. Hiçbir erkek huzursuzluğa tahammül edemeyeceği için de ilişkiniz çıkmaza doğru ilerliyor.

Tartışmalardan sonra ilk adımı atmaktan yorulduysanız bir daha haklıyken adım atmayın ama bunu da kuru bir inatlaşma haline getirmeyin. Mutlu bir anınızda onunla ayrı kalmaktan nefret ettiğinizi, görüşmediğiniz zamanlarda kendinizi kötü hissettiğinizi bunu ona da hissettirerek ifade edin ve tartışma anında sükunetinizi koruyarak bunu ona hatırlatın, ardından sessiz kalın. Bu sessizlik bağırıp çağırmanızın ardından olursa bin yıl da bekleseniz adam size ses vermek istemeyecek dırdırınızdan kurtulduğunu düşünüp sevinecektir. Hiçbir erkek sinir anında sükunetini muhafaza eden, kırılmaktan ve onu kırmaktan korkan masum bir hanımefendiden vazgeçmek istemez. Bunun için rol yapmayın, gerçekten sakin, huzurlu bir mizaca sahip olmaya çalışın, böylelikle hem sağlıklı bir ruh haliniz olur hem de çevrenizdekiler ve hayatınızdaki özel insan için vazgeçilemeyen bir insan olursunuz.

tam anlatılanı yapıyorum ben ya trip değil keskinlikle kırgınlığımı belirtiyorum onun da kendimin de haksız olduğu noktayı söylüyorum ve küs kalmak istemediğimi de çok şükür şimdiye kadar öyle çok ciddi bi tartışmamız olmadı ben şimdi kendime alıştırıyorum kiiii zamanla bana alışıp ya da benim kırgınlığı devam ettirmeme alışıp daha sonralardan kendimi çekersem yokluğumu daha da hissetsin ama inş. bu duruma gelmeyiz tabikiii biz kızlar da az fena sayılmayız ama yaaa erkekler çok düz mantık bizzzz oooo

kesinlikle canım yaa..bence işin içine cidden biraz taktik girmeli,...kaçan kovalanır bu her zaman böyledir türk filmlerinde bile ağacın etrafında dolanıp kaçan hep kızdır ve pesinden kovalayan biri vardr :) :) hep ilgili olan kız yavas yavas ilgisini( abartmadan tabi) cektiği anda bu durum erkegi rahatsız etmeye baslıyor acaba ne var her zaman nerdesin napıosun kim var ..vs soran kız hımmm ölemi tamam ii geceler diyip kapatıyor diye beynini kemirmemeye baslayacak ve kendi kendne paranoya yapacaktır :) aslnda bunların farkındayım ama ah bide uygulayabilsemmmm

haklısın aslında en önemli olan bu sükuneti koruyabilmek..birde naparsak yapalım "olacak olan yine olcak kader" bu mantıgı kavrayabilsek cırpınmayzı yıpranmayız aslına bakarsan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…