Kızlar ilk defa böyle bir hata yaptım kendimi kötü hissediyorum yardım eder misiniz?

Sizce?

• Git konus

OY: 5 5,3%
  • Boşver takma üstüne düşme

OY: 92 96,8%

• Ankete Katılan
    95
Yayılan dedikodunun sevdiğimin kulagına varması? Daha önceki konumu biliyor musun? Sevgilimle aynı fakültedeydik ve ayrıldık ama çok tutucu bir insan. Kıskanç. Kulağına gitmesinden çok çekindim

Hımm nedeni buymuş demek ki, barışma ihtimali görünüyor ondan yani.

Önceki konunuzu bilmiyorum.
O halde sorun erkek arkadaşınızda. Bu kadar ufak bir konu sizi bu kadar endişe ettiriyorsa ileride Nasıl Mutlu olacaksınız.? Bir ömür hareketlerinizi didiklemek biraz zor olmayacak mı.
O çocuğa neden sarıldığınız belli.
Siz kendi tutumunuzu değil, erkek arkadaşınızı değiştirin.

"eski" erkek arkadaşın seni kıskansa nolur kıskanmasa nolur. onu hala seviyosan bilemem tabi

Ya aslında bu kadar endişelenmemin sebebi var. Bunun bir kankası vardı kız. Bu çocuk eve çıktığında kız da bunun ev temizliğine yardıma gelmiş. Çok geç saat olunca da yorulmuş ve burda kalıyım demiş. Çocuk da tamam demiş. Güya bu kız çocuk uyurken gelip bunu öpmeye falan başlamış. Dogrulugu şüpheli bence.Bunu anlatmış fakültede benim de kulağıma geldi.
Diyeceğim o ki bu olayı da carptırıp başka türlü anlatır mı ki? Bu yüzden korktum. Dedikodu çıkmasından ve bu dedikodunun eski sevgilim ve hala sevmekte olduğum insanın kulağına gitmesi endişem.

Çok utanıyorum ama. Bunu başka türlü anlatır mı bilmiyorum. Çarptırır mı bilemiyorum hakkımda yanlış düşünür mü bilmem
Böyle yapmasayfin dusunmrzdi ama artık dusunuyor olabilir :)) bende yapistin öptün falan diyeceksin sandım. Bi sarılmayı nr kadar carpitabilir.abartma lutfen

Sacmalama ya niye faceden filan siliyorsun.o anki sevincini paylasmissin.bu arada nie okadar devamsizlik yaptinsen sarilinca cocuk ne yapti
Buyutecek biaey yok ben olsam bende sarilirdim hatta sirtine atlardim

Olayın anlık heyecanıyla olmuş, yanlış anlamayacaktır:)

Sen okul koridorunda sarilmissin umuma acik alanda
Bisey dersede ben seni ayse sandim ayni ona benziyosun olum de

Ya aslında bu kadar endişelenmemin sebebi var. Bunun bir kankası vardı kız. Bu çocuk eve çıktığında kız da bunun ev temizliğine yardıma gelmiş. Çok geç saat olunca da yorulmuş ve burda kalıyım demiş. Çocuk da tamam demiş. Güya bu kız çocuk uyurken gelip bunu öpmeye falan başlamış. Dogrulugu şüpheli bence.Bunu anlatmış fakültede benim de kulağıma geldi.
Diyeceğim o ki bu olayı da carptırıp başka türlü anlatır mı ki? Bu yüzden korktum. Dedikodu çıkmasından ve bu dedikodunun eski sevgilim ve hala sevmekte olduğum insanın kulağına gitmesi endişem.
Olmamış gibi davranabilirsin.faceden falan silmene gerek yoktu

Durumu okuyunca o çocuğa benim bile sarılasım hatta öpesim geldi
Neden o kadar taktın anlamadım.?

Büyütülecek bir şey yok
Neden sevindiğini ve o sevinçle sarıldığını anlamıştır zaten
Üzülme boşuna
Ve dersine çalış

Aman tanrım nasıl yaparsın bunu. Sınıf arkadaşına sarıldın demek. Bence son iki ay okula gitme.

Faceden falan silmeseydin keşke. Normal bir olayı daha çok anormalleştirmişsin.
Hiçbir şey olmamış gibi takıl alt tarafı sarılmışsın büyütecek birşey yok

Çok kafaya takmışsın merak etme yanlış anlamamıştır ama sen böyle davranarak onun yanlış anlamasını sağlıyorsun.Sakin ol ve rahat davran....

Aman ne var ca im bunda ben olsam bende sarılırım... Sonucta sevinmis tesekkur etmissin... ha ama o cocuk abazanin tekiyse yanlis dusunur o da onun aptalliği bos ver takma kafana

Faceden falan silmesen belki cocuk hicbirsey dusunmeyecekti ama bu sekilde dusunebilir. Yine de hicbisey yapmaman en iyisi.

"eski" erkek arkadaşın seni kıskansa nolur kıskanmasa nolur. onu hala seviyosan bilemem tabi

Başlıkta "ilk defa boyke bir hata yaptim"demişsin.okurken devamsızlik yada öğretmenden rica etmen durumu için bunu yazdın sandım sona doğru birde baktım teşekkür etmek için sarilmissin buna hata demişsin..şu an gülüyorum. .asıl takılmam gereken durumu atlayıp çocuğa sarıldın diye pismansin öyle mi?

Çıkmaz dedikodu falan, bu kadar pinpirik olma. Tam tersine şu an çocuk beni öptü ben reddettim dese gayet inanırlar. Çünkü sen çocuğu her yerden silmişsin.
Kadının bir arkadaşına dostane şekilde sarılmasında bir sorun yok ki? Abartıyorsun. Çocuğun o diğer konuda ağzı biraz gevşekmiş de inan senin sarılmanı cidden önemsememiştir.

Sacmalama ya niye faceden filan siliyorsun.o anki sevincini paylasmissin.bu arada nie okadar devamsizlik yaptinsen sarilinca cocuk ne yapti
Buyutecek biaey yok ben olsam bende sarilirdim hatta sirtine atlardim

Eskiden konu acmıstım canım. Erkek arkadaşımdan ayrıldım ben. Depresyona girdim ve memleketime gittim. Bu yüzden devamsızlık yaptım.

Umarım öyledir canım. Faceden sildiğimin farkında bile değildir çünkü cidden çok konuştuğum biri değil.

Başlığı okuyunca başka bişey sanmıştım ne var bu kadar abartacak

Kopyaları yapıştır yapıyorum canım kaçırmış olabilirsin :)

Eskiden konu acmıstım canım. Erkek arkadaşımdan ayrıldım ben. Depresyona girdim ve memleketime gittim. Bu yüzden devamsızlık yaptım.
Hii olabilir unv bende devamsizliktan az daha cakozlayacaktim ama benim sebebim uyanip okula gidememkti
Hocanin odasina artisce giris yapip ne yani vize finalim iyi ben dvmsizliktanmi kalicam dedim evet dedi hoca
Hemen aglak surat ifademle ama hocammm benim uyku sorunum var yoksa hic gelmezmiyimki dedim
Gecirdiniz dimi dimi cok saol ver elini opeyim superain hoca heykelini dikmek lazim dedim hocanin gulesi geldi
Oyle gecmistim
Sende takma yaf nolmus sarildiysan irzinami gectin sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…