Yayılan dedikodunun sevdiğimin kulagına varması? Daha önceki konumu biliyor musun? Sevgilimle aynı fakültedeydik ve ayrıldık ama çok tutucu bir insan. Kıskanç. Kulağına gitmesinden çok çekindim
Önceki konunuzu bilmiyorum.Takma sebebimden biri beni yanlış anlaması ve bunu arkadaşlara dillendirerek hakkımda dedikodu yayılması. Yayılan dedikodunun sevdiğimin kulagına varması? Daha önceki konumu biliyor musun? Sevgilimle aynı fakültedeydik ve ayrıldık ama çok tutucu bir insan. Kıskanç. Kulağına gitmesinden çok çekindim
Püfffff kendi kafanda neler neler kurmuşsun. Ne saçma tavırlar, davranışlar bunlar. Ne kadar trajik tepki vermişsin. Yok çocuğu silmeler, yok ya anlatırsalar.
Ne anlatacak ayol. Çocuk önemsememiştir bile.
Şu genç kızlarımızın "ay bütün erkekler benim namusun peşinde" tribinden illallah geldi. Kimse sizi bu kadar önemsemiyor, cidden.
Kendi kendine gelin güvey olmuşsun. Bir an evlilik vaadiyle kandırdı beni yazacaksın sandım. Gerçekten çok enteresansın.
Böyle yapmasayfin dusunmrzdi ama artık dusunuyor olabilir :)) bende yapistin öptün falan diyeceksin sandım. Bi sarılmayı nr kadar carpitabilir.abartma lutfenÇok utanıyorum ama. Bunu başka türlü anlatır mı bilmiyorum. Çarptırır mı bilemiyorum hakkımda yanlış düşünür mü bilmem
Sen okul koridorunda sarilmissin umuma acik alandaYa aslında bu kadar endişelenmemin sebebi var. Bunun bir kankası vardı kız. Bu çocuk eve çıktığında kız da bunun ev temizliğine yardıma gelmiş. Çok geç saat olunca da yorulmuş ve burda kalıyım demiş. Çocuk da tamam demiş. Güya bu kız çocuk uyurken gelip bunu öpmeye falan başlamış. Dogrulugu şüpheli bence.Bunu anlatmış fakültede benim de kulağıma geldi.
Diyeceğim o ki bu olayı da carptırıp başka türlü anlatır mı ki? Bu yüzden korktum. Dedikodu çıkmasından ve bu dedikodunun eski sevgilim ve hala sevmekte olduğum insanın kulağına gitmesi endişem.
Olmamış gibi davranabilirsin.faceden falan silmene gerek yoktu
Durumu okuyunca o çocuğa benim bile sarılasım hatta öpesim geldi
Neden o kadar taktın anlamadım.?
Büyütülecek bir şey yok
Neden sevindiğini ve o sevinçle sarıldığını anlamıştır zaten
Üzülme boşuna
Ve dersine çalış
Aman tanrım nasıl yaparsın bunu. Sınıf arkadaşına sarıldın demek. Bence son iki ay okula gitme.
Faceden falan silmeseydin keşke. Normal bir olayı daha çok anormalleştirmişsin.
Hiçbir şey olmamış gibi takıl alt tarafı sarılmışsın büyütecek birşey yok
Çok kafaya takmışsın merak etme yanlış anlamamıştır ama sen böyle davranarak onun yanlış anlamasını sağlıyorsun.Sakin ol ve rahat davran....
Ya olabilir aniden o sevinçle sarılmışsındır boş bulunup, çok gereksiz mesele yapmışsın.
Faceden ve instgrmdan niye sildin ki yani?
Neyini yanlış düşünecek, velev ki bir çeşit sapıktı ve yanlış düşündü diyelim, arkandan konuşsa ne konuşmasa ne?
Şaka mı yapıyorsun ciddi misin?
Ay saçmalama niye sildin çocuğu.hatta ben olsam bi mesaj daha atardım.kusura bakma bugün sevinçten aşırı tepki verdim tekrar teşekkür ederim diye.ama bişey diimmi , o çocuk olmasada adam seni geçircekti.sadece göz dağı vermiş...
Aman ne var ca im bunda ben olsam bende sarılırım... Sonucta sevinmis tesekkur etmissin... ha ama o cocuk abazanin tekiyse yanlis dusunur o da onun aptalliği bos ver takma kafana
Takma sebebimden biri beni yanlış anlaması ve bunu arkadaşlara dillendirerek hakkımda dedikodu yayılması. Yayılan dedikodunun sevdiğimin kulagına varması? Daha önceki konumu biliyor musun? Sevgilimle aynı fakültedeydik ve ayrıldık ama çok tutucu bir insan. Kıskanç. Kulağına gitmesinden çok çekindim
Ay ben de konuyu okurken çok kötü bir şey var sandım, bu muydu dedim.
Şuan ki davranışlarınızla olayı daha çok anormalleştiriyorsunuz.
O an ya da olayın ardından kısa süre sonra karşılaştıysanız deseydiniz keşke "ya sarıldım ama kusura bakma çok sevinmiştim, teşekkürler tekrar" tarzında böyle sakince söyleyip geçseydiniz keşke. Ya da bir ortama denk gelirseniz konu açılırsa böyle söyleyin dicem ama çocuğu silerek olayı büyütmüşsünüz artık sakince söylenecek bir hal kalmamış.
Faceden falan silmesen belki cocuk hicbirsey dusunmeyecekti ama bu sekilde dusunebilir. Yine de hicbisey yapmaman en iyisi.
"eski" erkek arkadaşın seni kıskansa nolur kıskanmasa nolur. onu hala seviyosan bilemem tabi
Çıkmaz dedikodu falan, bu kadar pinpirik olma. Tam tersine şu an çocuk beni öptü ben reddettim dese gayet inanırlar. Çünkü sen çocuğu her yerden silmişsin.Ya aslında bu kadar endişelenmemin sebebi var. Bunun bir kankası vardı kız. Bu çocuk eve çıktığında kız da bunun ev temizliğine yardıma gelmiş. Çok geç saat olunca da yorulmuş ve burda kalıyım demiş. Çocuk da tamam demiş. Güya bu kız çocuk uyurken gelip bunu öpmeye falan başlamış. Dogrulugu şüpheli bence.Bunu anlatmış fakültede benim de kulağıma geldi.
Diyeceğim o ki bu olayı da carptırıp başka türlü anlatır mı ki? Bu yüzden korktum. Dedikodu çıkmasından ve bu dedikodunun eski sevgilim ve hala sevmekte olduğum insanın kulağına gitmesi endişem.
Sacmalama ya niye faceden filan siliyorsun.o anki sevincini paylasmissin.bu arada nie okadar devamsizlik yaptinsen sarilinca cocuk ne yapti
Buyutecek biaey yok ben olsam bende sarilirdim hatta sirtine atlardim
Çıkmaz dedikodu falan, bu kadar pinpirik olma. Tam tersine şu an çocuk beni öptü ben reddettim dese gayet inanırlar. Çünkü sen çocuğu her yerden silmişsin.
Kadının bir arkadaşına dostane şekilde sarılmasında bir sorun yok ki? Abartıyorsun. Çocuğun o diğer konuda ağzı biraz gevşekmiş de inan senin sarılmanı cidden önemsememiştir.
Başlığı okuyunca başka bişey sanmıştım ne var bu kadar abartacak
Başlıkta "ilk defa boyke bir hata yaptim"demişsin.okurken devamsızlik yada öğretmenden rica etmen durumu için bunu yazdın sandım sona doğru birde baktım teşekkür etmek için sarilmissin buna hata demişsin..şu an gülüyorum. .asıl takılmam gereken durumu atlayıp çocuğa sarıldın diye pismansin öyle mi?
Hii olabilir unv bende devamsizliktan az daha cakozlayacaktim ama benim sebebim uyanip okula gidememktiEskiden konu acmıstım canım. Erkek arkadaşımdan ayrıldım ben. Depresyona girdim ve memleketime gittim. Bu yüzden devamsızlık yaptım.
Gebelik testi al bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?