Olayın anlık heyecanıyla olmuş, yanlış anlamayacaktır:)
Kopyaları yapıştır yapıyorum canım kaçırmış olabilirsin :)
Ya aslında bu kadar endişelenmemin sebebi var. Bunun bir kankası vardı kız. Bu çocuk eve çıktığında kız da bunun ev temizliğine yardıma gelmiş. Çok geç saat olunca da yorulmuş ve burda kalıyım demiş. Çocuk da tamam demiş. Güya bu kız çocuk uyurken gelip bunu öpmeye falan başlamış. Dogrulugu şüpheli bence.Bunu anlatmış fakültede benim de kulağıma geldi.
Diyeceğim o ki bu olayı da carptırıp başka türlü anlatır mı ki? Bu yüzden korktum. Dedikodu çıkmasından ve bu dedikodunun eski sevgilim ve hala sevmekte olduğum insanın kulağına gitmesi endişem.
Öyle deme olayı hatırlatma. Teşekkür et geç kurcalamaYine de yarın çok çok teşekkür ederim ve sevinçten ani ve saçma bir tepki verdim bunun için özür dilerim diyim mi canım ya
Ben hatanin ailenizden habersiz devamsizlik oldugunu sanmistimNe safim ya.
Ya çocuk iyilik etmiş, bizim kız da el sağlıklığı olarak arkadaşlığını bitirmişÇıkmaz dedikodu falan, bu kadar pinpirik olma. Tam tersine şu an çocuk beni öptü ben reddettim dese gayet inanırlar. Çünkü sen çocuğu her yerden silmişsin.
Kadının bir arkadaşına dostane şekilde sarılmasında bir sorun yok ki? Abartıyorsun. Çocuğun o diğer konuda ağzı biraz gevşekmiş de inan senin sarılmanı cidden önemsememiştir.
Bunu baştan desene yahu. Faceden falan silmeseymşsin keşke. Öyle yaparak önce kendin anlam yüklemişsin. Daha fazla bişey yapıp göze batma derim
Öyle deme olayı hatırlatma. Teşekkür et geç kurcalama
Ya çocuk iyilik etmiş, bizim kız da el sağlıklığı olarak arkadaşlığını bitirmiş
Çok vefalı çok!
Bir de hata deyince ben başka bir şey sandım.
Sarılmak deyince geliyor bana bir gülme.
Ya bu senin olayı unutamadığın manasına gelir ki o umursamamışsa bile sen karpuz kabuğunu düşürmüş olursun.Faceden sildiğimin bile farkında olmayacaktır çok konuştuğum biri bile değil en son ne paylaştığını profil fotosunu bile bilmem
Yine de yarım çok teşekkür ederim tekrar hayati bir konuda bana çok yardımcı oldun sevinçle abartı ve bana uygun olmayan tepki verdim kusıra bakma demeli miyim?
Ben de konunun gidişatından çocukla seviştin sandım bu gazla. Sarılmaktan ne olcak, ben olsam alnından öperdim "koçum benim" diye, bir de güzel bir yemek ısmarlardım sonrasında
Merhaba kızlar;
Bugün okula gittim sabah dersim vardı. Hoca yoklama alırken devamsızlık hakkımı sordum. 6hafta devamsızlık yapmışım ve devamsızlıktan kaldığımı söyledi hoca. O kadar korktum ki. Çünkü su an son sınıfım ve 2ay sonra mezun olucam. Bu dersten devamsızlıktan kalmak demek okulumun bir ders için 1yıl uzaması demek. Aileme bunu acıklayamazdım.
Bizim sınıftan bir çocugun da 6hafta olmus devamsızlığı. İkimiz de kaldık diye tutustuk baya. Napcaz falan filan. Ders çıkışı arkadaşlarla topluca kantinde oturduk ama ben ağlıyorum. Dayanamadım hocanın odasına gittim konuşmaya ve mazeretlerimi sıraladım. Hoca yapamam görmezden gelemem dedi bütün ısrarlarıma rağmen.
Ben çıkınca nu arkadaş girdi hocanın yanına. Baya acındırmıs kendini. Hoca beni de odaya çağırdı ve tamam dedi geçircem sizi falan. Yani aslında arkadasın sayesinde oldu beni de geçirmesi.
Hocanın yanından çıkınca okul koridorun da bir anlık sevinçle teşekkür ederim senin sayende oldu deyip sarıldım.
Şimdi kendimi kötü hissediyorum. Normalde muhabbetim bile yok . merhabadan başka. Hakkımda bu olayı arkadaşların yanında falan anlatıp arkadaşlarımın arasında kötü düşmekten korkuyorum. Normalde erkek kankaları olan bir insan değilim ve bilinçli yapmadım sarılmayı da.
Çocuğu faceden ve instagramdan sildim. Gidip konuşmalı mıyım yanlış anlama tarzında yoksa üstüne düşmemeli miyim? Okulların kapanmasına 2ay kaldı surda. Çok kötü hissediyorum su an
Ne hale geldik. Bir genç kız arkadaşına sevinçle sarıldı diye suçluluk duyuyor. Kızım kızlar ve erkekler arkadaş olabilir.
Bir arkadaşına sarılmış olman seni lekelemez. O farklı düşünürse ki sanmıyorum onun ayıbı. Senin bunu düşünüyor
olmanda senin ayıbın ve arkadaşına hakaret.
Ya aslında bu kadar endişelenmemin sebebi var. Bunun bir kankası vardı kız. Bu çocuk eve çıktığında kız da bunun ev temizliğine yardıma gelmiş. Çok geç saat olunca da yorulmuş ve burda kalıyım demiş. Çocuk da tamam demiş. Güya bu kız çocuk uyurken gelip bunu öpmeye falan başlamış. Dogrulugu şüpheli bence.Bunu anlatmış fakültede benim de kulağıma geldi.
Diyeceğim o ki bu olayı da carptırıp başka türlü anlatır mı ki? Bu yüzden korktum. Dedikodu çıkmasından ve bu dedikodunun eski sevgilim ve hala sevmekte olduğum insanın kulağına gitmesi endişem.
Amaaaaaan dert ettigin seye bak hic takma ne olabilirki en fazla 2 ay sonra bir daha omrunde gormeyecksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?