Kızlar ilk defa böyle bir hata yaptım kendimi kötü hissediyorum yardım eder misiniz?

Sizce?

• Git konus

OY: 5 5,3%
  • Boşver takma üstüne düşme

OY: 92 96,8%

• Ankete Katılan
    95
Yuhh bu kadar iyi bir olayi nasıl bu hale getirdiniz?
Icten bir teşekkür etmişsin, insaniz ya
Kalkıp da kiz bana sarildi diye neden anlatsin

Ne hale geldik. Bir genç kız arkadaşına sevinçle sarıldı diye suçluluk duyuyor. Kızım kızlar ve erkekler arkadaş olabilir.

Bir arkadaşına sarılmış olman seni lekelemez. O farklı düşünürse ki sanmıyorum onun ayıbı. Senin bunu düşünüyor

olmanda senin ayıbın ve arkadaşına hakaret.

Bunu baştan desene yahu. Faceden falan silmeseymşsin keşke. Öyle yaparak önce kendin anlam yüklemişsin. Daha fazla bişey yapıp göze batma derim

Ben hatanin ailenizden habersiz devamsizlik oldugunu sanmistim Ne safim ya.

Nu kadar devamsızlık yaptığımı ben de farketmedim ki. Normalde çalışma masamda postit kağıdında tüm derslerin yazar ve yanına girmediğim haftalara + koyarım. Ama su son zamanda sevdiğimdem ayrı düşünce sürekli memlekete ailemin yanına gittim kafam dagılsın diye. O yüzden çok olmus

Faceden silerek daha çok dikkat çektin farkında değilsin. Olabilir yani sevinmişsin sarılmışsın keşke herkes senin gibi ince düşünse.

Ya çocuk iyilik etmiş, bizim kız da el sağlıklığı olarak arkadaşlığını bitirmiş
Çok vefalı çok!
Bir de hata deyince ben başka bir şey sandım.
Sarılmak deyince geliyor bana bir gülme.

Bunu baştan desene yahu. Faceden falan silmeseymşsin keşke. Öyle yaparak önce kendin anlam yüklemişsin. Daha fazla bişey yapıp göze batma derim

Faceden sildiğimin bile farkında olmayacaktır çok konuştuğum biri bile değil en son ne paylaştığını profil fotosunu bile bilmem
Yine de yarım çok teşekkür ederim tekrar hayati bir konuda bana çok yardımcı oldun sevinçle abartı ve bana uygun olmayan tepki verdim kusıra bakma demeli miyim?

Öyle deme olayı hatırlatma. Teşekkür et geç kurcalama

Zamanla kapanır konu diyorsun yani. Umarım öyle olur. Bir de kantine arkadaşlarımızın yanına dönünce anlattık kalmadıgımızı.
Orda dedi dmr çok sevindi kardeşim teşekkürler diye sarıldı bana dedi

Ya çocuk iyilik etmiş, bizim kız da el sağlıklığı olarak arkadaşlığını bitirmiş
Çok vefalı çok!
Bir de hata deyince ben başka bir şey sandım.
Sarılmak deyince geliyor bana bir gülme.

Ya aslında bu kadar endişelenmemin sebebi var. Bunun bir kankası vardı kız. Bu çocuk eve çıktığında kız da bunun ev temizliğine yardıma gelmiş. Çok geç saat olunca da yorulmuş ve burda kalıyım demiş. Çocuk da tamam demiş. Güya bu kız çocuk uyurken gelip bunu öpmeye falan başlamış. Dogrulugu şüpheli bence.Bunu anlatmış fakültede benim de kulağıma geldi.
Diyeceğim o ki bu olayı da carptırıp başka türlü anlatır mı ki? Bu yüzden korktum. Dedikodu çıkmasından ve bu dedikodunun eski sevgilim ve hala sevmekte olduğum insanın kulağına gitmesi endişem.

Bu yazdığımı okudunuz mu canım

Ya bu senin olayı unutamadığın manasına gelir ki o umursamamışsa bile sen karpuz kabuğunu düşürmüş olursun.
Ya Tanrı aşkına kaç yaşındasın sen? 15 yaşında gibi davranıyorsun. Adamla öpüşmedin, sadece heyecanla sarılmış bulundun.
Ayrıca dedikodu çıkaracak adam, sen açıklama yapınca vazgeçer mi sanıyorsun? Aç şu gözleri artık.

Ben de konunun gidişatından çocukla seviştin sandım bu gazla. Sarılmaktan ne olcak, ben olsam alnından öperdim "koçum benim" diye, bir de güzel bir yemek ısmarlardım sonrasında

Ya aslında bu kadar endişelenmemin sebebi var. Bunun bir kankası vardı kız. Bu çocuk eve çıktığında kız da bunun ev temizliğine yardıma gelmiş. Çok geç saat olunca da yorulmuş ve burda kalıyım demiş. Çocuk da tamam demiş. Güya bu kız çocuk uyurken gelip bunu öpmeye falan başlamış. Dogrulugu şüpheli bence.Bunu anlatmış fakültede benim de kulağıma geldi.
Diyeceğim o ki bu olayı da carptırıp başka türlü anlatır mı ki? Bu yüzden korktum. Dedikodu çıkmasından ve bu dedikodunun eski sevgilim ve hala sevmekte olduğum insanın kulağına gitmesi endişem.

Yahu ergenler gibi adami faceden falan niye siliyorsun ki? Bunun uzerine tabii yanlis anlar.

Amaaaaaan dert ettigin seye bak hic takma ne olabilirki en fazla 2 ay sonra bir daha omrunde gormeyecksin

Böyle bir durum var onunla ilgili

inan bana o ex askinda dahil okul bitip yeni hayatina basladiginda is guc gibi dertler basladiginda aklina bile gelmeyecek, mezuniyetinle o sayfayi cevirip gideceksin.

Amaaaaaan dert ettigin seye bak hic takma ne olabilirki en fazla 2 ay sonra bir daha omrunde gormeyecksin

Benim korkum bu. Ve eğer dedikodu çıkarırsa hakkımda hiç silinmez ki bu nereye gitsem gelir benimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…