Ya aslında bu kadar endişelenmemin sebebi var. Bunun bir kankası vardı kız. Bu çocuk eve çıktığında kız da bunun ev temizliğine yardıma gelmiş. Çok geç saat olunca da yorulmuş ve burda kalıyım demiş. Çocuk da tamam demiş. Güya bu kız çocuk uyurken gelip bunu öpmeye falan başlamış. Dogrulugu şüpheli bence.Bunu anlatmış fakültede benim de kulağıma geldi.
Diyeceğim o ki bu olayı da carptırıp başka türlü anlatır mı ki? Bu yüzden korktum. Dedikodu çıkmasından ve bu dedikodunun eski sevgilim ve hala sevmekte olduğum insanın kulağına gitmesi endişem.
Benim korkum bu. Ve eğer dedikodu çıkarırsa hakkımda hiç silinmez ki bu nereye gitsem gelir benimle
puhshshshshhshhshsGebelik testi al bence.
inan bana o ex askinda dahil okul bitip yeni hayatina basladiginda is guc gibi dertler basladiginda aklina bile gelmeyecek, mezuniyetinle o sayfayi cevirip gideceksin.
Yahu ergenler gibi adami faceden falan niye siliyorsun ki? Bunun uzerine tabii yanlis anlar.
İleride başka biriyle başlasam ve beni sorsa birilerine nasıl kız diye , dedikodu olarak çıkarsa bu durum başladığım kişi de benim basit bir kız olduğumu düşünmez mi? Zaten eski erkek arkadaşımın kulagına bi gitse hayatta dönmez ve böyle konularda çok tututcu.
Gecen sene onunla ilk çıkmaya başladığımız zamanlarda bir akşam kız arkadaslarımla gezerken çilek almıştık seyyar satıcıdan. arkadaşım kaldırımın kenarında merdiven vardı orada oturup çilek yiyelim dedi. O da arkadaşlarıyla çıkmıştı. Ve bizim merdivenden oturdugumuzu gördü. Çok işlek bir yol zaten. Ardından mesaj attı bana "bir bayan öyle kaldırım kenarındaki yerlerde oturmamalı diye" böyle bir insan eski sevgilim. Yol kenarı da değildi oturduğumuz . kuaför dükkanının önündeki merdivendi.
Bu olayı duyarsa kim bilir ne düşür.
Bisey yapma hic bisey olmamis gibi davranNapıyım peki şimdi
Ya aslında bu kadar endişelenmemin sebebi var. Bunun bir kankası vardı kız. Bu çocuk eve çıktığında kız da bunun ev temizliğine yardıma gelmiş. Çok geç saat olunca da yorulmuş ve burda kalıyım demiş. Çocuk da tamam demiş. Güya bu kız çocuk uyurken gelip bunu öpmeye falan başlamış. Dogrulugu şüpheli bence.Bunu anlatmış fakültede benim de kulağıma geldi.Çooook tuhafsın gerçekten.
Bisey yapma hic bisey olmamis gibi davran
Yeniden ekle istersen yanlislikla sildim kusura bakma diyebilirsin
Veli gidince okula siliyorlâr ki devamsızlığı boşuna sarilmisin
Durduk yere silmen de sacma amaZaten hiç konuşmadığım biri. Facede varlığını bile bilmem. Hani olur ya facede eklidir ama paylaşımını vs görmezsin. Öyleyiz yani.
Durduk yere silmen de sacma ama
Hatani duzeltebilirsin yeniden ekleyerek
Onun disinda sarilma konusunda bir gariplik yok sinif arkadasin sonucta
SanmamYa aslında bu kadar endişelenmemin sebebi var. Bunun bir kankası vardı kız. Bu çocuk eve çıktığında kız da bunun ev temizliğine yardıma gelmiş. Çok geç saat olunca da yorulmuş ve burda kalıyım demiş. Çocuk da tamam demiş. Güya bu kız çocuk uyurken gelip bunu öpmeye falan başlamış. Dogrulugu şüpheli bence.Bunu anlatmış fakültede benim de kulağıma geldi.
Diyeceğim o ki bu olayı da carptırıp başka türlü anlatır mı ki? Bu yüzden korktum. Dedikodu çıkmasından ve bu dedikodunun eski sevgilim ve hala sevmekte olduğum insanın kulağına gitmesi endişem.
kahveden mi buldun bu adamı? doğru söyle
İleride başka biriyle başlasam ve beni sorsa birilerine nasıl kız diye , dedikodu olarak çıkarsa bu durum başladığım kişi de benim basit bir kız olduğumu düşünmez mi? Zaten eski erkek arkadaşımın kulagına bi gitse hayatta dönmez ve böyle konularda çok tututcu.
Gecen sene onunla ilk çıkmaya başladığımız zamanlarda bir akşam kız arkadaslarımla gezerken çilek almıştık seyyar satıcıdan. arkadaşım kaldırımın kenarında merdiven vardı orada oturup çilek yiyelim dedi. O da arkadaşlarıyla çıkmıştı. Ve bizim merdivenden oturdugumuzu gördü. Çok işlek bir yol zaten. Ardından mesaj attı bana "bir bayan öyle kaldırım kenarındaki yerlerde oturmamalı diye" böyle bir insan eski sevgilim. Yol kenarı da değildi oturduğumuz . kuaför dükkanının önündeki merdivendi.
Bu olayı duyarsa kim bilir ne düşür.
Sanmam
Seni taniyan taniyordur zaten
Tanimayan icin de ne dusunurse dusunsun diyecegim. Yahu uni ortaminda boyle mahalle dedikodulari oluyor muymus? Ben mezun olali 10 yilda ne cok sey degismis
Dogrudur canimOluyor valla daha ne dedikodular var. Kimse kimseye dost değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?