Kızlar ilk defa böyle bir hata yaptım kendimi kötü hissediyorum yardım eder misiniz?

Sizce?

• Git konus

OY: 5 5,3%
  • Boşver takma üstüne düşme

OY: 92 96,8%

• Ankete Katılan
    95

Sen en iyisi bu çocuğu boğazla, başka türlü rahatlayamayacaksın gibi

inan bana o ex askinda dahil okul bitip yeni hayatina basladiginda is guc gibi dertler basladiginda aklina bile gelmeyecek, mezuniyetinle o sayfayi cevirip gideceksin.

İleride başka biriyle başlasam ve beni sorsa birilerine nasıl kız diye , dedikodu olarak çıkarsa bu durum başladığım kişi de benim basit bir kız olduğumu düşünmez mi? Zaten eski erkek arkadaşımın kulagına bi gitse hayatta dönmez ve böyle konularda çok tututcu.

Gecen sene onunla ilk çıkmaya başladığımız zamanlarda bir akşam kız arkadaslarımla gezerken çilek almıştık seyyar satıcıdan. arkadaşım kaldırımın kenarında merdiven vardı orada oturup çilek yiyelim dedi. O da arkadaşlarıyla çıkmıştı. Ve bizim merdivenden oturdugumuzu gördü. Çok işlek bir yol zaten. Ardından mesaj attı bana "bir bayan öyle kaldırım kenarındaki yerlerde oturmamalı diye" böyle bir insan eski sevgilim. Yol kenarı da değildi oturduğumuz . kuaför dükkanının önündeki merdivendi.
Bu olayı duyarsa kim bilir ne düşür.

kahveden mi buldun bu adamı? doğru söyle

Veli gidince okula siliyorlâr ki devamsızlığı boşuna sarilmisin

Çooook tuhafsın gerçekten.
Ya aslında bu kadar endişelenmemin sebebi var. Bunun bir kankası vardı kız. Bu çocuk eve çıktığında kız da bunun ev temizliğine yardıma gelmiş. Çok geç saat olunca da yorulmuş ve burda kalıyım demiş. Çocuk da tamam demiş. Güya bu kız çocuk uyurken gelip bunu öpmeye falan başlamış. Dogrulugu şüpheli bence.Bunu anlatmış fakültede benim de kulağıma geldi.
Diyeceğim o ki bu olayı da carptırıp başka türlü anlatır mı ki? Bu yüzden korktum. Dedikodu çıkmasından ve bu dedikodunun eski sevgilim ve hala sevmekte olduğum insanın kulağına gitmesi endişem.

Ben mi tuhafım insanlar mı? Ne biliyim düşünmediğim birşey için yargılanmak heleki kötü kız konumuna düşmek istemem.
Ve kimse benim istemsiz böyle birşey yaptıgıma inanmaz. Herkes ona inanır. Hani o erkek ya.
Bizim toplumun kuralı bu değil mi

Bisey yapma hic bisey olmamis gibi davran
Yeniden ekle istersen yanlislikla sildim kusura bakma diyebilirsin

Zaten hiç konuşmadığım biri. Facede varlığını bile bilmem. Hani olur ya facede eklidir ama paylaşımını vs görmezsin. Öyleyiz yani.

Zaten hiç konuşmadığım biri. Facede varlığını bile bilmem. Hani olur ya facede eklidir ama paylaşımını vs görmezsin. Öyleyiz yani.
Durduk yere silmen de sacma ama
Hatani duzeltebilirsin yeniden ekleyerek
Onun disinda sarilma konusunda bir gariplik yok sinif arkadasin sonucta

Durduk yere silmen de sacma ama
Hatani duzeltebilirsin yeniden ekleyerek
Onun disinda sarilma konusunda bir gariplik yok sinif arkadasin sonucta

Ya aslında bu kadar endişelenmemin sebebi var. Bunun bir kankası vardı kız. Bu çocuk eve çıktığında kız da bunun ev temizliğine yardıma gelmiş. Çok geç saat olunca da yorulmuş ve burda kalıyım demiş. Çocuk da tamam demiş. Güya bu kız çocuk uyurken gelip bunu öpmeye falan başlamış. Dogrulugu şüpheli bence.Bunu anlatmış fakültede benim de kulağıma geldi.
Diyeceğim o ki bu olayı da carptırıp başka türlü anlatır mı ki? Bu yüzden korktum. Dedikodu çıkmasından ve bu dedikodunun eski sevgilim ve hala sevmekte olduğum insanın kulağına gitmesi endişem.

Öğretmenlik damarım tuttu söylemeden edemedim. Yahu dönem zaten 14 bilemedin 15 hafta. Siz zaten bunun yarısında devamsızlık yaptıysanız kalmayı hak etmişsiniz. Bence çocuğa sarılmaktan ziyade buna takın. Hocanız insaflıymış, ben olsam lafını bile yaptırmazdım.

Sanmam
Seni taniyan taniyordur zaten
Tanimayan icin de ne dusunurse dusunsun diyecegim. Yahu uni ortaminda boyle mahalle dedikodulari oluyor muymus? Ben mezun olali 10 yilda ne cok sey degismis

kahveden mi buldun bu adamı? doğru söyle

Üniversiteden buldum. Aslında annesi ablası falan da acık insanlar. Ablasının falan da erkek arkadaşları var hatta gelir giderler ablasının bulunduğu sehire. Ablası sevgilisini ailesiyle rahatça tanıştırır. Ablasının eski sevgililerini ailece bilirler ama ben eski sevgilimden baya çektim nu konuda.
Nedense ama hala onu seviyorum

Sen bu erkek arkadasi halan neden umursuyorsun bak adi ustunde eski erkek arkadas adam gelecek hayatini hayalini kuruyor belki sen burda mezuniyete 2 ay kala gelecegini dusunecegine ay acaba kulagina mi gelir ay soyle ay boyle diye acaba bana donermi hayalleri kuruyorsun.
Unut gitsin su erkek arkadasini ayrica seni 4-5 senede taniyamamis adam milletin cikaracai bir lafla birine kotuleyecekse zaten her turlu sana gicikligi olan her turlu kotu referans verecek biridir.
Hem kaldimi oyle teee universite arkadaslarindan kizi sordurma adeti oda nedir yaa cidden.

Canim benim inan bana 4-5 aya kalmaz bu insanlardan biri bile aklina gelmeyecek oyle bir hayat telasina gireceksin ki.

Bunlar bos isler bak gel sen beni dinle o yollardan hepimiz gectik suanda goruslerini onemsedigin kisilerden belki 2-3 kisiyle gorusmeye deval edeceksin ilerideki hayatina onlarda sosyal medyada yani gercek hayatta olmasi ihtimali cok az, herkes memleketine donecek herkes gercek hayatla mucadelesine baslayacak. Kimi evlenip baska sehirlere gidecek kimi is icin gidecek kimsenin kimseyi dusunecek hatirlayacak vakti olmayacak yani.

Bu isleri birak okulu bitirip ise girmeye bak eski erkek arkadasinda gitsin gelecekteki karisina versin o cok bilmis tavirlariyla ahlak dersini. Ayrica sen sana yakisa kendi iradenle degilde birilerine yaranmak veya bir erkege kendini begendirmek icin yapiyorsan oda senin kisiliginin oturmadigini gosterir.

Tekrarliyorum bu erkek meselelerini bir kenara birak once is -meslek*kariyer sonra erkek- sevgili koca.
Sirayi bozarsan cok zorlanirsin hayatta benden soylemesi

Sanmam
Seni taniyan taniyordur zaten
Tanimayan icin de ne dusunurse dusunsun diyecegim. Yahu uni ortaminda boyle mahalle dedikodulari oluyor muymus? Ben mezun olali 10 yilda ne cok sey degismis

Oluyor valla daha ne dedikodular var. Kimse kimseye dost değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…