Kızlar implantasyon kanaması nasıl oluyor

sky1903

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2013
82
1
16
İstanbul
Benim bugün akıntım çok oldu. sanki su gibi. bir ara iç çamaşırım da açık pembe çok az bir leke gördüm ve daha da gelmedi. adetime de 1 hafta var. sizce implantasyon kanaması olabilir mi

Benim bugün akıntım çok oldu. sanki su gibi. bir ara iç çamaşırım da açık pembe çok az bir leke gördüm ve daha da gelmedi. adetime de 1 hafta var. sizce implantasyon kanaması olabilir mi

hg öncelikle cnm yerleşme kanaması kahverengi olur genelde çok koyu kıvamlı bi kanamadır bikaç damla snra daha gelmez gebelik ihtimalin var illa ki ama biz ne kdr biliriz orası şüpheli beklemen gerek brzcık

hg öncelikle cnm yerleşme kanaması kahverengi olur genelde çok koyu kıvamlı bi kanamadır bikaç damla snra daha gelmez gebelik ihtimalin var illa ki ama biz ne kdr biliriz orası şüpheli beklemen gerek brzcık
Sağol canım cevap verdiğin için. içimde tuhaf bir his var sanki hamileymişim gibi ama ya değilsem diye korkuyorum. dünde kanı görünce baya heycanlandım inşallah bu sefer olur

Selam.. Benim de sorum olcak ben kadımda 4 haftalık düşük yaptım.. O zamandan beri deniyrz ama olmadı. Bu ay cuma günü kahve lekelerim geldi adet olcam sandm ama devamı gelmedi akşam tekrar geldi derken bu böyle 3 gündür sürüyo fakat kahve lekeler toplamda 2 günlük ped doldurcak kadardır ancak.. Adet günüm de dündü. Dün sabah idrar testi yaptığımda ikinci çizgi iyice bakıldığında gölge gibi vardı. Ben daha önce adetlerimde böyle bişeyle de hiç karşılaşmadım. Hamile olabilrmym? Yarn da işe gidicem kan testi vercek vaktm olmıcak malesf

Selam. Evet bu yerlesme kanamasi olabilir. Benimde pembemsi 2-3 damla kadar gelmisti. O pembe kanamadan 3 gün sonra falan test yapmistim cok silik cizgi cikmisti bende. Hayirlisiyla insallah hamilesindir

Sky1903 ben dun aksam test yaptm koyu cizgi cikti gayet yarn kan vercem.. Bende 3 gun damla damla kahve lekelenme oldu eger yarn kesinlesirse hamilelegim bi da yerlesme kanamasydi dicem ins ..

Sky1903 ben dun aksam test yaptm koyu cizgi cikti gayet yarn kan vercem.. Bende 3 gun damla damla kahve lekelenme oldu eger yarn kesinlesirse hamilelegim bi da yerlesme kanamasydi dicem ins ..
İkinci çizgiyi görürsen hamilesindir kesin :) inşallah test sonuçlarında pozitif çıkar :)
Bende 2 aylıkken düşük yaptım daha da hamile kalamadım. Adetime daha 4 gün var test yapıp yapmamakta kararsızım inşallah bu sefer olur

Canm ben ayın 26 sında kan testi yaptrdım1058 cıktı.. O dediğim lekelenme yani yerleşme kanaması.. Kahverengiydi ve günde 4-5 damla ancak gelmişti 3 gün sürdü adet olmam gereken zamanda oldu. Sen 4 gün kaldı demişssin bugn adetine artk 2 gün kalmş yani bence sabret biraz daha.. Ben idrar testimi 24 ün de yaptım günümden 1 gün sonra diyim ama tabi düşük sorası düzensizliğe göre.. Senin ne kadar zaman oldu düşükten sora? İnşallah senin de güzel haberlerini alırız :)

martın 17 sinde 7 ay olacak canım. benim ilk hamileliğimde implantasyon kanaması bile gelmemişti. şimdi günümden önce kanı görünce heycanlandım bakalım yarın büyük gün inşallah adet olmam :)

martın 17 sinde 7 ay olacak canım. benim ilk hamileliğimde implantasyon kanaması bile gelmemişti. şimdi günümden önce kanı görünce heycanlandım bakalım yarın büyük gün inşallah adet olmam :)

İnşallah gelmez :)) benm de olmamştı böyle bişey :) kısmet... İnşallah hayrlısıyla gelir bebekler hepimiz için :)

Test yaptinmi canim? Ben duramazdim yapmadan ya. Senden cok ben heycan yaptim suan sabah idrariyla yapsan ya bitane?? Bence cikar ikinci cizgi....

Test yaptinmi canim? Ben duramazdim yapmadan ya. Senden cok ben heycan yaptim suan sabah idrariyla yapsan ya bitane?? Bence cikar ikinci cizgi....

adetime 4 gün varken yapmıştım günüm geçince tekrar yaparım dedim ama olmadı ağlayacağım valla ya oysa ki bütün belirtiler vardı

Canm adet mi oldun? Ben de geçen ay aynen bu durumu yaşadm tüm belirtiler vardı hazrlamstm kendimi ama olmadı malesf.. Moralini bozma herşey zamanlı, hayrlısıyla gelir inşallah...

Canm adet mi oldun? Ben de geçen ay aynen bu durumu yaşadm tüm belirtiler vardı hazrlamstm kendimi ama olmadı malesf.. Moralini bozma herşey zamanlı, hayrlısıyla gelir inşallah...
Dün gece kasıklarımda ağrı oldu. sabah kalktım az bi kan gelmiş off ya bu sefer kesin diyordum ama yine hüsran

Devamı geldi mi? Belki adet değildir yine de moralini bozma canm ya... Moral çok önemli olumsuz düşünme inşallah nasip olcak sonçta bikere kaldın hamile demek ki kalabiliyosun şükür... İyi düşün iyi olsun

kızlar benim de adetime 5 gün var . dün yani 6 gün kala akşam hafif kahverengi bir kanamam oldu. heh dedim yerleşme kanaması. yine de ped koydum gece sancıyla uyandım ve pede açık kırmızı kan gelmişti. hala da geliyor. normal de adetim geç gelir ama erken gelmezdi. arada kaldım. acaba yerleşme kanaması böyle mi oluyor. bilen arkadaşlar lütfen cevap yazabilir mi? kafam karıştı :S

valla ben yerleşme kanaması yaşamadım bu ay yaşadım sandım ama sanmışım ama adet olduysan anlarsın kanamana göre. adetinde düzensizlik varsa belki erken olmuşsundur bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…