Kızlar implantasyon kanaması nasıl oluyor

yeni gördüm ya kusura bakma.imlantasyon kanamam kahverengi lekelenme şeklindeydi bir iki kere iç çamaşırımda leke gördüm.Kişiden kişiye değişiklik gösteriyor olabilir ama ben senin yaşadığını yaşadığımda doktorum yumurtlama kanaması demişti aynı şekilde iki gün leke şeklinde gelip sonradan çoğalmıştı ama adet yine de adet kanaması kadar çok değildi..inşallah gönlünden geçen olur ...

Benimde adetime 10 gün kala lekelenmeler oldu. Arada peçeteye gelecek şekilde akıntı kıvamında kahverengi ve açık renkli lekelenmeler devam ediyor. Bugün adet olmam lazım ama hala yok. Çok korkuyorum yine negatif olacak diye. İnşalah ikinci çizgiyi bende görürüm

Arkadaslar bir sorum olacakti. Normalde tup bebek tedavisi icindeyim ancak bu ay ara verdik ocak 31 den beri bant climara bant kullaniyorum ikigun once ve dun devam eden beyaz bir akintim vardi. Bugun oglen cok az bir kan gordum kirmizi adet oldum dedim devami gwlmedi. Simdi sildikce selpaga beyaz akinti geliyor. Adetime 3-4 gun var. Dr kendiliginden de olabilir demisti. Bi umut iste yerlesme kanamsi olabilir mi acaba? Adet agrisi gibi bi agrim var ilk defa mide bulantim var .... umut etmek de istemiorum ama iste... sizce yerlesme kanamasi ve agrisi olabilir mi?

Mrb arkadaslar ben esimle yumurtlama gunumde birlikte oldum adet günmden 3 gun once test yaptirdim kanda gebelik cikmadi.ayni aksam kahverengi lekenmem oldu 1 gun surdu.acaba yerlesme kanamasi olabilir mi?beta hcg tekrar baktirmalimiyim lutfen bana yardim edin.internette okudum beta hcg yerlesmeden bir gun sonra yukselmeye basliyormus insallah hamileyimdir

merhaba
şimdi adetime 2 gün kala açık pembe lekelenmem oldu (kadın hastalıkları sandım ) , sonra adet oldum normelden farrklı olarak çok şiddetli ağrım oldu ve parça düşürdüm..neyse adetim bitti akşamı sulu renksiz akıntım oldu (heh dedim bitti adetim) sabah yeşil çay içmiştim..tekrar wcye gittiğimde çamaşırımda yine açık pembe lekelenme olduğunu farkettim..

iyice kafam karıştı.. doktorada gidemedim evde kargo bekliyorum..

şimdi bunlar adetin devamımı yoksa düşük mü yaptım yada kimyasal gebelikmiydi... veya hamilelikmi var bende şimdi?

bel-kasık-rahim ağrım devam ediyor bide yada bana öyle geliyor kafayı yedim heralde...

Merhaba arkadasim. Adetine nasilsa cok az kalmis hamilelik varsa idrar testinde cikar bence. Benim dun yani adetime 8 gun kala buyuk idrarimdan sonra hafif bir lekelenmem oldu acik kirmizi renke peceteye silinince geliyordu ancak ped kullanmadim. Bugun de hu lekelenme kahveye donustu ve yine peceteye silinince ancak. Goguslerim sis ve aciyorlar zaman zaman kadik agrilarim da oluyor. Bugun adetime 7 gun var , yarin da devam ederse doktora gidecem ultrasyonda insaAllah pozitif biseyler ggorunur

Slm kizlar ins. Hepimiz bekledigimiz umutlarimiza bir gun kavusuruz.benim bir kac ggundur gündür kafami kurcalayan adetime 3 gun kala ara ara lekelenme geliyor bugun adet gunumdu ve bugunde geldi bu lekelenme.durmadan camasirima bakiyorum ne oldu die test yaptim negatif cikti sadece goguslerimde şişlik var sizce hamilelik olabilir mi ☺ins.ta oledirr

Merhaba kızlar ben yeni evliyim doğum kontrol hapı kullanıyorum bu ay üst üst haplarimi almayi unuttum. Sonra arka arkaya aldım ama ay ki adetim 3 gün önce geldi ve kahverengi minik minik lekeler şeklinde geldi 2 yada 3 gün sürdü ama leke leke.bu zamana kadar hiç adet düzensizliği de yaşamadım şimdi böyle birşey yaşıyorum acaba hamilemiyim bu yerlesme kanaması olabilir mi tecrübeli arkadaşlar da yardım bekliyorum

Merhaba
adetime iki gun kala kahvrengi lekelenme oldu idrar testi yaptim sabah negatif cikti.bugun sadece bir kere koyu kirmizi kan geldi ben adetim basliyor sandim
ancak sonrasi yine kahverengi lekelenme oldu. Bu implantasyon kanamasi olabilir mi idrar testinde birsey cikmadi

kızlar yardımmmmm bısey sorucam ben 24 martta adet olmam gerekıyodu olmadım 5 nısanda doktora gıttım adet sokturucu tarlusal hapını verdi 6 nısanda basladım 11 nisanda bitirdim doktor hap bıtınce 10 gun ıcınde adet olucaksın dedı bugun 13 cu gune gırdım ama hala adet yok gogus uclarım ozellikle cok acıyo belım sırtım agrıyo olmayınca 2 gun once test yaptım negatıf cıktı 24 nısanda bı sonrakı adeti olmam lazım acaba hormonlar onumu beklıyo dun gece bırdamla kanla kahverengı bı akıntı gelmıs ama gun boyu hıcbısey gelmedı sızce neyapmalıyım 24 une kadar bekleyıpmı doktora gıdeyım ?

nurimomo, 1 dakika ön

Kizlar merhaba benimde bi sorum olucakti oncelikle 5 6 aydir adetlerim duzensiz normalde ayin 30 unda oluyodum sonra erken geldi uc ay ayin 22 sinde adet gordum mart ayinda 15 gun gecikti 7 sinde oldum nisanda 5 inde mayis da 8 i olarak devam etti ama bu ay hala tam olarak adet olmadim 2 gun once kahverengi lekelenmelerim oldu arada pembemsiye dondu peceteye sildikce yogun bi sekilde anlasiliodu bugunde kahverengi ve kirmizi olarak gelio ped e ama adet gibi yogun degil anlamadim allaha sukur 2 tane evladim var cocuk dusunmuyoruz bu durum beni korkutuo yerlesme kanamasi dedikleri boyle biseymi diger hamileliklerim de hic boyle bisey yasamadim uzun oldu kisura bakmayin

Merhaba çok yeniyim. Bu yerleşme kanaması olayını bir türlü oturtamadım hangisi doğru. en son 17 trmmuzda regl oldum. 23 temmuzda bitti. 30 temmuzda minik kanamam oldu çok az. (14. Güne denk geliyor) Stesten adet oluyorum sandım. Ama değilmiş. 2-3 gün minik kanamalar sürdü günlük ped ile idare edecek kadar. Sonra kanamalar kahverengi gibi olmaya başladı. Şimdi geçti. Bebek çok istiyoruz. Yerleşme kanaması olabilir mi ben bu yerleşme kanaması işini pek anlamadım çünkü.

Merhabalar,benim adetim 15 gün gecikti ve son 4 gündür çok az aralıklı gelen kahverengi bir akıntım var.Prezervatifle korunuyoruz.Hamilelik beklemiyorum ama korunmama rağmen hamile kalmam mümkün mü bilemiyorum.Ne de olsa bu konuda çok net bilgiler yok.Her ihtimale karşı dün gece erken gebelik testi yaptim ve sonuç beklediğim gibi negatif çıktı.Cuma günü hastaneye gidicem tabiki netleştirmek için ama yine de aklımda bir soru ; 'Yerleşme kanaması olabilir mi bu ?'

Kızlaarr normalde 2 gün önce normal şartlara göre adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Her adet dönemimde benim gögüsler hassaslaşıp kasıklarm belim ağrıdıgı için bunu kendime belirti olarak görmüyorum.. Normalde aşırı sancılı hatta bayılmalara kadar giden bi adet dönemim olur. Suan sadece kahve leke geldi, test yapıp yapmamakta kararsız kaldım.. Ne yapmalıyım sizce tecrübe yaşayanlardan mutlaka bi bilgi istiyorumm

kızlar merhaba ne olursunuz bana da yardım edin 1 yıldır bebiş isiyoruz ama olmuyor ayın 23ünde çatlatma iğnesi oldum pazar günü 12. günümdü iğne olalı vcden sonra peçeteye pembemsi şekilde gelen şeyler oldu dünse çok az geldi yine bugun se kahveringiye dönüştü ama adet kanaması gibi deil 3 gündür sadece 1 ped doldurmayacak kadar oldu sizce bu yerleşme kanaması olabilirmi yardım edin bana

Canım sonuç belli oldu mu inş hamilesindir

yarın sabah ilk idrarınla tekrar yap testini. eğer çizgi tekrar cıkarsa hamilesindir...

aman dikkat canım benim de öle oldu ama düşük yaptım bende adet oldum sanmıştım sakın sakın ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…