Kızlar implantasyon kanaması nasıl oluyor

kızlar merhaba. adetime daha 8-9 gün var. 2 gün önce çamur kıvamında pedin yarısını doldurcak kadar bi akıntım oldu koyu kahve. sonra bitti o gün içinde. daha da gelmedi. belim ve karnım aralıksız ağrıyo sol kasığımda sürekli bi batma var dün gece batmalar yuzunden uyuyamadım. sabahta midemde yanma vardı. ilişkiden 13 gün geçti daha. sizce o gelen implantasyon kanaması olabilir mi ? test yapamıyorum daha hastalığıma var belli olmaz diye yardım edin lütfen.

Son düzenleme:

Cnm mrb, ogrenebildin mi sonic neymis. Hamilemiydin yoksa sadece ara kanama gibi biseymiymis.

Cnm mrb, ogrenebildin mi sonic neymis. Hamilemiydin yoksa sadece ara kanama gibi biseymiymis.

kızlar merhaba, ben de 6 ay once kımyasal gebelık gecırdım. bu ay denedık şöyle bi durum var. dun adetıme 8 gun kala yani acık kahve rengı akıntı oldu selpaga sıldıkce cıktı. sonra bısı olmadı hıc. bugun de sarı gıbı mınık pıhtıcıklar oldu. oglen gıbı o da gectı sımdı bu neyın nesı olabilir ki. mıdemde yanma cok var. bu arada benım yumurtlama gunum 12. gundü ve o gun bırlıkte olduk bı gun oncesı fılan da. Yanı ama cok agır kaldırdım bu ay dıye umudum yoktu. sımdı bu kahve rengı gıbı leke tutunma yerlesme kanaması gıbı bısı olabılır dıye okudugumdan hamılelık suphesı belırdı. goguslerım de acıyor. arkadaslar bılen dostlar fıkırlerınıze ıhtıyacım var

merhaba kızlar. bugün adet günüm dün pembemsi su geldi peçeteye silince gordum bugun kahverengi oldu ve akıntı gibi. hala gelen giden yok. hiçbir belirtimde yok sadece gögüs uçlarıma dokununca acıyo lütfen yardım edınnnnnnn

canım normalde adet kanamalarında düzensizlik var mı? Valla benim de benzer bir durum var gecen gun acık kahve rengı gıbı akıntı oldu dun ve bugun de acık sarı bı akıntı daha adetıme 7 gun var ve bu tarz seyler daha once hıc olmazdı. Internetten okudugum kadarı ıle ımplantasyon kanamasıymıs yanı bebek tutunmaya calısırken yerlesırken olabılen bısıymıs. Insallah ıkımızın de oyledır ve ınsallah regl olmayız kusum da buradan guzel gelısmelerı paylaşırız hep bırlıkte

inşallah canım ya. yoruldum takip etmekten kendımı dinlemekten.tuvaletım yoksa bıle gıdıyorum yınede acaba geldımı dıye.inşallah hamıleyızdır Allahımmm

benımde bgun adet olmam lazımdı ama tuaf bır pembe az bır kanamm geldı napıyım yerlesım kanamasımıdır yardım edın aranıza yenı katıldım

Arkadaslar kafam cok karisik uc gundur Ara ara o kahveringi akintilarim geliyor . adet gunum geldi ama olamiyorum belirtilerin hic biri de yok. oysa benm iki hafta onceden goguslerim siserdi onlarda hala normal testte yaptim negatif cikti bu ay bana ne oluyor anlamis degilim...

Selam kizlar,
8 ay oldu dogum kontrol hapini birakali ve biraktigimdan beri gecikmeli adet yasiyorum
Bu ay yine 4 gun gecmisti ve bu ay goguslerim cok sisti ve agridi bende suphe ettim
Ama aksam arkadasla bu suphelerden bahsederken tuvalete gittim ve adet oldum
Daha dogrusu az ve pembe geldi kanamam ole kahve yada adet gibi koyu kirmizi ve parcacikli degildi bu sabahta az ve pembeydi yine sancim oldu simdi gecti sizce bu nedir?

Merhaba,
Uzun zamandır takip etmeme rağmen ilk kez yazıyorum. Bu ay aşıkana yaptırdım ve ayın 17 sinde test günüm. Ayın 20 sinde de regl olmam gerekiyor. Gebelik umudum var tabiki aşılamadan sonra az da olsa. 4~5 gün kadar önce kahverengi çamur gibi bulanık koyu kıvamlı akıntım oldu. Daha önce hiç böyle bişey yaşamadım. Yerleşme kanaması olma ihtimali var mı sizce? Ama regl olacakmışım gibi ağrım da var. Valla yoruldum

Benimde adetime 10 gün kala pembe akinti geldi. Yani dün. 2 gündür de belim agriyor. Yerleşme kanamasi midir cozemedim

Benimde adetime 10 gün kala pembe akinti geldi. Yani dün. 2 gündür de belim agriyor. Yerleşme kanamasi midir cozemedim
ben hem yumurtlama kanaması hem implantasyon kanaması geçirmiş biri olarak cevap veriyorum yumurtlama kanaması bence...çünkü implantasyon kanaması adet dönemine yakın ya da adetin ilk günü filan oluyor.Benimki adetimi beklediğim günlerde olmuştu.iki adet döneminin ortasında olmasından dolayı yumurtlama kanamasıdır diyorum ben.Ama üzülme yumurtlama kanaması kaliteli yumurtlamanın göstergesi diye duymuştum.

Şöyle ki adetin 16. Günü kırmızı leke geldi. Ben ovulasyon testleri ile takip ettim yumurtlama dönemini. 16. Yumurtlama nin sonlarına denk geliyordu. O zamanki gelen leke de yumurtlama dan dir diye okudum. Ama 3 gün sonra yani adetimin 19 ve 20. Günlerde de leke geldi (dün ve bugün).
Yumurtlama bitmiş olmuyo mu. ŞU durumda bu lekeler yumurtlama dan mi yoksa implantasyon dan mi?

yine de yumurtlama kanamasıdır gibi geliyor bana içinde beklemiş kan olabiliyormuş bazen.ya da belki yumurtlamadan sonra geliyordur bilmiyorum yanlış birşey söylemeyim.Bir de eğer yumurtlama döneminde birleşme başarılı geçmişse bebeğin tüplerden geçip rahme yerleşmesi bir hafta sürermiş.yani yumurtlamadan sonra en az bir hafta sonra olması lazım yerleşme kanamasının.Ben de hiç yumurtlama kanaması filan olmazken bebek istemeye başladıktan sonra hiç yaşamadığım şeyler yaşadım.inşallah çok beklemeden kavuşursun bebeğine...

Evet inş. Bekleyip göreceğiz. Herkeste farklı olabiliyor çünkü bazı şeyler.

arkadaşlar merhaba adetimin 1 gününde itibaren ateşimi ölçüyorum ki daha önceki aylardada ölçmüştüm normalde adet olsugum gün ateşim 36,3 ikinci günde 36,1 le kadar düşerdi ben dün 1 gün geçikmeli adet oldum ateşim 36,4 bugün ikinci günüm 36,7 cok yüksek düşmedi acaba implatasyon dedikleri bu olabilir mi zaten kanamam da cok az geliyor sadece tuvalete gidince 3 4 damla akıyor şimdi bana yardımcı olursanız cok sevinirim 2 yıldır çocuk istiyoruz herşey normal diyo doktorlar bu ay değişil bişey denedik hamile kalırsam sizlerle mutlaka paylaşıcam şimdiden teşekkürler

Canim konuya yazali cok olmus ama bende bezer durumlar yasiyorum tedirginim. Kanaman ne miktarda nekadar zaman surdu? Benim dun 1 2 damla pembemsi akinti oldu bu gunde bir gunluk ped dolusu koyu kivamli akintim oldu ve tualet kagidinada bayagi bulasiyor du adetim sancili gecer hep ama bu sefer agri sizi hic birsey yok akintim azaldi ama minik pihti kurusu gibi parcaciklar geliyor pazartesi doktora gidicem ama sabirsizlaniyorum 2 kucuk cocugum var Allah olmayanlara versin su an istemiyorum 6 yillik evliyim ilk defa boyle birsey yasadim tecrubelere cok ihtiyacim var insallah gorursun msjimi

Kızlar 6gundur kahverengi akintim oluyor bazen acik sari ara ara duruyor adetim en son ayın 17sinde oldu geçen ay midem bulanık ara ara başımda donyor 5gun önce test yaptrdimkanda çıkmadı erken diye mi sizce yerleşme olabilir mi lütfen bişey yazın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…