kızlar merhaba. adetime daha 8-9 gün var. 2 gün önce çamur kıvamında pedin yarısını doldurcak kadar bi akıntım oldu koyu kahve. sonra bitti o gün içinde. daha da gelmedi. belim ve karnım aralıksız ağrıyo sol kasığımda sürekli bi batma var dün gece batmalar yuzunden uyuyamadım. sabahta midemde yanma vardı. ilişkiden 13 gün geçti daha. sizce o gelen implantasyon kanaması olabilir mi ? test yapamıyorum daha hastalığıma var belli olmaz diye yardım edin lütfen.
Cnm mrb, ogrenebildin mi sonic neymis. Hamilemiydin yoksa sadece ara kanama gibi biseymiymis.
merhaba kızlar. bugün adet günüm dün pembemsi su geldi peçeteye silince gordum bugun kahverengi oldu ve akıntı gibi. hala gelen giden yok. hiçbir belirtimde yok sadece gögüs uçlarıma dokununca acıyo lütfen yardım edınnnnnnn
Kimse cevap yazmamış ama sonuç negatif zaten. Artık önemi yok. Çok üzgünüm.
ben hem yumurtlama kanaması hem implantasyon kanaması geçirmiş biri olarak cevap veriyorum yumurtlama kanaması bence...çünkü implantasyon kanaması adet dönemine yakın ya da adetin ilk günü filan oluyor.Benimki adetimi beklediğim günlerde olmuştu.iki adet döneminin ortasında olmasından dolayı yumurtlama kanamasıdır diyorum ben.Ama üzülme yumurtlama kanaması kaliteli yumurtlamanın göstergesi diye duymuştum.Benimde adetime 10 gün kala pembe akinti geldi. Yani dün. 2 gündür de belim agriyor. Yerleşme kanamasi midir cozemedim
Şöyle ki adetin 16. Günü kırmızı leke geldi. Ben ovulasyon testleri ile takip ettim yumurtlama dönemini. 16. Yumurtlama nin sonlarına denk geliyordu. O zamanki gelen leke de yumurtlama dan dir diye okudum. Ama 3 gün sonra yani adetimin 19 ve 20. Günlerde de leke geldi (dün ve bugün).ben hem yumurtlama kanaması hem implantasyon kanaması geçirmiş biri olarak cevap veriyorum yumurtlama kanaması bence...çünkü implantasyon kanaması adet dönemine yakın ya da adetin ilk günü filan oluyor.Benimki adetimi beklediğim günlerde olmuştu.iki adet döneminin ortasında olmasından dolayı yumurtlama kanamasıdır diyorum ben.Ama üzülme yumurtlama kanaması kaliteli yumurtlamanın göstergesi diye duymuştum.
Evet inş. Bekleyip göreceğiz. Herkeste farklı olabiliyor çünkü bazı şeyler.yine de yumurtlama kanamasıdır gibi geliyor bana içinde beklemiş kan olabiliyormuş bazen.ya da belki yumurtlamadan sonra geliyordur bilmiyorum yanlış birşey söylemeyim.Bir de eğer yumurtlama döneminde birleşme başarılı geçmişse bebeğin tüplerden geçip rahme yerleşmesi bir hafta sürermiş.yani yumurtlamadan sonra en az bir hafta sonra olması lazım yerleşme kanamasının.Ben de hiç yumurtlama kanaması filan olmazken bebek istemeye başladıktan sonra hiç yaşamadığım şeyler yaşadım.inşallah çok beklemeden kavuşursun bebeğine...
Canim konuya yazali cok olmus ama bende bezer durumlar yasiyorum tedirginim. Kanaman ne miktarda nekadar zaman surdu? Benim dun 1 2 damla pembemsi akinti oldu bu gunde bir gunluk ped dolusu koyu kivamli akintim oldu ve tualet kagidinada bayagi bulasiyor du adetim sancili gecer hep ama bu sefer agri sizi hic birsey yok akintim azaldi ama minik pihti kurusu gibi parcaciklar geliyor pazartesi doktora gidicem ama sabirsizlaniyorum 2 kucuk cocugum var Allah olmayanlara versin su an istemiyorum 6 yillik evliyim ilk defa boyle birsey yasadim tecrubelere cok ihtiyacim var insallah gorursun msjimiben hem yumurtlama kanaması hem implantasyon kanaması geçirmiş biri olarak cevap veriyorum yumurtlama kanaması bence...çünkü implantasyon kanaması adet dönemine yakın ya da adetin ilk günü filan oluyor.Benimki adetimi beklediğim günlerde olmuştu.iki adet döneminin ortasında olmasından dolayı yumurtlama kanamasıdır diyorum ben.Ama üzülme yumurtlama kanaması kaliteli yumurtlamanın göstergesi diye duymuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?