Kızlar implantasyon kanaması nasıl oluyor

Merhabalar..13 martta adet oldum..ardindan da 11 nisanda..ve 6 gun surdu..adet bitiminden beri yaklaşık 3 4 gündür koyu kahve akintim var..gebelik testi yaptim cift cizgi cikti..kan testim de 273..böyle bisey basina gelen var mi..yerlesme kanamasi mi acaba..yoksa gidiyor mu bebis

Kızlar implantasyon kanamasını ben bu hamileliğimde yaşadım öyle şarıl şarıl akmıyor pede falan akmıyor mendille silince çok acık pembe bi gün sonrada çok açık sarı kahve arası kurumuş kan rengi yani.. belli belirsiz geliyor ve 2 gün içinde tamamen bitiyor hayali bi kanama yani çok çok az 2 damla falan. diğer kanamalar gebe bile olsanız düşük riskinden olabilir..

Kızlar..yukarida yazdigim degerim iki uc gun arayla önce 673 e ardindan da 1965 e yükseldi..kese görmek için gidince kimyasal gebelik oldugu ortaya cikti..bu değerler yukselirken kanama ara ara bazen acik kirmizi bazrn koyu kahve devam etti..simdi düşürmeye çalışıyoruz..belki bi arkadasa faydası olur bu deneyimin..Allah herkese saglikla kavuşmayı nasip etsin bebeğine..

kızlar adetime bir hafta kala sadece bir damla peçeteye kahverengi geldi ne olduğunu anlamadan aklımın ucundan bile geçmeden unuttuma taaki hamile olduğumu öğrenene kadar sonrasında anladım neden olduğunu :)

Kızlar 25 de adet olmam gerekiyordu olmadım dünde leke geldi böyle kahverengi dedm adet olacağım herhalde bugunde hiç bir leke yok ve akıntım var ve bu ay çok akıntım oldu sizce hamile olabilirmym test de yapmk istemiorm hemen. Kasık ağrımda var ama adet de olabilirm bu aralarda inanılmz uyuyorm

Merhaba kızlar adetime 2 gün kala sabah kahverengi damla şeklinde kanamam oldu 3. Ve 4. Gün tekrar sabah aynı sekilde kanamam oldu şuanda 1 gün geçti adetimi sizce bu yerlesme kanaması olabilir mi

Bende yeni üye oldum :)
Kızlar durumuma bir yorum yapabilirsiniz çok sevinirim.ben çok duzensiz adet görüyorum bazen döngü 32 gün duruyor bazen 44 bazen daha farkli. En son 28 martta adet oldum nisanin 25inde çok açık kahverengi akıntı başladı ve hala azalarak devam ediyor günde bir iki damla kadar.bir kaç sefer pembe renkli geldi.normalde adet öncesi goguslerim çok sertleşir ve acır şuanda hiçbirşey yok.felaket bir iştah artışı var.bugün kan testi için gittim net değer yazmiyordu <100 şeklindeydi yani negatif.ama karnim sert ve bu pembe lekeler umutlandirmisti beni geç döllenme ihtimali varmı sizce adet olmazsam testi tekrarlamalı miyim 1 hafta sonra?
Cevaplariniz için şimdiden teşekkürler:)

Kizlar sizlere sorum olacak cok kararsız kaldim. 8 aydir cocuk istiyoruz. Bu ay normalde ayin 3. Olmam gerekiodu gelmedi 5 gun gecikmem var dun az peceteye silince geldi hasta olucam dedim ama devamı gelmedi sonra gece esimle birlikte olunca akintiyla birlikte peceteye biraz kan geldi olucam heralde dedim sabah kaltim hic birsey yok suandada gelmio. Sizce bu yerleşme kanamasi midir

Canım tam bilemedim ama beş gün geçtiyse idrar testinde belli olur bence bi test yap

Kızlar lütfen banada cevap verin deneyimlerinize ihtiyacım var ben ilaç içmeden adet olamıyorum bide tiroid hastasının. En son ki adetim 27 mayıs 2 haziran arası tarlusalla oldu. Son 3 gundur sadece tuvalet kağıdına gelen pembe akıntı var sabahları oluyor gün içinde yok biraz bel agrim kasik agrim ve baş agrim var sizce hamile olabilir miyim lütfen yardım edin 3gundur olan yerleşme kanaması mi

sonuç ne oldu sende? Ben bugün adet olacaktım ama sadece peçetede görünen kahverengi akıntı var, sabah da pembeydi.

sonuç ne oldu sende? Ben bugün adet olacaktım ama sadece peçetede görünen kahverengi akıntı var, sabah da pembeydi.
Merhaba surtunme yoluyla bi iliskim oldu uzerimizde kiyafetlerimiz vardi bosalma olmadi amcak zevk suyundan supheliyim benim adetim normalde çok yoğun olur ve 5 gün sürer bu ay ise 7.gunum ve suan hala devam ediyor ancak eskisi gibi yogun degil rengi bazen kirmizi bazen pembe gibi oluyo 2 3 gun sabah kalktigimda cok yogun olmustu ama gene gun icinde azaliyor suan ise sadece peceteye gelen pedime cok az bulasan hafif pembe renkli kanamam var bu yerlesme kanamasi olabilirmi yoksa strestenmidir?

Canım adet kanaması süreklideğişir zaten endişe etme benim de bu ay 11 gün sürdü. Doktora gittim rahim içinde az bir enfeksiyon varmış

Merhaba ben yazınızı okuyunca size bugun yaşadığım şeyi anlatıp fikir almak istedim. Adetime 4 gün var ,tahmini yumurtlama günümün üzerinden 10 gün geçti ve bugün açık pembe renkte akıntı gördüm çok aşırı değil peçeteyle idare ediyorum. Ayrıca bu ay düzenli bir ilişkimiz oldu. Biraz daha tecrübenizı anlatırsanız kaç günde bir adet oluyorsunuz ve adet gununuzden ne kadar önce yasadiniz bu olayi???

Meraba arkadaşlar adetime normalde 1 2 gün kaldı ama 2 sabahdircok az kan denilmeyecek kadar açık renkte kan geldi ama az az geldi az da ağrı çekiyorum anı hareketlerde adet olacakmisim gibi inşAllah hamileyim dır 2 aydır bekliyoruz

Merhaba
Bu ay adet olmadım hala 6 gun gecikti. 2 3 gündür de kahverengi lekelenme var. Kan testi verdim negatif çıktı. Adetim bu zamana kadar en fazla 2 gün gecikti. Testimony negatif çıktı ama geç döllenme olabilir diye düşünüyorum. Şu belirsizlik bi geçse... ya adet olayım ya hamile.

Bendede adetten bir hafta önce tuvaletteyken bikac damla kan geldi ama ne pembe nede kahverengiydi kırmızıydi rengi belirtilerimde var ama implantasyon mu üstüne görmemi anliyamadim

Bendede adetten bir hafta önce tuvaletteyken bikac damla kan geldi ama ne pembe nede kahverengiydi kırmızıydi rengi belirtilerimde var ama implantasyon mu üstüne görmemi anliyamadim
Merhaba kızlar. Ben adet günü adetten farklı pembemsi kahverengi kan akıntım oldu. 1 gün tam 2. Gün az oldu ve bitti. Normalde 4 gün sürerdi.hiç düzensiz olamazdı adetim hem hep aynı şekilde olurdu. Bu yerleşme kanaması olabilirmi?

Test yapmaya korkuyorum tek çizgi görmek istemiyorum fikir verin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…