Canım tam bilemedim ama beş gün geçtiyse idrar testinde belli olur bence bi test yapKizlar sizlere sorum olacak cok kararsız kaldim. 8 aydir cocuk istiyoruz. Bu ay normalde ayin 3. Olmam gerekiodu gelmedi 5 gun gecikmem var dun az peceteye silince geldi hasta olucam dedim ama devamı gelmedi sonra gece esimle birlikte olunca akintiyla birlikte peceteye biraz kan geldi olucam heralde dedim sabah kaltim hic birsey yok suandada gelmio. Sizce bu yerleşme kanamasi midir
sonuç ne oldu sende? Ben bugün adet olacaktım ama sadece peçetede görünen kahverengi akıntı var, sabah da pembeydi.Kızlar 25 de adet olmam gerekiyordu olmadım dünde leke geldi böyle kahverengi dedm adet olacağım herhalde bugunde hiç bir leke yok ve akıntım var ve bu ay çok akıntım oldu sizce hamile olabilirmym test de yapmk istemiorm hemen. Kasık ağrımda var ama adet de olabilirm bu aralarda inanılmz uyuyorm
Merhaba surtunme yoluyla bi iliskim oldu uzerimizde kiyafetlerimiz vardi bosalma olmadi amcak zevk suyundan supheliyim benim adetim normalde çok yoğun olur ve 5 gün sürer bu ay ise 7.gunum ve suan hala devam ediyor ancak eskisi gibi yogun degil rengi bazen kirmizi bazen pembe gibi oluyo 2 3 gun sabah kalktigimda cok yogun olmustu ama gene gun icinde azaliyor suan ise sadece peceteye gelen pedime cok az bulasan hafif pembe renkli kanamam var bu yerlesme kanamasi olabilirmi yoksa strestenmidir?sonuç ne oldu sende? Ben bugün adet olacaktım ama sadece peçetede görünen kahverengi akıntı var, sabah da pembeydi.
Canım adet kanaması süreklideğişir zaten endişe etme benim de bu ay 11 gün sürdü. Doktora gittim rahim içinde az bir enfeksiyon varmışMerhaba surtunme yoluyla bi iliskim oldu uzerimizde kiyafetlerimiz vardi bosalma olmadi amcak zevk suyundan supheliyim benim adetim normalde çok yoğun olur ve 5 gün sürer bu ay ise 7.gunum ve suan hala devam ediyor ancak eskisi gibi yogun degil rengi bazen kirmizi bazen pembe gibi oluyo 2 3 gun sabah kalktigimda cok yogun olmustu ama gene gun icinde azaliyor suan ise sadece peceteye gelen pedime cok az bulasan hafif pembe renkli kanamam var bu yerlesme kanamasi olabilirmi yoksa strestenmidir?
Kızlar implantasyon kanamasını ben bu hamileliğimde yaşadım öyle şarıl şarıl akmıyor pede falan akmıyor mendille silince çok acık pembe bi gün sonrada çok açık sarı kahve arası kurumuş kan rengi yani.. belli belirsiz geliyor ve 2 gün içinde tamamen bitiyor hayali bi kanama yani çok çok az 2 damla falan. diğer kanamalar gebe bile olsanız düşük riskinden olabilir..
Merhaba kızlar. Ben adet günü adetten farklı pembemsi kahverengi kan akıntım oldu. 1 gün tam 2. Gün az oldu ve bitti. Normalde 4 gün sürerdi.hiç düzensiz olamazdı adetim hem hep aynı şekilde olurdu. Bu yerleşme kanaması olabilirmi?Bendede adetten bir hafta önce tuvaletteyken bikac damla kan geldi ama ne pembe nede kahverengiydi kırmızıydi rengi belirtilerimde var ama implantasyon mu üstüne görmemi anliyamadim
Test yapmaya korkuyorum tek çizgi görmek istemiyorumMerhaba kızlar. Ben adet günü adetten farklı pembemsi kahverengi kan akıntım oldu. 1 gün tam 2. Gün az oldu ve bitti. Normalde 4 gün sürerdi.hiç düzensiz olamazdı adetim hem hep aynı şekilde olurdu. Bu yerleşme kanaması olabilirmi?
sonucunuz ne oldu acaba aynı durumu bende yaşıyorum şu an ve tedirginimTest yapmaya korkuyorum tek çizgi görmek istemiyorumfikir verin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?