canımsın ya allah kucagına alıncada mutluluktan aglamayı nasıp etsin cnm şimdi herşeyi pozitif düşünde iyi olsun.. artık sen hamilesin:)) ve mümkünse fazla kimseye söylememeye çalışın inan kendiliginden duyuluyor zaten benim hamile kaldıgımı sözde kimseye demeyecektim ama 2 gün içinde herkes duydu :) ben ögrendigimin akşamı komşular bebekmi geliyo diye sormuşlardı ve evvet demek zorunda kalmıştım..hepiniz çok saolun kızlar..Allah tüm dualarınızı kabul etsin..inanın pazar günü bir akrabamıza bebek görmeye gitmiştik..kafamdan atmıştım o zamana kadar...diyordum tamam yaa olmazsa oolmaz..ama o bebeği görünce kafam karıştı yine..tuvalete gittim gizlice ağladım..eve döndüğümüzde hüngür hüngfür ağladım..ama ağlamakla sızlanmakla hiç birşey olmuyormuş..Allah ne zaman derse o zaman oluyor..biz sadece yapmamız gerekenleri yapalım..duamızı eksik etmeyelim..bir de ben tedavimden önce meryem suresini 41 gün okumuştum..yanında rahman fetih surelerinide...3 gün oruç tutmak gerekiyormuş ama ben adet olduğum için iki gün tutabildim..gerçi tedavim olumsuz oldu ama sadece negatif sonucumu aldığımdan iki hafta sonra hamile kaldım...
Dogru cnm olumsuz seyleri pek fazla okumamaya calisiyorum . Bende adetimi bekliyorum tup bebek tex visi icin ilk denemem olacak o yuzden cok heyecanliyim insallah bende guzel haberlerimi verebilirim sizlere
Canımm öyle çok sevindimki anlatamammmm... Hayırlı ugurlu olsunn inşallah hayırlısıyla keseyide görmeyi kalp atışını duymayı ve bu gibi biçok aşamaları saglıkla atlatıpp kucagınaa almayıı nasip etsin Allahımm.. Topiği görüncee direk açan kişiye baktım vee yaşaasııınnn diyerekk açtım ve okuyorum inankii... Tebrik ediyorum seni ve babişkonuzu :)
canımsın ya allah kucagına alıncada mutluluktan aglamayı nasıp etsin cnm şimdi herşeyi pozitif düşünde iyi olsun.. artık sen hamilesin:)) ve mümkünse fazla kimseye söylememeye çalışın inan kendiliginden duyuluyor zaten benim hamile kaldıgımı sözde kimseye demeyecektim ama 2 gün içinde herkes duydu :) ben ögrendigimin akşamı komşular bebekmi geliyo diye sormuşlardı ve evvet demek zorunda kalmıştım..
inş. herşey yolunda gitsin...
canım seninde gönlüne göre olsun herşey rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.
gözün aydıın canımm ya mucize denilen bu işte.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh
ayyyyyy canım yaaa çok güzel bir haber................................Allah bagışlasın yavrunu size.................
tebrik ediyorum..Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inş.. umarım sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirirsin :Saruboceq:,, biz evlat özlemi çekenleride dualrında unutma olurmu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?