Kızlar inanamıyorum!!!!çift çizgiiiiiiiiii!!!!!

eee güselim napcaz işi var çalışıyo çok şükür hasta falanda yok :)))

ben tedavi sırasında öyle gerilmiştimki...negatif sonucu aldığımda kuşlar gibiydim inan.. sonra Allah tarafındanmı nedir bir soğuma geldi..bu birazda kendiliğinden oldu..hatta bu siteye çok az girmeye bile başlamıştım...bu birazda allahtan oluyo sanırım..yoksa geçen ay sen beni görücektin..kimse bana laf anlatamıyordu..

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2banada şu son iki aydan beri bir haller oldu siteye tüp bebekle tamamen ilgisiz konular için giriyorum genellikle bazen 2-3 gün bu bölümü hiç açmadığım oluyor.bende mi kendiliğinden hamile kalacam ne????

hayır cnm..benim ilk evliliğimden 11 yaşında bir kızım var...resimdeki kız...ama bu eşimin ilk evliliği ve çocuğu yok..ama kızıma mükemmel babalık yapıyo ve onunda bir çocuğu olsun çok istiyordum..hep o beni teselli ediyordu..niye üzülüyosun bizim zaten bir kızımız var diyordu..ama şükürler olsun oda bugün haberi duyunca bana sarılıp ağladı...

Aslına bakarsan bende kardeşimin sonucundan sonra nedense çok üzülmedim deli gibi dualar eden ben senin gibi bi soğuk olmuştum.İnşallah o da doğal yoldan hamiş olur senin gibi :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

biraz ilginin azalması iyi..inan tedavi sırasında iyi değildim demiştim yaa...allahıma hep şu bebek saplantısını kafamdan nolur al diye ağlamıştım hep...

Allah bağışlasın canım kızını
Şanslısın ama bööle bi eşin oluğu için.
Tabii herkes kendi kanından canından ister hele sevdiğinden olunca değme keyfinekaydirigubbakcemile5

ewet arzucum..şükürler olsun..ben eşimle 4.buçuk senelik evliyim..zaten 15 ayı askerde geçti(eh biraz kartlamış olarak gitti)bir buçuk senedirde bebekle uğraşıyoruz..benimde laparoskopi ameliyatım falan oldu...çok yorucuydu...

işte bende kardeşime bunları anlatmaya çalışıyom
o çok şükür ameliyat falan olmadı eşinde problem var sürekli dr gidiyorlar sadece
ama anlatamıyom senin çocuğun var sen beni anlamazsın diyo
:1no2::1no2::1no2:

ama öyle gibi geliyo insana biliyomusun..sen şimdi onun ruh durumunu anlarsın ama yinede tam anlam veremezsin...onu gerçekten yaşayan biliyo cnm yaaa...

ama öyle gibi geliyo insana biliyomusun..sen şimdi onun ruh durumunu anlarsın ama yinede tam anlam veremezsin...onu gerçekten yaşayan biliyo cnm yaaa...

canımın içi evet biliyorum tam olarak anlayamayacağımı ama napim o benim 3.çocuğum gibi onun üzülmesine dayanamıyorum
işte bu yüzden onu daha iyi anlamak için bu saatte buralarda konuları kişileri okuyup bilgilenmeye çalışıyorum ki, o bana bişey anlatınca evet biliyorum anlıyorum diyebilmek için

canım yaaa..sanada kıyamam..kardeşin çok şanslı..senin gibi ablası var diye..bende annemin hakkını ödeyemem..oda benim için çok üzülüyordu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…