Derdin çaresi,dert içindedir. Acının ilacıda acıda gizlidir. En büyük başarılar,en büyük sıkıntılarla başlar.Sabır,şükür ve gayret insanı zirveye taşıyan sihirli bir eldir...
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
bizde bebişinle sana ediyor olacağız tatlımolumunekankayizsmile
eee güselim napcaz işi var çalışıyo çok şükür hasta falanda yok :)))
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2banada şu son iki aydan beri bir haller oldu siteye tüp bebekle tamamen ilgisiz konular için giriyorum genellikle bazen 2-3 gün bu bölümü hiç açmadığım oluyor.bende mi kendiliğinden hamile kalacam ne????ben tedavi sırasında öyle gerilmiştimki...negatif sonucu aldığımda kuşlar gibiydim inan.. sonra Allah tarafındanmı nedir bir soğuma geldi..bu birazda kendiliğinden oldu..hatta bu siteye çok az girmeye bile başlamıştım...bu birazda allahtan oluyo sanırım..yoksa geçen ay sen beni görücektin..kimse bana laf anlatamıyordu..
ben tedavi sırasında öyle gerilmiştimki...negatif sonucu aldığımda kuşlar gibiydim inan.. sonra Allah tarafındanmı nedir bir soğuma geldi..bu birazda kendiliğinden oldu..hatta bu siteye çok az girmeye bile başlamıştım...bu birazda allahtan oluyo sanırım..yoksa geçen ay sen beni görücektin..kimse bana laf anlatamıyordu..
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2banada şu son iki aydan beri bir haller oldu siteye tüp bebekle tamamen ilgisiz konular için giriyorum genellikle bazen 2-3 gün bu bölümü hiç açmadığım oluyor.bende mi kendiliğinden hamile kalacam ne????
hayır cnm..benim ilk evliliğimden 11 yaşında bir kızım var...resimdeki kız...ama bu eşimin ilk evliliği ve çocuğu yok..ama kızıma mükemmel babalık yapıyo ve onunda bir çocuğu olsun çok istiyordum..hep o beni teselli ediyordu..niye üzülüyosun bizim zaten bir kızımız var diyordu..ama şükürler olsun oda bugün haberi duyunca bana sarılıp ağladı...
inşallah arzu en yakın zamanda kalır hamile...
inşallah arzu en yakın zamanda kalır hamile...
ewet arzucum..şükürler olsun..ben eşimle 4.buçuk senelik evliyim..zaten 15 ayı askerde geçti(eh biraz kartlamış olarak gitti)bir buçuk senedirde bebekle uğraşıyoruz..benimde laparoskopi ameliyatım falan oldu...çok yorucuydu...
ama öyle gibi geliyo insana biliyomusun..sen şimdi onun ruh durumunu anlarsın ama yinede tam anlam veremezsin...onu gerçekten yaşayan biliyo cnm yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?