Kızlar inanamıyorum!!!!çift çizgiiiiiiiiii!!!!!

Canim ya nasil sevindim bilemessin ... Şeniz

Yüce Rabbim´in bir mucizesi bu ..

Peki ne zaman gidiyorsun doktoraa ?

Bebegini saglikla 9 ay tasimak ve kucagina almak nasip olsun ...

Böyle mücizelerin darisi bizlere .

şimdi senin bu yazını okuyan herkes şaşırıyor.....ALLAHIN sana verdiği mucizeyi herkes tebrik ediyor.........bu yapılan tebrikler gönülden yapılan tebrikler canım..........

canım eet..sende hakkını helal et blue..azmı konuştuk dertleştik seninle..birde duyguylada çok şey paylaştık..onun hakkınıda ödeyemem..Allahım hepinize tez elden versin bebekler...

amiiin cnm..inan çok dua ediyorum sizler için..inan bana benim bir kızım var diye Allahım ilk önce olmayanlara ver ne olur diyordum..ama rabbim herşeyin zamanını biliyo..bir gün seninde sıran gelicek cnm..inan bana...dr a yarın gidicem..değerim 24000 olmuş..dr herşey görülür gel dedi..bakalım hayırlısı yinede...

inşallah canım....(.ALLAHIM banada böyle bir mucize yaşat......)

kafadan atmak gerek..blue inan belkide anlamışsındır ben çok negatif düşünen bir insanım..önceden tabii öyle değildim..belkide beni hayat böle yaptı...tedavim sırasında o kadar ağladımki ben..olacağı varsada olmadı zaten..ama kayınvalde ve kayınpederime teşekkür etmem gerek..hastaneye yattıklarından kendi derdimi unuttun yaa dimi...

canım herşeyin bir vakti ,zamanı var.....ALLAH sana bu bebişi bu zamanda yazmış ve nasip etmiş.....eğer banada tekrardan bir hamilelik nasip ettiyse yüce Rabbim tekrardan vericek.............

Güselim tebrikler
Allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah. :)
benim kardeşimde geçen ay ilk denemesini yaptırdı ve negatif sonuç aldı. ınşallah o da doğal yolla senin gibi bu ay hamiş olur.
Rabbim tüm isteyene nasip etsin.
Dualarım sizlerle

çok saol cnm..inşallah cnm yaa..ilaçların etkisi birkaç ay sürüyormuş..benim hamile kalmamdada çok etkisi var diye düşünüyorum...

evet kardeşimde hafta sonu dr gitti o da aynı şeyi söölemiş yumurtaları adeti yeni bitmesine rağmen hemen olmuş
inşallah canım. bizde uzun zamandır bekliyoz

:teytey: :teytey:şimdi gördüm canım yazını.çokkkk sevindimmmmdelikafaduldenallah tamamına erdirsin inşallahhhh.bizler içinde dua et emiopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

inşallah olur cnm..ama kafaya takmaması gerek..belki yazdıklarımı okumuşsundur ...ben bu ay baya yoğundum...bebek için özel uğraşmadık yaniii...öyle zamanlarda daha rahat hamile kalınıyormuş...

:teytey: :teytey:şimdi gördüm canım yazını.çokkkk sevindimmmmdelikafaduldenallah tamamına erdirsin inşallahhhh.bizler içinde dua et emiopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

saolll lansorummmmmm...etmemmi hiç...yürekten ağlayarak ettim hep bugün...bu yolda uğraşmak çok zor...bu sıkıntıları bende yaşadım...hep dua ediyorum hep te edicemmm...

Derdin çaresi,dert içindedir. Acının ilacıda acıda gizlidir. En büyük başarılar,en büyük sıkıntılarla başlar.Sabır,şükür ve gayret insanı zirveye taşıyan sihirli bir eldir...

saolll lansorummmmmm...etmemmi hiç...yürekten ağlayarak ettim hep bugün...bu yolda uğraşmak çok zor...bu sıkıntıları bende yaşadım...hep dua ediyorum hep te edicemmm...

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
bizde bebişinle sana ediyor olacağız tatlımolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…